Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Anonim

Tinejdžerska dob je komplicirana sa svojom neizvjesnosti. Vaše dijete više nije dijete, ali i odrasla osoba je još uvijek daleko. Pozadina za dječaka ili djevojčica tinejdžer bi trebao pokazati svoje interese i biti ekološki prihvatljivi. Uz njihovu pomoć, višenamjenska soba je zonirana i je stvoreno raspoloženje. U ispravno uređenom, tinejdžer će biti bez konstruiranja za pozivanje prijatelje, a ne nastojimo izlaziti van.

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Pozadina za tinejdžersku sobu

Pozadine za višenamjenski tinejdžer

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Unutrašnjost i pozadina u sobi za tinejdžer

Djeca su narasla. Prije nas, imali smo pitanje ispravnog uređenja tinejdžerske sobe za naše djevojke i dječake. Budući da sam ja graditelj, odaberite Wallpaper mi je povjerena.

Tinejdžer provodi mnogo vremena u svojoj sobi. On počinje u njoj i angažiran je s prijateljima. On više nije klinac, ima svoje ukuse i određene hobije. Završavanje zidova s ​​pozadinom mora biti u skladu s brojnim zahtjevima.

  1. Materijali trebaju biti ekološki prihvatljivi, a ne istaknuti štetne tvari.
  2. Pozadina je bolje držati jeftino promijeniti ih uskoro.
  3. Tema zidova zidina trebaju odgovarati strastima tinejdžera. Preporučljivo je koristiti pozadine i plakate fotografija.
  4. Uz pomoć stella, prikladno je razbiti sobu na funkcionalne zone.
  5. Boje ne bi trebale vrištati i dosadne. Nijanse u sobi u djevojčici o dječaku su različite.
  6. Interijer bi trebao biti moderan. Retro i klasična uporaba u ekstremnim slučajevima kada teen fond to.

Glavna stvar u tinejdžerskoj sobi je stvoriti jedinstvenu postavku koja se neće dosađivati ​​za nekoliko mjeseci. Pozadine pozadine su poželjni za odabir svjetlosnih tonova, monofona ili prugasta. Dekor služi postelji i fotografije. Na toj pozadini, oni će izgledati dobro, poput vinilnih naljepnica, uključujući moderno smeće sada.

Članak o toj temi: Disse Shield (SHS, SHS, PR)

Prostor za zoniranje s pozadinom

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Zid mural u sobi u tinejdžeru

Tinejdžerska soba je poželjno akumulirati kombinirane pozadine. U blizini stola stvori se zona mirnih tonova. Obično se nalazi pored prozora. Za dječake, to je siva, plava. Djevojke će dati prednost u lilu i maslinu. Beige i mliječni neutralni, uklapaju se sve.

Zidni mural zauzima slobodan zid, a ne zatvoreni ormarići ili se nalazi iznad kreveta. U tim zonama prugaste rešetke mogu ih kazniti i ukrasiti posteri i fotografije. Možete staviti različita slova i riječi kontrastične svijetle boje. Poželjno je da elementi leganja nisu klasični crni.

Uzorak pozadine odabran je prema veličini i obliku prostorije. U maloj poželjno širokim svjetlosnim prugama koje se nalaze vodoravno. Svijetlo crvena, zelena i plava je usmjerena na određeno područje i naglašava stil.

Pozadina s cvijetom i geometrijskim ornamentom prikladan je kao dodatak glavnoj temi. Možete objesiti samo male slike i male fotografije u svijetlom okviru.

Tematska pozadina za dječaka

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Odaberite pozadine za unutrašnjost tinejdžerske sobe

Tinejdžeri više nisu djeca, ali gotovo odrasli ljudi sa svojim ukusima i hobijima. To bi trebalo odražavati pozadinu. Pace soba dječaka uključuje slike:

  • omiljene skupine;
  • automobili i motocikli;
  • ronjenje;
  • more putovanja;
  • Sportski idoli i trenutci igre.

To mogu biti fotografije i jednostavno shematski crteži. Budući da se testisi u tranziciji mogu promijeniti, glavni elementi koji odražavaju predmet interijera trebaju biti rastavljeni i zamijenjeni novim bez mnogo truda i troškova.

Pozadina u dječakovoj sobi uglavnom je monofon, prugasta i geometrijskim uzorkom. Dodatni ukras može biti rukavice za boks, štap, gitaru na zidu.

Pozadina bi trebala biti mekana, svjetlost. Vrlo Motley slike, osobito s prevladavanjem kontrastnih kombinacija crne, zelene, ljubičaste i crvene, brzo dosadno i negativno utječu na živčani sustav.

Članak o temi: Zagrijavanje se preklapaju na tavan u privatnoj kući - učinkovite načine za održavanje topline

Djevojke su različite romantike

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Pozadina za tinejdžerski dječak

Djevojke su različite romantike i sanjanja. Žele vidjeti svoje glazbene idole i junake svojih omiljenih filmova i crtića na plakatima. Oni vole cvijeće i boje blizu ružičaste i prirode.

U sobi u djevojci prevladavaju meke čiste tonove:

  • lila;
  • žuta boja;
  • Naranča;
  • ružičasta;
  • žuta boja;
  • Fuksija;
  • Rosa je ruža.

Na pozadini u djevojčinoj sobi mogu biti pruge. Prednost se daje cvjetnim motivima i cvjetnim ukrasima. Slike na zidovima odražavaju fantastične situacije, more, prirodu, cvijeće. Naljepnice s natpisima i pisama ukrašavat će pozadinu.

Djevojka soba zid dekor može izvesti obrte, slike, vez. Na zidu mogu objesiti baletne papuče i kovrčava klizaljke, staru igračku. Kada zalijepite pozadine u djevojčinoj sobi, potrebno je osigurati mjesto i odgovarajuća pozadina je monofoni ili u malom crtežu.

Zidni mural rješava mnoga pitanja

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Moderna pozadina za tinejdžerski dječak

Već smo naišli na to da je naša zrela djeca brzo dosadila neke hobije, a drugi ih je došao zamijeniti. Promijenili su sportske klubove, glazbene idole i stavove prema filmovima. Stoga je bilo potrebno riješiti pitanje brze i proračunske promjene temama tinejdžera.

Praksa je pokazala da je takvo rješenje fotografski. Sada možete naručiti proizvodnju bilo koje slike na određenoj veličini zida. Papirna baza i fleeslinski dekorativni sloj s obloženim omogućuju da se lako mogu staviti pozadinu fotografija i brzo ih ukloniti. Na zidu se pojavljuje izvorni i elegantan pogled na sliku.

Zidni mural u isto vrijeme i pristojne zamjene držanja. Tinejdžeri se ne mogu ograničavati s par plakata, osobito dječaka. Kao rezultat toga, soba je stvorila dojam kavarde iz seta kaotivo smještenih u skladu s okusom djeteta, slika.

Članak na temu: Wallpaper sa Silk zaslonom: Značajke dizajna

Savjetujte s tinejdžerom, čineći izbor pozadine

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Dizajn interijera u sobi za tinejdžerku

Glavna stvar za roditelje, shvatiti da njihova djeca više nisu mala djeca i imaju svoje mišljenje. Stoga je nemoguće kupiti pozadinu i napraviti popravke bez njihovog sudjelovanja. Više puta sam morao ponoviti dječje sobe za nekoliko tjedana. Roditelji su vjerovali da znaju bolje kako organizirati prebivalište tinejdžera. Kao rezultat toga, dijete je počelo biti nervozno, stidljivo pozvati prijatelje u svoju sobu. Onda su me nazvali i već s dječakom ili djevojčica izabrali pozadinu na zidovima.

Preuzela sam na kućnim računalima i glavnim trgovinama prijatelja, radionicama, proizvodnim slikama i naljepnicama po mjeri. Nakon toga smo ponudili svakoj od naših djece da odaberete dizajn za vašu sobu.

Zašto mi je to ili ona jedan ili drugi povjerio kako je najiskusnije i sposobnije objasniti.

Moderne i funkcionalne pozadine za tinejdžerski dječak i djevojčice

Pozadina u sobi u tinejdžerskim dječacima

Odabrali smo tapetu za obostrani papir. Oni su dvostruki, s dekorativnim slojem i gustim. U isto vrijeme, zrak je dobro prošao i lako se okrenuo. Veliki izbor tekstura, nijansi i crteža nam je omogućilo da odaberemo svaku od vlastite opcije. Nismo uzeli čišćenje. Uostalom, djeca su već velika i privući na zidovima neće.

Zid papir naručen na otvorenim zidovima. Bili su malo prekriveni sportskim kutovima u dječjim sobama. Ali naplata su učinili pored omiljene slike. Radno područje je ukrašeno police. Preko kreveta objesili su majice idola, sportske opreme i drugih predmeta koji pripadaju hobijima određenog tinejdžera.

Čitaj više