Napajanje za plin stup

Anonim

Napajanje za plin stup

Jedan od raspona plinskih stupova uobičajeno je električno. U tom slučaju uređaj često djeluje iz baterija koje redovito moraju zamijeniti. Ako vlasnik stupca ne želi posvetiti vrijeme za zamjenu baterija ili potrošiti na baterije, postoji alternativa u obliku napajanja.

Napajanje za plin stup

Svrha

Korištenje napajanja može zamijeniti baterije u zvučnicima plina s automatskom tipom paljenja.

Napajanje za plin stup

Kako se povezati?

Ako ste kupili gotov blok za stupac, prvo uklonite odjeljak s baterijama iz grijača, zatim ubrđete u ruku. Zatim spojite terminale kupljenog bloka na terminale koji su spojeni na bateriju. Ne zaboravite uzeti u obzir polaritet terminala. Zatim je jedinica uključena u mrežu i stupac se može koristiti u svrhu.

Napajanje za plin stup

Kako napraviti vlastite ruke?

Kupnjom standardnog napajanja za 3-5V možete ga ponoviti za uporabu u plinskom stupcu, ali za to se također treba pripremiti:

  • Dva "tata" tip terminala.
  • Izolat ili toplinska cijev.
  • Lemilica.
  • Stabilizator (ako vaš blok ima više od 3b).
  • Žica (ako je potrebno njegovo proširenje).

Odrezao sam čep bloka i, ako je potrebno, da ispustite stabilizator, "tata" terminali trebaju biti lemljeni na žicama (na svaku žicu poseban terminal), jer su žice prethodno spojene na spremnik baterije već dostupne S kontejnom baterija već postoje dvije mame terminale. Povezivanje terminalnog polariteta jedni s drugima, umotajte ih s toplinom koja se skuplja ili vrpcu.

Napajanje za plin stup

Gledajući sljedeći video sergej Neverov, možete samostalno napraviti napajanje za plin stup.

Članak o temi: Mi smo opremanje kupaonice

Čitaj više