Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

Anonim

Polivinil klorid se široko koristi u svakodnevnom životu. Fizička svojstva materijala omogućuju proizvodnju otpornih na habanje i trajne PVC zavjese. Oni se koriste za industrijske i domaće svrhe. Proizvedeni od prozirnog ili neprozirnog filma. Može se kombinirati ili samo isperiti.

Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

PVC zavjese

  • Plastični sustavi za proizvodnju
  • Zavjese od filma za kafiće i restorane
  • Zaštita i dekoracija za davanje
    • Varijante filmskih sustava
    • Metode pričvršćivanja
  • Kako brinuti za zavjese iz filma
  • Ovisno o mjestu uporabe, koristi se otporno na mraz, uštedu topline, povišene i standardne čvrstoće mekih zavjesa. Glavna mjesta gdje su instalirane PVC zavjese:

    • Skladišta, autopraonica, industrijski prostori
    • Kafići, restorani
    • Arbori, terase, verande privatnih kuća

    Jedino mjesto gdje se takve zavjese ne koriste je unutarnja stambena prostora - sobe, kuhinju, predsoblje.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Vrste i funkcije plastičnih zavjesa

    Zaštitne proizvode iz PVC-a podijeljeni su u 3 vrste:
    1. Zavjese
    2. Dizajn igranja uloga
    3. Mekani prozori

    Zavjese

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Ove transparentne zavjese iz PVC-a slične su vertikalnim žaluzinama. Uz posebne uređaje, svjetiljke za filmske trake obješene su na strehe u dva reda. Obvezno je njihovo uzajamno preklapanje. Mobilnost gornje veze daje djelomični slobodan tijek lamelama. Dizajn je nepomičan ili prebačen.

    Zavjesa visi na vratima i obično se koristi u skladištima u zonama utovara i istovara ili za odvajanje dijelova prostorije s različitim temperaturama.

    VAŽNO: Što je više otvaranja, u kojem se instaliraju zavjese trake, proizvodi se širi trake i napravljena je uzajamno preklapanje.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Kada koristite tip PVC okidača, film pomaže:

    • Sačuvajte u zatvorenom prostoru na 50% topline
    • Osigurati sigurnu tehnologiju putovanja i prolazak ljudima
    • Spasite razinu osvjetljenja i vlažnosti sobe
    • Zavjese PVC za skladište štite sobu od nacrta, insekata, ptica, prašine, buke

    Članak o toj temi: Što je pozadinom zalijepljen u spavaćoj sobi: Kako napraviti najbolji izbor

    Zavjese vrpce su instalirane na ulazu u sjenicu, izlaz na terasu ili verandu.

    Dizajn igranja uloga

    To je čvrst transparentni webu koji se mijenja u roli na automatizirani način ili ručno. Moguće je koristiti električni pogon. Prikladan za smještaj u malim otvorima uličnih struktura. Odabir valjanih zavjesa iz PVC-a za sjenicu ili verandu obratite pozornost na sljedeće točke:

    • Ako je na dnu platna gubitak težine, onda je izrađen od nehrđajućeg materijala
    • Prisutnost gornjih traka - drže valjak je vezan u valjanom stanju, najmanje 2 komada na zavjesi.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Napravite zavjese za verandu i PVC terase mogu biti izrađene od perforiranog filma. Najmanji rupice omogućuju prodrijenje zraka, što sprječava učinak staklenika. Uz pomoć struktura za igru ​​uloga, terasa, veranda, sjenica je pouzdano zaštićena od kiše, vjetra, prašine i insekata.

    Mekani prozori

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Instalirani mekani prozori

    Smatra se alternativom ostakljenjem. Film koji je povezan oko perimetra s materijalom šatora rastegnut je u otvori arbora, na otvorenim terasama ili verandama. Ruba se izrađuje u različitim bojama. Soft prozor je proizveden u dva tipa: bolnički i uklonjivi.

    Odabir transparentnih zavjesa iz PVC-a za sjenice ili drugih objekata, morate obratiti pozornost na sljedeće točke:

    • Pričvršćivači su umetnuti u rub materijala s oštrim materijalom
    • Vrsta hrpa rublja i filmskog materijala - koristeći TDCH-stroj je pouzdaniji i izdržljiviji. Možete saznati prodavatelja, vizualne znakove razlika s drugih načina za povezivanje
    • Vrsta zatvarača - prozirne zavjese s prstenovima duž perimetra su pouzdani, koji su vezani uz rotacijske brave. Varijanta pričvršćivanja na zatvaračima, ljepljive trake, pomoću kabela i šampiona, trake.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Da bi se uspoređivao s tradicionalnim ostakljenjem, uporaba prozirnog filma za zaštitu prozora otvori ima brojne prednosti:

    1. Sigurnost - prozor se ne može slomiti
    2. Trajnost - životni vijek trajanja doseže 10 godina s pravom operacijom i brigom
    3. Demontriti i brzina montaže

    Članak na temu: Zašto lampica za uštedu energije treperi kada je svjetlo isključeno

    Odabir transparentnih PVC zavjesa za sjenicu ili terasu, pružat će se pouzdana zaštita od oborina, vjetra, prašine, insekata, životinja. Proizvodi imaju atraktivan dizajn. Štetne učinke na osobu koju ne pružaju.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Plastični sustavi za proizvodnju

    Prozirni, kombinirani i neprozirni platno koriste se za održavanje topline u industrijskim prostorijama s vanjskim izlazom ili zoniranjem. Ovdje se široko koriste zavjese od plastičnih traka. Oni su instalirani u otvorima skladišnih vrata, na autopraonicu, farmaceutske poduzeća za stvaranje područja čistoće. Ribbon prozirna PVC zavjese pružaju slobodno kretanje ljudima, utovarivačima i drugim tehnikama, svaki put se vraćaju na izvorni položaj.

    Zavjese uloga za skladišta često se koriste s električnim pogonom.

    Zavjese od filma za kafiće i restorane

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Zavjese iz filma u kafiću

    Svaki transparentni sustavi zavjese postavljeni su kako bi zaštitili posjetitelje da otvori verandu od oborina, vjetra, sunca. Logotip se može primijeniti na film. Proizvođači mekih sustava Windows nude rubove bilo koje boje kako bi pronašli najbolju opciju pod imidžom ustanove. Kada zaštitite velike prostore u filmu, zatvaraju se zatvarači za označavanje prozora ili vrata.

    Prozirni materijal se koristi prilikom stvaranja mobilnih šatora za prodaju različitih proizvoda.

    Zaštita i dekoracija za davanje

    Svaka otvorena konstrukcija može se zatvoriti s filmskim dizajnom. Plastične PVC zavjese za veranda i ulične strukture su popularne s dancitima i vlasnicima privatnih kuća.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Soft zavjese izvode sljedeće funkcije:

    • Očuvanje topline u neriješenim uličnim zgradama
    • Stvaranje ugodnog boravka za odmor
    • Konzervacija zgrada za zimsko - filmski premaz podnosi minus temperature do 40 stupnjeva, tako da su zavjese otporne na mraz za sjenicu PVC pouzdano štite od snijega. Zavjesa se spušta u jesen i raste u proljeće kada postane toplo. To će ga spasiti od oštećenja
    • Zaštita struktura iz izloženosti vanjskim agresivnim čimbenicima - vodootporne zavjese za terasu, verandu ili Arbors će ga zadržati od truljenja, razvoja gljivica i plijesni

    Članak o temi: slike za dječju sobu na zidu. Kreativna rješenja

    Varijante filmskih sustava

    Ovisno o dizajnu ulične konstrukcije, koristi se transparentna varijanta zavjesa ili kombiniranih. Potpuno transparentne zavjese za sjenicu kupuju se ako je dno strukture zatvoreno. Ako je sjenica otvoren od vrha do dna, razmatra se kombinirana verzija. Polovica platna visine bit će neprozirna, a drugi dio se prenosi. Vizualno će izgledati kao Windows.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Film iz kojeg su naređene transparentne zavjese za Arbors ili druge strukture mogu se zastići. Prozirna opcija ne ometa prodiranje svjetla, ali štiti od znatiželjnih očiju.

    Savjet: Ako transparentne PVC zavjese za verandu zatvaraju ulaz, mogu se napraviti s patentnim zatvaračem - ulazak će postati mnogo prikladnije.

    Metode pričvršćivanja

    Izbor metode pričvršćivanja ovisi o zaštiti plastike:

    • Vanjski ometanje - korištene zakretne brave, zatvarači, čičak, trake
    • Inner Hitch - pokret se događa na kabelu s jedne strane na drugu. Ova metoda fiksacije ne štiti sobu u potpunosti od vremenskih čimbenika, ali jednostavan za samopokretanje

    Rotarne brave su optimalne. Oni omogućuju lako objesiti, pucati, otvoriti i popraviti na bilo kojoj visini PVC zavjesa za sjenicu ili verandu.

    Gdje se transparentne zavjese koriste iz PVC-a

    Kako brinuti za zavjese iz filma

    Plastične zavjese se isperu s vodom pomoću sapuna. Često PVC ima prekrivanje prašine, što sprječava tešku kontaminaciju. Kada napuštate film, nemoguće je koristiti abrazivna sredstva - plastika će izgubiti transparentnost.

    Ako je plastična zavjesa ukloni neko vrijeme, onda se očisti od prljavštine, osuši, a zatim je ranjen u valjak. Kada će se web objesiti natrag, neće imati šanse, a oblik će se vratiti.

    Pogledajte video dizajn

    Izbor filmskih zavjesa je zbog praktičnosti, konkurentne vrijednosti u usporedbi s drugim vrstama zaštitnih struktura, višenamjenskom i atraktivnom dizajnu. Zavjese se koriste za skladište, industrijske prostore, kafiće, restorane, organizaciju šatora. Široko se koristi za organiziranje sjenika, verande, terasa.

    Čitaj više