Kako staviti mrežu za komarce na plastični prozor: Praktični savjeti

Anonim

S početkom dugo očekivane topline, želim stalno držati prozore otvoreno do svježeg zraka ispuniti sobe našeg stana s ugodnim okusima. Kako bi se zaštitili od neželjenih kukaca, posebni uređaji postavljaju posebne uređaje. Kakve vrste postoje, koje su značajke dizajna i kako ispravno staviti mrežu za komarce na plastični prozor, naš članak će reći.

Kako staviti mrežu za komarce na plastični prozor: Praktični savjeti

Klizna mreža za komarce.

Vrste rešetke

Postoji nekoliko osnovnih vrsta anti-komarkirskih struktura.

  • "AntiKushka"

Ova vrsta rešetki ne samo da će zaštititi kuću ili stan od insekata, već će i osigurati sigurnost vašeg ljubimca, neće mu dopustiti da ispada iz otvora prozora. Stvoren od posebno izdržljivog materijala, može izdržati vrlo ozbiljna opterećenja. Vaši kućni ljubimci neće moći prekinuti ili pokvariti ovaj dizajn. Ne može se ukloniti ni zimi, to je u stanju izdržati i vrlo niske temperature i snažne nalete vjetra.

  • Klizne strukture

Instaliranje ove vrste može se instalirati na uobičajenim prozorima i terasama ili balkonima. Dizajn je predstavljen s dva klizna elementa koji mogu otvoriti i zatvoriti. No, instalacija ovog uređaja na prozoru zahtijeva ugradnju posebnih vodiča, koji će premjestiti klizne dijelove.

  • "Antipl"

Možete se zaštititi od prodiranja alergena u kući instaliranjem mreže anti-tipa. Stvoren od gustog materijala, to će odgoditi čak i najmanjih čestica. Ali ovaj je dizajn vrlo brzo zagađen. Međutim, jednostavnost skrbi je jedna od njegovih prednosti. To će zahtijevati toplu otopinu sapuna i spužvu. Gustoća materijala ne utječe na vidljivost. Glavni nedostatak je visoka cijena.

  • Izmjenjivi okvir mreže

To su standardne strukture u skladu s veličinom krila u kojoj su umetnute. Preskočili su sunčevu svjetlost i štite od penetracije kukaca. Ako uređaj ima velike veličine, tada u sredini montira dodatni bar, koji daje cijelu pouzdanost dizajna. Postoji prijenosna mreža jeftina.

Članak o temi: Tumben pod umivaonikom

Kako staviti mrežu za komarce na plastični prozor: Praktični savjeti

Pin za klip za komarce mreže

Vrste pričvršćivača

Možete instalirati mrežu za komarce na prozor koristeći plastične kutove, klipne igle ili pričvršćivači Z-oblika. Pričvršćivanje posljednje vrste je pouzdanije i prikladnije. Ne zahtijeva stvaranje dodatnih rupa i može se koristiti na okvirima plastike i drva. Njegov minus je labavo stajanje zaštitnog dizajna.

Plinske igle su metalni dijelovi podesivi duljini. Njihova konstrukcija uključuje proljeće. Instalacija i demontiranje mrežnog uređaja u ovom slučaju su vrlo pluća, pogodna za prozore bilo koje vrste.

Plastični kutovi su instalirani s vanjskog dijela prozora. Grid se lako uklanja i ne ometa normalno funkcioniranje krila.

Kako staviti mrežu za komarce na plastični prozor: Praktični savjeti

Montaža

Stavite mrežni uređaj na prozor je jednostavan, ali potrebno je pridržavati određenog slijeda rada. Da biste to učinili, potrebno je pripremiti 4 pričvršćivača i 8 vijaka, odvijač.

  1. Obavljati mjerenja. Kutni spojnici stavljeni u kutove okvira, elementi nisu kutni tip - na ravnopravnoj udaljenosti jedna od druge.
  2. Popraviti zatvarače sa samostalnim.
  3. Prvo umetnite uređaj u gornje zatvarače, a zatim izostavite do dna.

Vijeće

Kada uzmete dizajn mreže, plastični držači uzimaju obje ruke i nježno podižu, zaštitni uređaj će izaći iz plastičnih uglova. Pokreće i uklonite ga s gornjih elemenata.

Ugradite mrežu za komarce na prozor ili vrata - to znači pružiti ugodan boravak u vlastitom domu. Ovaj dizajn će izbjeći korištenje za borbu protiv kukaca različitih kemikalija koje mogu biti opasne za zdravlje.

Čitaj više