Wenge vrata u unutrašnjosti apartmana: foto modeli i savjeti za odabir

Anonim

Vidljiv vrata u unutrašnjosti stana će dati vrhunac koji je bio tako nedostatak. Cijela stvar u boji je tamna nijansa s jasnim svjetlosnim uzorkom prirodnog drva. Wenge je utjelovljenje stila i pažljivo ga koristite.

Značajke i vrste Wenge vrata

Drvo iz kojeg se proizvode ova unutarnja vrata, uistinu postoji u prirodi. Stabla može doseći visinu od 20 metara, a maksimalna debljina cijevi je 1 m.

Stablo drveta

Wenge može imati druga imena:

  • Congolese Rosewood;
  • Avong;
  • Bokunda;
  • Afričko ružičasto drvo;
  • Dicel.

Pod utjecajem sunčeve svjetlosti, kao i zahvaljujući energiji zemlje, ovo drvo iz Afrike stječe nijanse čokolade i zlata. Tekstura i ton određeni su određenim mjestom gdje je to naraslo.

U svojim fizičkim karakteristikama, osveta je slična karakteristikama hrasta. Drvo posjeduje gotovo iste osobine otporne na udarce i izvanrednu snagu.

Drva
Osvjetljenje

Materijal sadrži ogroman broj različitih eteričnih ulja koja sprječavaju gljivice, kalup, reprodukciju kukaca. Wenge je vrijedno i skupo drvo. Treba uzeti u obzir. Činjenica je da je ovo drvo vrlo teško obraditi. No, govoreći o osobitostima, potrebno je reći o boji, jer je to vrhunac proizvoda od Wenge.

Wenge Texture i boja

Ova boja je jedna od tamnih nijansi smeđe. Ponekad ton može i uopće doći do crnog. Često možete upoznati crveno-crvene tonove - a to će također biti Wenge. Gledajući prema orahu, iako je boja oraha mnogo širi i snima više lakih tonova. Također je potrebno naglasiti teksturu - na tamnoj pozadini, odlikuje se veliki i svjetliji crtež. Stoga je Wenge nominalno ime.

Boja Wenge je vrlo praktična sa svih strana - kontaminacija nije vidljiva na takvoj površini.

Tamna boja

U našoj zemlji nema prava wenge, a ako postoji, cijena je potpuno neadekvatna. Češće proizvođači koriste hrast i oponašaju teksturu i boju Wengea. Hrast ima jasnu teksturu koja se pomaknu prema tamnim nijansama. Također, proizvođači su obojani ili prekriveni lakom orahom. Vrata nižih cijena kategorija s imitacijom Wenge-a napravljene su furniranjem.

Članak o toj temi: Vrata i katove u unutrašnjosti: Savjeti za odabir i kombinaciju nijansi | +65 fotografija

Vrata u boji

Sada je boja Wenge bilo kakvih materijala koji imaju bogatu tamnu boju s vedrim teksturom prirodnog drva. U modernom dizajnu koristi se orasi, hrast, i također se koristi čokoladni orah. Često možete upoznati pod boja Wenge, postolja. Unutarnja vrata izrađena su od bilo kakvih sorti drva, a nijanse se dobivaju nijansom s lakom.

Unutarnja vrata Wenge

Tržište danas prikazuje legirana vrata i znanstvene strukture. Po načinu otvaranja podijeljeni su na sljedeće vrste:

  • Pojedinačno i bivalem.

Unutarnja vrata Boje Wenge
Dvostruka vrata skraćuju jasnu teksturu

  • Ljuljačka i klizna.

Klizna vrpca vrata
Wenge vrata s kliznim mehanizmom za otvaranje

Platno može biti i sa staklenim umetcima ili raznim materijalima i bez njih. Vrata se mogu slikati ili ne naslikati, površina je sjajna ili mat.

Vrata niza su vrlo rijetka zbog visokih troškova. Ovo je pravi luksuz. U modelima iz nižeg raspona cijena upotrijebite cilj od sljedećih materijala:

  • Prirodni tonirani i raspakirani furnir;
  • Umjetni premazi iz Ecospona, fine linije, Skincochpon;
  • PVC film Wenge.

U osnovi, drvne crnogorične stijene se koriste kao materijal - napravljen je okvir. Dalje, furnir je lijepljen na vrhu.

Furnir u boji
Penge boje furnir

Na videu: Boja Wenge u dizajnu namještaja i interijera.

Kombinacija boja s drugim bojama u unutrašnjosti

Wengena vrata u unutrašnjosti izgledaju vrlo elegantni i skladni. Dizajneri preporučuju odabir dekoracije svjetlije zida, na primjer, pastelni tonovi su savršene - nijanse ružičaste, breskve i bež.

Vrata u boji u unutrašnjosti

Da biste dobro izgledali s namještajem s vratima Wenge, odaberite slušalice s dekorativnim elementima od svijetlog drva - na primjer, prikladan je i izblijeđeni hrast.

Wenge i bijeljeni hrast

Wengova paleta boja je široko - ima čokoladnu čokoladu, kao i tamno ljubičaste bilješke. Ako unutrašnjost u sobi ima bež tonove, boja je prekrasna i više u dizajnu stana ne mora ništa učiniti.

Vrata u boji u unutrašnjosti

Upotreba ukrasnih stranih staklenih prozora ili umetaka iz mat stakla će dodati vrhunac - moderni interijeri ne izgledaju gotove bez tih materijala.

Vrata s mattom

Wenge je kompatibilan s crvenim - takav sastav je moguć s bilo kojom od nijansi. Tamno smeđe unutarnja vrata Wenge u unutrašnjosti kuće ili stana bit će pretjerano zasićenost grimiznog. Nijanse crvene boje će se lako nositi s blago slećenim tamnim bojama vrata, dajući platnu na dinamiku.

Kombinacija wenge s crvenim

Unutrašnjost s crvenim tapetom neće biti dosadno, pogotovo ako prevladava nijansa mlijeka. S Wengeom, to je savršeno kombinirano.

Wenge vrata i boju pozadine

Najbolje je kombinacija bijelog i Wenge, to je osnovna jedna od mogućih opcija. Dakle, možete napraviti unutrašnjost u svim sobama apartmana - iz spavaće sobe do dnevnog boravka, kadu i druge sobe. Bijeli zajedno s Wengeom omogućit će ne samo da bi dobili harmoniju, već i pružaju velike mogućnosti za manifestaciju fantazije. Dovoljno je odabrati svijetle dodatke za dekor, i sobu u ovom trenutku da se preobrazite izvan prepoznavanja.

Članak o toj temi: Je li vrijedan kupnje ulaznih vrata s ogledalom? Pro i Cons [Raznoraz modela]

Vrata i bijeli zidovi

Siva Wenge učinit će više suzdržana, čvrsta. Tako obrišite funkcionalne i moderne apartmane. Ova opcija je popularna za high-tech i minimalizam. Ako uzmemo u obzir značajke Wenge, onda možete dobiti najviše tri klasične boje - bijele, sive i Wenge. Široko koristi dizajneri. Ovdje možete povrijediti pravila i odabrati dodatke drugih boja.

Wenge vrata u sivoj unutrašnjosti

Odaberite vrata Wenge

Vrata su odabrana, ovisno o tome koja je boja pod ili laminat i koji je namještaj namješten. Obračun ovdje bi trebao biti na kontrastu, a to je pobjednička ideja. Bijeli staklo umetci u tamnom furniru platno će biti savršeno usklađeni sa svjetlosnim interijerima.

Vrata s plavim umetcima

Dizajn vrata je izabran na temelju značajki soba. Negdje će biti udobni klizni dizajn - coupe ili sklopivi modeli po vrsti harmonike. Prostrani prostori koriste tradicionalni dizajn ljuljačka.

Klizna vrpca vrata

Završetak površine vrata svih popularnih brandova gotovo je uvijek obojana. Proizvodnja prirodnog afričkog drva prirodnog furnira nije korisno s ekonomskog stajališta. Ali čak i oslikana vrata s furniranom površinom učinit će interijer rafiniranijom. Vrata izgledaju predsoblje i privlače pozornost.

Nema potrebe za bojom obojenog furnira. On se ne razlikuje od prirodnog. Ista stvar se može reći o laminiranom ili PVC-nagnuta PVC filmom.

Vrata izrađena od oslikanih furnira

Zašto biste trebali odabrati takva vrata?

Da biste stvorili izuzetni interijer, dovoljno je kupiti takva vrata i učinjeno je. Proizvodi su vrlo uredni - točne linije će naglasiti bilo kakve ideje. Boja savršeno se uklapa u glavna rješenja. Ovdje ne morate posjedovati dizajnerske fantazije, jer će vrata učiniti sve same sebe - oni su savršeni.

Wenge vrata se kombiniraju s neutralnim i kontrastnim bojama, dekorativni elementi će dodati romantiku ili strogost. Oni mogu biti točno dio interijera koji je bio tako nedostatak.

Članak na temu: Unutarnja vrata za apartmane: Dizajn, boja, dizajn - Kako napraviti pravi izbor?

Prednosti Wenge vrata

Odabir prikladnog modela

Većina proizvoda je furnirana ili štitna rješenja. To su jeftine strukture koje su pogodne za svakoga tko ima veliku želju da promijene svoj stan ili kuću na obične načine. Morate doći do odgovornosti odgovorno - ne samo boju, već i spojnice, kvalitetu završavanja i još mnogo toga.

Možete označiti glavnu seriju:

  • Vrata lige su proizvodi izrađeni od implantiranog furnira. Platno je pravokutno, ima unutarnje ostakljenje.

Vrata Wenge League

  • Vrata iz serije orbita su tkanina iz bara, ploče PVC filma. Tu je ostakljena.

Vrata će se zadržati orbite

  • Breeze serija je također dostupna vrata od MDF-a. PVC film se koristi kao premaz. Okvir je izrađen od borova. Ukrasni elementi čine ovaj model popularnim.

Vrata će se zadržati povjetarac

  • Omega je još jedna ekonomska klasa. Planeve su izrađene od MDF-a, završna obrada je napravljena pomoću PVC filmova. Postoje modeli s dekorativnim umetanjem.

Vrata su Wenge Omega

Što su pozadine opremljeni na vrata Wengea?

Za ta vrata potrebna su samo svjetlosne pozadine. Uz pomoć kontrastnog učinka, interijer će steći eleganciju i ograničenje. Zidovi su opcionalni za bijelo: s Wengeom kombiniranim tirkiznim, ružičastim, svijetlim plavom, pozadinom. Svatko rješava kompetentno uređene naglaske.

Vrata Wenge i lagane pozadine

Vrata Wenge i lagane pozadine

Vratni vrata

Najtaskupske kombinacije: Wenge vrata i sive, bež zidove, pozadine hladne pastelne nijanse.

Vrata i siva pozadina

Kako odabrati laminat ispod vrata Wengea?

Laminat može biti ista nijansa s vratima. Furnirana vrata mogu se savršeno u kombinaciji s tamnim orahom i tamnim hrastom. Podovi bi trebale imati drvenu strukturu.

Vrata su Wenge i Dark poda

Lagani podovi mogu biti s imitacijom trešanja, joha, whitewalla ili zlatnog hrasta. Pogledajte fotografiju.

Vrata su Wenge i svjetlo

Wenge Boja vam omogućuje da značajno transformirate unutrašnjost. A ako se takav zadatak ne isplati, u svakom slučaju takva vrata treba kupiti. Pišite u komentare kao što još uvijek možete ući u vrata Wenge u unutrašnjost, postavite fotografije.

Izbor boja, tekstura vrata i kombinacija s poda, postolja (2 video)

Različiti modeli vrata Wenge (48 fotografija)

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Vrata u boji u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Wenge boju vrata u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Wenge boju vrata u unutrašnjosti modernih apartmana: Značajke i savjeti o odabiru | +48 fotografija

Čitaj više