Master Class "Kako napraviti Božićne igračke to učiniti sami" s fotografijom

Anonim

Svaka osoba voli odjenuti božićno drvce. A ako ukrasite joj igračke koje to čine sami, dvostruko ugodniji. Božićne igračke mogu biti izrađene od tkanine, papira, perli, kao i od žarulja. I u isto vrijeme ne morate imati profesionalne vještine da biste napravili takve igračke. Glavna želja. U ovom članku upoznat ćete se s glavnom klasom "kako napraviti božićne igračke vlastitim rukama."

Glavni razred

Prikupljamo nepotrebne žarulje

Ako imate nepotrebne ili puhane svjetla kod kuće, onda su božićne igračke iz žarulja za vas.

Za proizvodnju igračke iz žarulje, naime, snjegovića, trebamo: svjetlo žarulje, dječju čarapu (ili običnu čarapu, ali svijetlu boju), traku, akrilne boje, kao i alate za boje - spužva i četka, Škare i vruće ljepilo (adhezivni pištolj).

Glavni razred

Prvo, moramo staviti vrpcu na vrh žarulje. Nakon toga morate obojiti žarulju s bijelom akrilnom bojom pomoću spužve. Nakon sušenja, boja treba primijeniti drugi sloj i ponovno čekati sušenje. Napravimo šešir za snjegovića. Odrežite gornji dio čarapa iz gume + 2-3 cm. Izrežite gornji dio čarapa na dva dijela. Uzimamo jedan dio i zašijte rubove pola. Zatim nosimo šešir na suhoj svjetiljci i izrežite rubove poklopca, kao što je prikazano u glavnoj klasi.

Glavni razred

Možete napraviti snjegović-djevojku, prikazati ga pomoću pletenica s niti koje treba zalijepiti ispod poklopca. Oko i usta izvlače bojom. Nos se može izraditi od plastin ili polimerne gline, a možete jednostavno izvući crvenu boju. Od ostatka čarapa, možete napraviti šalove našem snjegovićem. Da bismo popravili krajeve Sharfija, mi ćemo applerati malo ljepilo. Ruke naših igračaka izrađene su od obične žice. Popraviti ih ljepilom.

Članak o toj temi: Kako ukloniti zub od drvene površine

Dakle, obične mutne žarulje mogu se pretvoriti u prekrasan novogodišnji snjegović.

Tkanina

Božić igračke iz tkanine su vrlo udobne i potpuno sigurne, također nevjerojatno lijepe i sjajne igračke za novogodišnje raspoloženje. Nema potrebe da se puno truda da ukrasite svoje božićno drvce s nečim originalnim. Igračka tkanine, kao na fotografiji ispod, oduzet će vam doslovno 10 minuta, a dobro raspoloženje je osigurano na svim praznicima.

Glavni razred

Za izradu igračaka, trebat će vam: drugačija tkanina boja (dovoljno tri), škare, niti s iglom, žica 30 cm, par perli.

Izrežite iz tkanine 6 krugova različitih veličina, od više na manji. Zatim se ismijavajte nit duž ruba šalice i nježno ga zategnite. Tako i svi krugovi. Nakon toga uzimamo žicu i spojite šalice u obliku božićnog drvca. Vozimo kuglicu, napravimo petlju od žice, a božićno drvce je spremno.

S takvim božićnim drvima možete ukrasiti cijelu novogodišnju stablo i iznenaditi goste svojim vještinama i talentom.

Poznavanje osjećaja

Dobar primjer igračke za božićno drvce iz osjećaja je novogodišnji čizme. Možete ga objesiti na božićno drvcu i tamo staviti slatkiše. Bit će to ugodan dar za vaše dijete ili za drugo polugodište.

Glavni razred

Za proizvodnju novogodišnje piće, trebamo: skica piće, osjetio, škare, niti i igle, perle za dekoraciju.

Nanesite skicu tkanine, isporučujemo ga i izrežite. Zatim uz pomoć niti i igala čine pahuljica na čizmu. Pošalji na vrh pamučnog čizma ili krzna. Šitili smo oba dijela detalja. Poslati petlju. Čizme spremne.

Čizme daju blagdan male magije i čudo. Učinite čudo s vlastitim rukama i ukrasite vaše božićno drvce.

Fantazije papira

Kako napraviti novogodišnju božićnu igračku s papira, nepotrebnih prijenosnih računala ili listova? Jako jednostavno.

Članak o temi: matrice za slikanje na staklu obojene u boje s videom

Glavni razred

Uzmimo staru nepotrebnu prijenosno računalo, par satenskih vrpca - zelena i crvena, ljepila, pletenje iglice 2,5 mm, papirnati nož.

Trebali bismo dobiti mrkvu. Pažljivo uklonite zagrade iz prijenosnog računala. Presavimo na pola bilježnice i izrezali ih. Nanosimo malo ljepilo duž trake papira. Počevši od ugla trake, čvrsto pričvrstite papir na iglu. Dati iglu iz cijevi. Trebamo nekoliko desetaka takvih cijevi. Stavili smo dvije cijevi na drugi križ. Mi uzeti treću cijev i zadiviti na jednu od cijevi na mjestu raskrižja. Počinjemo lijepljenu cijev do najbližeg prava.

Glavni razred

Nastavljamo se savijati u krug. Popravite tkanje s krpeljkom i izgradite cijev. Pritisnimo i presavimo na pola oštrog kraja cijevi, pratimo ga ljepilom i umetnite u cijev, lagano pomicanje. Dakle, povećavamo ostala četiri cijevi. Dakle, da se tkanje proširi na vrh, smanjujemo kut savijanja gornje cijevi s dna. U suženje naše mrkve, potrebno je povećati kut između gornje i donje cijevi. Popravite krajeve cijevi, savijajući ih u mrkvu. Onda možemo slikati mrkvu i pustiti suhi. Zalijepimo petlju i luk. Naša igračka je spremna!

Dakle, imate zanimljivu igračku iz običnog papira, koja može privući pozornost mnogih gostiju.

Glavni razred

Igračka iz perle

Ukrasite ili napravite igračku za božićno stablo iz perli - to je vrlo uzbudljivo i zanimljivo zanimanje.

Da bismo to učinili, trebat će nam posuda za pjenuša, tlo - akril, ljepilo za mozaik, žica za pljačke na zdjelu, perle od desnih boja, akrilne boje, markeri, monofilament, kapu kuglice.

Glavni razred

Mi uzeti loptu i staviti crtež koji želimo prikazati uz pomoć perli. Zatim, vozimo kuglice na žici i počnite lijepiti ga prema crtežoj skici na odgovarajućoj boji. Na kraju, pričvrstite kuglice i pričvrstite petlju. Zdjela s perli spremnih.

Članak o temi: Glavna klasa "Novogodišnji topiary s vlastitim rukama" s fotografijama i videozapisima

Lopta će odražavati svjetlo iz vijenaca i okretati veličanstvenu boju.

Video na temu

Čitaj više