Oznaka prtljage učiniti sami

Anonim

Sezona za odmor se približava, i stoga ćemo imati priliku ići na putovanje. Svi volimo provoditi vrijeme daleko od kuće: na primorskom odmaralištu, u planinama ili turbo. U ovom trenutku život postaje bogatiji i zanimljiviji. Jedina stvar koja mi ne daje da se potpuno opustim je proces kretanja i letova, osobito potragu za svoju prtljagu. Nekoliko puta sam vidio kako je netko pogrešno uzeo svoj kovčeg, i to je došlo na mene da mislim da je vrijedno napraviti oznaku prtljage vlastitim rukama. Čini mi se da se dobro ispostavilo, pa želim podijeliti s vama ovu ideju.

Oznaka prtljage učiniti sami

Oznaka prtljage učiniti sami

Potrebni materijali i alati:

  • 12 cm tkanina ili pet gubitaka 17 za 10 cm;
  • Tvrdi brtvljenje;
  • niti;
  • škare;
  • traka 35 cm duga i 1,5 cm širine;
  • nevidljiv;
  • nestajanje tinte ili krede;
  • transparentan vinil 10 za 3 cm;
  • željezo;
  • Ljepilo za tkaninu.

Napravite balketa za oznaku

Nacrtajte na listu papira konture vaše oznake, napravite prozor na prednjoj strani. Izrezati na konturu. Bit će to naša matrica. Primijenimo ga na pečat, krug. Druga matrica ne može zaokružiti, samo sklopite pečat dva puta i izrezati preko konture. Sada pričvrstite na jedan od dijelova matrica matrice i zaokružite prozor. Presavijte pola dijela iz pečata i pažljivo izrežite rupu. Na fotografiji se ovim koracima detaljno prikazuju, tako da ne bi trebalo biti poteškoća.

Oznaka prtljage učiniti sami

Poslati na tkaninu

Prije nego što nastavimo na sljedeći korak, oznaka prtljage treba biti uložena, po mogućnosti od pogrešne strane. Stavite stavku iz brtve lica u tkivo. S malim šavovima.

Članak o temi: Glavni razred na obrtima iz zrna kave Učinite to sami s fotografijama i videozapisima

Oznaka prtljage učiniti sami

Izrežite pojedinosti iz tkanine

Izrežite šivene detalje iz vašeg komada tkanine, povlačeći nekoliko milimetara iz šavova. Sada izrežite prozor u pečatu. Pokušajte ne ići dalje od granica linije.

Oznaka prtljage učiniti sami

Izrada sloja

Okrenite košuljicu s prednje strane na sebe, pridružite se. Izrežite iz drugog komada tkanine vaše oznake. Enc s pečatom i pridružite se. Stavite dobivene dijelove na drugi komad tkanine.

Oznaka prtljage učiniti sami

Prostor za kuhanje ispod prozora

Preklopite lice okrenute jedna drugoj. Izrežite, ostavljajući nekoliko milimetara oko rubova. Na mjestu gdje imate prozor za pomicanje male rupe, kao što je prikazano na fotografiji.

Oznaka prtljage učiniti sami

Krepm vinil

Učinite dijagonale na uglovima prozora. Nanesite ljepilo na ove dijelove i omotajte ovu tkaninu unutra. Pritisnite jači tako da je tkanina bolja zalijepljena. Sada uzmite vinil, pričvrstite ga na taj dio oznake koju ste umotali u jedini kut tkanine. Uspjeh s malim šavovima. Izrezati nepotrebno.

Oznaka prtljage učiniti sami

Izrađujemo petlju

Dvaput se preklopite vrpcu i zašijte njegove ciljeve u unutrašnjost oznake. Na vrhu oznake napravite mali rez, operite ga. Ovdje ćemo biti traka.

Oznaka prtljage učiniti sami

Tag je spreman

Da biste dovršili rad na oznaci prtljage vlastitim rukama, povucite pojedinosti zajedno i korak na pisaći stroj. Uvjerite se da ne šivate gornji rub, ovaj dio će morati uključiti karticu s podacima. Sada možete umetnuti našu karticu u oznaku. Dakle, da ne ispadne, navoj vrpcu u rupu i lagano povlači. Vaša oznaka prtljage izrađena s vlastitim rukama je spremna! Pričvrstite ga u vrećicu ili kovčeg i slobodno idete na cestu.

Oznaka prtljage učiniti sami

Čitaj više