Domaći šok i cipele za lovac za lovca

Anonim

Domaći šok i cipele za lovac za lovca

1. Malink na patki to učiniti sami

Domaći šok i cipele za lovac za lovca

Plastične mankovlje koje proizvodi naša industrija imaju nisku kvalitetu zvuka, tako da lovci, u pravilu, čine ih samim. U tom smislu, želim vas podsjetiti na dobro dokazano u predratnim godinama i nezasluženo je zaboravljen u naše vrijeme s drvenim trešnjama na paci i ispričajte o svojoj proizvodnji.

Domaći šok i cipele za lovac za lovca

Prazan rezonator buduće male je izvučen na tokaricu. Materijal koristi suho drvo breza. Koristeći olovku i liniju, radni komad se postavlja, a zatim izrezati uz pristanište na zrakoplovima AB, BV, VG i DG (Sl. 1). Kako bi se olakšalo izvršenje ove operacije, radni komad se nosi na mandrelu (šipka s promjerom od 16 mm, stisnutim u viskim) i izreže se duž bw zrakoplova i GW do sredine, zatim ukloniti, staviti na mandrel s drugom stranom i izrežite do kraja.

Ispušteni ekstremni dijelovi obratka tretiraju se prema BV ravninama i GW brusnim papirom. Izolacijska traka, ovi dijelovi su ponovno pričvršćeni na mandrelu, izrezane su u zrakoplove AB i DG, a zatim očišćeni brusnim papirom. Dijelovi napravljeni na ovaj način presavijeni su zajedno s BV i GW ravnini, popraviti ga u odnosu na drugu s izolacijskom vrpcom i obrađenom s datotekom, kao što je prikazano na Sl. 2 isprekidane linije. Na sl. 3 prikazuje unutarnju površinu rezonatorskih dijelova nakon konačne obrade. Da bi se dobio prirodan zvuk i davanje nekretnina odbijanja vode, dijelovi rezonatora prekriveni su alkoholom, a nakon sušenja - bezbojni nitrolak.

Membrana manke (slika 4) je izrađena od kositra iz bilo koje limenke (debljina kositra od približno 0,3 mm). Membrana je umetnuta između drvenih dijelova rezonatora; Cijeli uređaj je fiksiran kambridom odgovarajuće veličine (sl. 5). Konfigurira ga mannock s uzdužnim pomacima membrane i kambrida u odnosu na rezonator. Kao što se može vidjeti iz opisa, šok je jednostavan u proizvodnji: svi radovi su od ne više od sat vremena.

Članak o temi: Zašto su plastični prozori u kući znoj i kako ga izbjeći?

2. Malink na losu rukama

Rujan. Moose će početi gon. Mnogi lovci vole lov "na Moan" Moose za svoju ljepotu i Amarness, za ozbiljnost osjećaja i otkucaja živca osjećaj opasnosti. Preduvjet za uspješan lov za WAU je vješto djelo Vabelchika.

Iskusni lovci su vrlo uvjerljivi Mimic Moose mjeseci bez ikakvih lijekova, samo izrada iz dlanova vrata roga i penjajući se na nos s indikatnim prstima. Netko se jau u bačvi pištolja ili u staklu iz kerozinske svjetiljke, netko u boci s vlažnim dnom. Sve ove metode zahtijevaju neki talent iz Vabelchika, sposobnost da točno reproduciraju glas životinje pravog spola i dobi.

Oni lovci koji nemaju glazbene glasine koji nemaju vještine i iskustva u ovom jednostavnom slučaju, ili jednostavno ne žele naprezati glasovne ligamente, možete pokušati napraviti samostalni vakuum od limenki. Ovaj uređaj, dokazano u praksi mnogih lovca, nije teško raditi, a rezultat može premašiti sva očekivanja.

Za Vaba, trebat će nam: lonac kositra (od kave, od bebe hrane, itd.), Čipku ili ne-nutritivne konopline iz najlona duga oko 60 cm, traku ili komad kože, jednaka površina limenke.

Domaći šok i cipele za lovac za lovca

Banka može biti bilo koje veličine, glavna stvar je da je promjer rupe nešto manje od dna promjera. Niste najbolje konzervirajuće limenke su najprikladnije i banke s "skočio" poklopcem. Ali, za odsustvo takvog, možete uzeti lim od konzerviranih rajčica. Veličina banke utječe na primljenu zvuk - nego što je manje, zvuk iznad, i, prema tome, više, "stenjanje" ispod i glasnije.

Dobivate prikladnu banku, u samom središtu dna morate napraviti rupu. Rupa mora odgovarati debljini čipke. U rupu se susreće uže vezano za čvor povezan s čvorom koji je povezan s čvorom (tako da ne ispadne). Elementarna Vaba je spremna!

Članak o toj temi: Kako otvoriti stroj za pranje rublja Ako je ručka slomila?

Prethodno pomiješajte čipku u vodi, stegnite ga između velikih i indeksnih prstiju i potrošite na njega od vrha do dna. U isto vrijeme, banka bi trebala biti samo za bazu, bez dodirivanja zidova. Ispada zvuk, vrlo sličan losu steni.

Uređaj se može poboljšati omotanjem s trakom ili šokiranje kože. Tada zvuk objavio JAR će izgubiti metalnu nijansu i postaje prirodniji. Osim toga, kako biste donijeli zvuk na željeni tim, možete napuniti posudu s labavom mahovinom.

Sretno u eksperimentima!

p.s. Globalna zbirka Gunnkama očito je mnogo stotina uzoraka, uključujući i manjaku starog rada i modernu maneru proizvodnje.

Slika prikazuje manus namijenjen studiji:

Domaći šok i cipele za lovac za lovca

Čitaj više