Stajati za naočale vlastitim rukama

Anonim

Dobrodošli svi posjetitelji internetskih magazina "Rukovanje i kreativno"! Ono što jednostavno ne odražavamo: i ukrasi, i dekor stavke, izgrađene noćne stolove, itd. Ali, još uvijek popularna i tražena tema ostaje proizvodnja slomljenih stvari, korisnih u svakodnevnom životu. I ovdje je još jedna korisna sitnica. Svi koristimo sunčane naočale, neki imaju nekoliko nekoliko pare. Zanimljiv? Gdje ih zadržati? U posebnim torbama, najvjerojatnije, negdje na policama ili u ormarićima. Ponekad se onda sjećamo dugo vremena, gdje ih stavljaju. Nudimo izvrsnu ideju - stalak za bodove s vlastitim rukama, što se može učiniti vrlo brzo i jednostavno, trošeći minimalno vrijeme i trud. A vaše čaše sada će uvijek biti u redu i pri ruci. Vrlo korisna stvar za cijelu obitelj.

Stajati za naočale vlastitim rukama

Stajati za naočale vlastitim rukama

Potrebni materijali i alati:

  • kartonska cijev s promjerom od 10 cm (što je više, više stabilnije);
  • nož ili posebna oštrica;
  • traka za mjerenje;
  • olovka;
  • Sprej boje.

Obilježava

Odaberite cijev ovisno o broju bodova koji će biti postavljeni na njega. U isto vrijeme, smatrajte da između naočala mora postojati udaljenost od najmanje 5 cm, tako da ne dolaze u kontakt i lako pucaju (odjeveni). Napravite mjesta za olovku za označavanje, a zatim nacrtajte obrazac predloška ili neku vrstu siluete točaka.

Stajati za naočale vlastitim rukama

Izrezati

Sada, uz pomoć oštrog oštrice ili bilo kojeg drugog alata za rezanje, pažljivo odrežite konturu oblika koje ste upravo nacrtali. Savjet! Možete najprije izvući samo neke "naočale", a zatim se izrezani dio koristi kao matrica. Dakle, svi konektori će biti isti oblik i veličine.

Stajati za naočale vlastitim rukama

Stajati za naočale vlastitim rukama

Bojanje

Sada stalak za bodove koje trebate slikati. To je najbolje za ovu akrilnu boju sprej. Vrlo je lako primijeniti s raspršivačem, osim, ona se brzo suši. Nanesite boju je bolja u 2-3 sloja. U isto vrijeme, pauza između svake aplikacije je 10-15 minuta.

Članak o temi: Magazine Sabrina broj 2 - 2019

Stajati za naočale vlastitim rukama

To je sve, spreman. Možete ispuniti vaš domaći štand za bodove i staviti ga na prikladno mjesto za vas.

Stajati za naočale vlastitim rukama

Savjet! Ako ste pronašli kratku cijev, ona se također može sigurno koristiti za stvaranje takvog postolja za bodove. Samo u ovom slučaju će morati postaviti bodove na obje strane, ako, naravno, promjer dopušta.

Čaše su prekrasan pribor i mnogi od ovog ukrasa i korisne stvari su važeće. Neki ljudi ne nose više od jednog para naočala, ali ako ste svestrana osobnost, onda vjerojatno imate nekoliko stilova odjeće i, prema tome, nekoliko bodova. To je za takve osobnosti koje će glavni razred na stvaranju stalka za naočale biti vrlo relevantno.

Ako vam se svidio majstor klase, onda ostavite nekoliko zahvalnih linija autoru članka u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više