Šablone za strop s vlastitim rukama pomoći će u dizajnu sobe

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Sorte šablona
  • Kako sami napraviti matricu
  • Kako raditi s matricom

Kada je popravak zakazan u kući, vlasnici, naravno, željeli bi biti neuobičajeno i izvorno izdani. Od velike važnosti na izgledu zidova i stropa. Pozadine s ponovljenim uzorcima ponavljanja dugo su umorni, pa je bolje potražiti stropni prostor drugi način dizajna.

Šablone za strop s vlastitim rukama pomoći će u dizajnu sobe

Za proizvodnju šablona koristi se takve vrste boja: boje-aerosol, akrilne boje, vodootporne boje u bankama.

Izvorna opcija za uređenje stropa - crteža napravio je pomoću matrice.

Prekrasne biljke, elegantni leptiri, slike napravljene u različitim bojama tijekom cijelog oboda površine, - može se stvoriti takav interijer, čak i ne posjeduje talent umjetnika.

Za crtanje morate odabrati akrilne boje ako se moraju izvesti tanke linije, a boje-aerosol ili boje otporne na vodu pomoći će u izvođenju debljih linija. Na pripremljenoj površini, sredstvo za bojanje se koristi za pomicanje pjenastog spužva, mekih valjki ili četki različitih veličina. Da biste izveli glatke linije ili punopravne slike, morat ćete označiti oznaku, za ovu razinu korištenja ili plumb.

Sorte šablona

Šablone za strop s vlastitim rukama pomoći će u dizajnu sobe

Shema uzorka s matricama.

Monohromatske šablone smatraju se najjednostavnijim: bit će potrebna samo jedna nijansa boje.

Za višebojne šablone koristite različite boje prilikom bojenja. Rezultat će biti lijepa aplikacija u boji, gdje su sve boje jasno razgraničene.

Volumetrijske matrice ukazuju na crtež primjenom kit. Kada se takav crtež isuši, može se obojiti, dok će biti istaknuti jači.

"Anti-ThinRiin": Samo prostor u inozemstvu obrađuje se bojom tvari. Kao rezultat toga, umjesto oslikane slike dobiva se silueta slike.

Natrag u kategoriju

Kako sami napraviti matricu

Šablone za strop s vlastitim rukama pomoći će u dizajnu sobe

Krug okvira stropa izrađen od gipsanog kruga.

Članak o temi: pravilan odraz stropa u automobilu

Da biste napravili šablone vlastitim rukama, pogledajte internet pogodan za vaše potrebe spremne za korištenje, a zatim ga ispišite na pisač. Pripremite transparentni temelj s dovoljnom gustoćom, plastična mapa je dobro prilagođena, džep za radove. Iz njega je potrebno odrezati pravokutnik, nakon čega je slika pričvršćena na plastičnu prazninu i izrezati duž kontura.

Još jedna opcija - Pronađite odgovarajuću sliku u EPS formatu, napravite rezač na ploter. U tu svrhu, gust film je prikladan, tanka plastika. Sada uklonite sve stavke koje nisu potrebne, a matrica će biti spremna.

Drugi način - uzmite list papira, preklopite dva puta. Nacrtajte željenu sliku i izrežite. Da biste to učinili, trebat će vam karton ili gusti papir. Uvjerite se da boju tvar ne bi mokru rubova matrice. Ako rubovi papira imaju glatke proizvode, ojačajte ih trakom ili vrpcom.

Fiksna na zidnim domaćim šablonima mogu se koristiti uz pomoć trake, trake, posebnog adhezivnog sastava. Važno je pratiti tako da se ljepljiva ljepljiva stvar ne bi naškodila površini, pogotovo ako je već završena s pozadinom pod slikanjem ili prajmerom. Nakon nanošenja drugog crteža, matrica mora biti žičana da obriše tako da kada se kreće s mjesta na mjesto, ne bi bilo ružnih boja na zidu.

Natrag u kategoriju

Kako raditi s matricom

Šablone za strop s vlastitim rukama pomoći će u dizajnu sobe

Montažna shema strop "zvjezdano nebo".

Ako je šteta za vrijeme da napravite šablone vlastitim rukama, možete ga kupiti u trgovini. Obično u građevinarnicama nude ne samo gotove proizvode za dekor, već i usluge za proizvodnju šablona prema vašim skicama. Osim velike matrice, kupci pružaju malu testnu kopiju, kao i upute.

Rad s matricom izrađen je kako slijedi. Isprva se zakazano za lijepljenje, nakon čega se ukloni zaštitni film, a matrica je pričvršćena na strop. Nježno ga zamahnite tako da nema mjehurića. S prednje strane uklonite zaštitni film. Sada je vrijeme da se preselimo na bojenje.

Članak o toj temi: Kako spojiti tuš kabinu na struju

Kada napravite dječju sobu, možete u potpunosti pokazati svoju fantaziju. Pronađite prikladne slike i napravite matricu vlastitim rukama. Zidovi i strop mogu se izraditi nevjerojatnim bojama, nevjerojatnim herojima, crtanim likovima. Također možete privući dijete da oboji zidove, naravno, pod nadzorom odraslih. Strop ne smije biti oslikan dijete zbog svoje lokacije. U svakom slučaju, dijete će nakon toga biti mnogo ugodnije biti u njegovoj sobi, jer je sam sudjelovao u svom dizajnu.

Djeca vole magiju. Stvorite nevjerojatan interijer za njih, na primjer, s zvjezdanim nebom, spustio se u sobu. Odaberite ili napraviti šablone vlastitim rukama sa zvijezdama, planetima, mjesec, kometi. Bojanje s fosfornim bojama. U danu će takvi crteži akumulirati svjetlo, a noću se postupno raspršivati, zahvaljujući kojem je stvarni puni dojam da su užaren iznutra.

Dnevni boravak može biti ukrašen cvijećem i pticama, drvećem, životinjama i tako dalje. Morate odabrati crteže ovisno o tome što je opći stil sobe. Zadatak slike je uskladiti s njom i dopuniti ga, a kombinacija boja odabranih za unutrašnjost mora se uzeti u obzir.

Možete odabrati veličanstvene kompozicije i kombinacije. Izgleda vrlo korisno s crtežom matrica, koji iz stropa na zidovima glatko teče u uzorak kauča jastuka. Da biste dali volumen stropa, može biti vrlo korisno istaknuti crteže napravljene u uglovima. Ovdje je bolje odabrati matricu vlastitim rukama, oni se ne činiti tako često na prodaju.

Za ukrašavanje kuhinje, upotrijebite "izbačene" pletenice iz različitih boja, malih buketa. Poželjno je minimalizam: u kuhinji, već mnogo malih elemenata i slomljenih linija, a ponavljanje motley mrlja nepravilno odabranih uzoraka bit će apsolutno neprikladna.

Pojedinačni crteži anđela i vila, boja i životinja dobro izgledaju u spavaćoj sobi. Oni ne bi trebali biti jako svijetli, mirna nijansa. Možete izvesti sliku stabla na uzglavlju spavaćeg kreveta, boja koja se podudara s leđima kreveta. Vanjski, izgleda kao da je krevet smješten u kruni.

Članak o toj temi: Interijer privatne kuće 2019: Primjeri modernih zemalja vikendice (53 fotografije)

U dizajnu kupaonice pokušavaju uključiti više slika riba, dupina, drugih stanovnika rijeka, mora i drugih rezervoara. Ovdje je vrlo prikladno izgledati kao slike koje zauzimaju zid ili cijelu površinu stropa.

Čitaj više