Obrt iz drva to učiniti sami

Anonim

Obrt iz drva to učiniti sami

Drveni obrti jedan su od najboljih vrsta domaće na temelju prirodnog materijala.

Oni nas okružuju gotovo svugdje, pomoć se osjećati bliže prirodi. Oni mogu biti vrlo dobri zajedno s djecom.

Na internetu možete pronaći mnogo fotografija i videozapisa i naučiti kako napraviti obrt od drva s vlastitim rukama, to nije tako teško. Oni će uvelike ukrasiti gradsku ili seosku kuću.

Što se može izraditi od drva za dom?

Na primjer, prije nove godine, odličan snjegović može biti napravljen od dnevnika, za razliku od njegovog snježnog kolega, nikada se ne može topi i moći stajati dugi niz godina.

Uzmite dva rezova s ​​različitim promjerima i pričvrstite jedni drugima, od vrha do dna promjera od manjeg do više. Na bočnim stranama morate pričvrstiti štapove, oni će biti ruke.

Obrt iz drva to učiniti sami

Zatim, radni komad mora biti oslikan u pravoj boji, obojite oči i usta, a nos može biti komad štapića ili drugog sličnog alata. Može se ukrasiti gumbima, šal, božićnom kišom i drugim nakitom.

Od ovog reza, možete napraviti stalak na tortu, voću i drugim jelima, savršeno će nadopuniti unutrašnjost i ukrasiti svečani stol. Za takav postolje, morate pronaći prikladne puške za nogu, pažljivo rezanje rezanog rezača za ladicu.

Prvo je potrebno napraviti glatku krišku na Cory, bit će pričvršćena na postolje, a zatim je zalijepljen ladicom, za to vam je potreban ljepilo, tako da su se sekcije zalijepljeni, koriste stolarsku stezaljku, stisnite ga na kolijevku i ostavi ga za jedan dan.

Kada će stalak biti spreman, može biti lakiran i ukrašen vašem ukusu. Ladica može imati nekoliko razina, općenito, možete dati cjeloviti tijek vaše fantazije. Ako vam je teško samostalno napraviti zanimljive obrt, sada u mreži možete pronaći mnogo razreda Master na ovoj temi.

Članak na temu: Tripping Balkon s pozadinom: napraviti korak po korak

Koristeći drvene sirove grane, možete napraviti prekrasan dekor za kuću. Za to, posebne vještine i uređaji neće trebati, možete to učiniti s cijelom obitelji, zajedno s djecom.

Da biste to učinili, uzimajte štapove različite po dužini, uopće nije potrebno da su izravni, niti različitih boja i PVA ljepila također će trebati, korist od PVA disperzije danas nije neuobičajeno i možete ga kupiti svugdje, atraktivne cijene našli smo na internetskoj stranici IVPVA.RU/production .html.

Od dna na grani morate se povlačiti za određenu udaljenost, a zatim komad štapa treba podmazati s ljepilom i navojima vjetra na njemu.

Sada trebate uzeti nit druge boje i razmazati sljedeći komad grane ljepilom, također je omotan niti, ali još jednu boju. Potrebno je izmjenjivati ​​boje niti i obrisati bačvu grane, ali ne dođe do kraja.

Čim napravite nekoliko raznobojnih grana, mogu se staviti u čašu ili malu vazu, to je veliki desktop dekor.

  • Dječji dizajneri od drva su sada vrlo popularni, sada se mogu kupiti u mnogim trgovinama igračke, tako da uvijek možete pronaći najbolji set za vas, detaljne upute su im priključene, tako da će ih apsolutno teško prikupiti.
  • U načelu, drvena igračka za dijete može biti učinjeno od sebe, bit će zanimljivo igrati s njom, štoviše, takva će igračka biti korisna za njegovu ekologiju.

Prekrasan drveni obrt može biti sat, kako bi ih apsolutno ne teški. Trebat će vam ne-budala, njegova površina je bolja za obradu tako da je glatko, također će biti potreban mehanizam sata.

Izbušite u središtu baze rupe sata i pričvrstite mehanizam tako da su strelice vani. Imat ćete temelj sata, oni će biti uređena i stavljaju vrijeme.

Članak na temu: fini linijski furnir: recenzije, dostojanstvo i nedostaci

Ako volite kavu, onda sat može biti ukrašen žitaricama, ne samo da će ukrasiti sat, već im dati izvrstan miris. Žitarice se također mogu postaviti 12 sati, radni komad može biti obojen različitim bojama.

Za njihov dekor možete primijeniti bilo koju tehniku, ovisi o vašem ukusu i fantaziji. Takvi sati postat će izvrstan dar rodbini ili prijateljima.

Obrt iz drva to učiniti sami

Ako imate seosku kuću ili vikendicu, onda će drveni obrti za vrt i davati će postati izvrstan ukras. Ne morate bacati trupce nakon rezanja stabala, možete napraviti mnogo lijepih i korisnih obrta njih.

Na primjer, možete napraviti izvrsnu vazu cvijeća iz kabine za dnevnike, za to samo trebate odrezati jezgru. Djeca mogu napraviti zanimljive i lijepe stolice, trgovine, ljuljačke ili arbore.

Zemljište se može ukrasiti smiješnim životinjama, može biti konji, Cheburashka i druge životinje. Djeca se mogu napraviti od kabine za dnevnike i obojiti s različitim bojama, ispada lijepa i zanimljiva.

Proizvodnja ovih obrta bit će veliko zanimanje djece i cijele obitelji. Možete stvoriti, stvoriti i primati istinski užitak iz ovog uzbudljivog procesa.

Stvorite zanimljive obrt s vlastitim rukama, svaka osoba mora imati talent, a možda, to je ono što je vaše, u svakom slučaju, može postati izvrstan koristan i zanimljiv hobi za cijelu obitelj.

Čitaj više