Zalijevanje može to učiniti

Anonim

Zalijevanje može to učiniti

Zalijevanje može - nezamjenjiv atribut kućne parcele, tacha blok zemljišta, vikend kuće pa čak i apartmana. Način da ne igrate samo svoju funkcionalnu ulogu, ali i kombinirani s krajobraznim dizajnom ili interijerom novootvrđenog stana, morate točno razumjeti gdje ćete ga koristiti.

Jezera sa svojim vlastitim rukama krase unutrašnjost i korisne u uporabi. Svaki domaćica voli cvijeće i brine za njih. Jezero i pomoćnik u ovom pitanju.

Kanta za vodu

Ako će stan biti stalni fag za zalijevanje, možete uzeti već postojeće zalijevanje ili dobiti najlakši opciju, a zatim ga obojiti u homogenu boju. Međutim, ova opcija je iznenađena, jer se u trgovini može kupiti monofonsko zalijevanje, pa zašto onda provodite vrijeme i snagu na njezinoj boji?

Zalijevanje može to učiniti

Izvrsna i jednostavna verzija bit će prekrasna svijetla naljepnica koja se primjenjuje na površinu zalijevanja. Moguće je potpuno ići na to, ali vrijedi razumjeti da će naljepnice za papir brzo ući i puknuti, ako, naravno, ne držite vrpcu na vrhu papira. Potrebno je to učiniti tijekom perimetra slike, tako da nema ostataka bez praznina, jer voda može ući u stvari i curiti u dubine.

Zalijevanje može to učiniti

Kao što znate, biljke u unutrašnjosti igraju vrlo veliku ulogu. Neki od njih trebaju posebnu skrb, ne mogu se pretjerano zalijevati, što se može dogoditi ako sipate vodu iz boce velikog mlaza. Također možete oštetiti cijev biljke, čak i ako to ne primijetite, ali biljka će patiti.

Mnogi dom listopadni cvjetovi vole kad su zalijevanja odozgo, stvarajući učinak kiše. Kapi se formiraju na lišću, a to ih također hrani. Bit će plaće koja se može kombinirati s prskanjem.

Članak na temu: Barbs za zavjese rade sami iz perli i diskova

Zalijevanje može to učiniti

Međutim, vrijedi i da se ovo pravilo primjenjuje daleko od svih domaćih cvjetova, a za neke od njih gornje navodnjavanje označava početak bolesti i truli listove. Stoga, prije korištenja zalijevanja, pročitajte internet, kako siliti određene vrste boja.

Kako sreću

Razmislimo o tome kako napraviti zalijevanje može to učiniti, tako da vam ne pomaže samo u zalijevanju, nego je i izgledala zanimljivo i neobično.

Prva i najlakša opcija je uzeti plastičnu bocu i napraviti rupu u poklopcu s izborom. Da bi ova opcija, ne izgleda previše uobičajeno i banalno, možete uzeti bocu neobičnog oblika, nakon ispitivanja cjelokupnog predloženog raspona pića u trgovini.

Bit će teško spasiti takvu bocu, jer ako vam boja ne odgovara, preporučljivo je koristiti boju. Međutim, takav manevar primjenjuje na boce, čija je površina gusta i ne savijati, inače se boja brzo pukne.

Međutim, varijanta napuknute boje također nije loša, jer je također zanimljiva i neobična, ali je pogodna za vas ako koristite kanu, na primjer, u zemlji. Za stan verzija se ne uklapa, jer piling boje pod nogama je malo ne ono što postižemo.

Zalijevanje može to učiniti

Zalijevanje može to učiniti s čašem naočala

Zalijevanje se može obaviti iz stakla s vlastitim rukama. Bit će teže obraditi, ali ova opcija može trajati mnogo duže i izgledat će mnogo više estetski. Za takav uređaj morate uzeti čašu ili čak šalicu keramike, kao i vježbu.

Trebali biste biti vrlo oprezni s vježbanjem, jer tijekom rada na stvaranju rupe, šalica može puknuti ili će se pojaviti male pukotine. Dakle, da se to ne dogodi, rupa vrijedi bušenje uredno i polako.

Članak o temi: Zaštita gromobrana metalnog krova vlastitim rukama

Zatim se govorimo ovako:

  • Mi uzimamo plastičnu cijev, koju smo pripremili, u skladu s debljinom čiji je stvorio rupu;
  • Obojite cijev i samu čašu u jednoj boji;
  • umetnite cijev u staklo ispod zalijevanja;
  • Popravite ljepilo tako da ne postoji zazarina, kroz koju se voda može procuriti.

Poželjno je ako odaberete takvu šalicu koja ima neprekinuti vrat, jer će biti nezgodno nositi se s širokom gornjom rupom, i tako da voda ne izlije, bit će potrebno sipati premalo vode u već ne Sposoban krug.

Zalijevanje može to učiniti

Neobično zalijevanje može

Ako vam mogućnost s izvornim malim zalijevanjem ne može odgovarati, ali u svojim planovima - zalijevanje velikog broja boja zasađenih u otvorenom tlu, vjerojatno ćete koristiti ideju o velikom originalnom zalijevanju.

Uzmite bocu od nekog deterdženta, nanesite kaotične linije na njega koristeći obične boje. Imat ćete zanimljivu plaću na stranu, na kojoj prljavština neće biti previše vidljiva. Tako da crtež nije opran, pokrijte zalijevanje može biti lakirano. Takvo zalijevanje može ostati u dvorištu, ako imate alpski slajd, dekorativni elementi izgledaju savršeno.

Zalijevanje može to učiniti

Međutim, zalijevanje može biti jednostavan ukras unutarnjeg ili krajobraznog dizajna web-lokacije. Čak i ako imate samo umjetno cvijeće, a ne nevolje, možete staviti zalijevanje može blizu njih, samo će ukrasiti i dati atmosferu estetike.

Čitaj više