Kako napraviti tablicu s vlastitim rukama?

Anonim

Fotografija

Nedostatak prostora često se javlja od vlasnika stanova, pogotovo kada je riječ o namještaju. Rezervirajte stol s vlastitim rukama, da biste to učinili previše teškim, mogu pomoći u rješavanju ovog problema. Ovaj stol zauzima vrlo malo prostora u presavijenom stanju, stoga je optimalna opcija za male apartmane ili gdje je nekoliko tablica potrebno odjednom.

Kako napraviti tablicu s vlastitim rukama?

Knjiga knjiga zbog jednostavnog i kompaktnog dizajna je savršena za male prostorije, na primjer, za kuhinju, jer se može preklopiti ako je potrebno.

Sam stol knjige nije niže za uobičajenu tablicu, ako je napravio visoku kvalitetu, ali također štedi stambeni prostor. Da biste napravili takav stol knjige vlastitim rukama, trebate sljedeće materijale i alate:

  • elektrolik;
  • bušilica;
  • željezo;
  • Rezač za pribor;
  • Corolninic;
  • olovka, marker;
  • razina;
  • rulet;
  • odvijač;
  • lisnatića;
  • rub namještaja;
  • vijci za samo-tapkanje, vijke;
  • petlje namještaja;
  • Kutovi.

Sa standardnog lista iverice, s pravilno, dobiva se 2 tablica, tako da nije dovoljno da se bojim da materijal možda nije dovoljan.

Kako napraviti tablicu: pripremni proces

Kako napraviti tablicu s vlastitim rukama?

Sklopivi krug tablice.

Stečeni list iverice mora se smanjiti u veličini, možete joj vjerovati majstorima u radionici, ali ako postoji električna slagalica, neće biti puno posla. Shemboard za tablicu je poželjnije uzeti laminirane i otporne na vlagu. Prilikom označavanja i piljenja dovoljno je da se pridržavaju nekih pravila čije će znanje uvelike olakšati rad.

Sve-primijenjeni na liniju linije prije konačne piljene moraju izložiti gumu. Prilikom rada elektrolovka kako bi stol u knjizi bio vlastitim rukama, pylon ne bi trebao jasno preko samog konture, nego se povlači 2-3 mm od njega. To će omogućiti da nastaju čipovi izvan dijela.

Kvadrati s neovisnim krastanjem će se pojaviti neizbježno, tako da je bolje potaknuti vaš rad.

Kraj nakon rezanja mora biti tretiran s brusnim papirom s plitkom ili srednjom strukturom.

Članak o temi: Stil New York u unutrašnjosti

Da biste napravili knjigu u knjigu, morat ćete popiti sljedeće pojedinosti: uski središnji dio stolnog vrha, koji djeluje kao obvezujući i dva velika pokriva za stol. Vi ćete dodatno zahtijevati police za središnji dio ili glavne potpore i križaljke za glavni dio u iznosu od 3 računala. Stoji za nacrtane noge trebat će 4 računala. Pljeve koje će ih povezati s bočnim zidama, također s 4 kom. Da bi se ojačalo dizajn uvlačnih nogu, koriste se još 2 daska.

Kako napraviti tablicu: Skupština

Kako napraviti tablicu s vlastitim rukama?

Crtanje stolnih knjiga.

Prije knjige, knjiga će biti okupljena, a krajevi svih zajštenih dijelova se liječe, hvataju rub namještaja. Kako bi se postigla maksimalna točnost pri radu, dijelovi su pričvršćeni u vice, što ih čini da se osjećaju tako da ne ostavljaju tragove. Traka na kraju mora biti baterija od najmanje 2 cm za svako područje koje se obrađuje, to je povezano s njegovom sposobnošću da sjedne.

Rubna vrpca se primjenjuje na kraj detalja niz ljepilo. Tada je traka nevoljena duž cijele duljine vrućeg željeza najmanje 15 minuta. Željezo ne bi trebalo biti previše vruće, nakon obrade rub dodatno zaglađuje suhom krpom kako bi se poboljšala kvačila. Višak odsječen s oštrim nožem. Možete eliminirati nedostatke na rubu ruba pomoću brusnog papira.

Da bi se tablica knjiga, njegove noge izvlačenja su montirane uz pomoć ebovina. Na prednjoj strani jednog od detalja za to je kroz rupu. Ista rupa, ali manji promjer, bit će izbušen na drugi dio. Pojedinosti moraju biti fiksne pomoću potvrde, a zatim zatvorite mjesto s utikačem. Sva područja u kojima se brda provodi pomoću evrovinta, treba obraditi na isti način.

Sljedeći korak kako bi se tablica mora pričvrstiti na nogama namještaja, koje će 2 računala trebati za svaku nogu. Kako bi sastavili središnju nogu, donji skakač je montiran u horizontalni položaj, visina poda je 10 cm, s regalima, njegovo mjesto treba oblikovati ravno kut.

Članak o temi: Izvorna 3D pozadina na zidovima: 4 pogodnosti

S obje strane ruba stalka za postavljanje središnjeg skakača, 7 cm se povlači. Sljedeći skakač je montiran s obzirom na donji okomito, a posljednji rub je fiksiran u sredini. Nalazi se između radne ploče i drugog skakača

Gotova baza ispod stola nalazi se na vrhu središnjeg detalja tablice. S ruba stola, police za nosače moraju biti na udaljenosti od 3 cm na obje strane. Cijeli dizajn je povezan kutovima, za svaku stranu uzimaju 2 računala. Središnji dio tablice s leptirima za namještaj spojen je na poklopce. Prije nego što napravite stol, okreće se, u takvom položaju pokriva pokrivene i uvlačive noge.

Kako napraviti tablicu s vlastitim rukama?

Kako napraviti tablicu s vlastitim rukama?

Kako napraviti tablicu s vlastitim rukama?

Čitaj više