Kosa obruč učiniti sami

Anonim

Poštovani čitatelji Internet Magazine "Rukovanje i kreativni", naš današnji majstorski razred bit će posvećen stvaranju svijetle kose. Takav ukras za dušu morat će biti poput vrlo malih modyistemama i njihovih majki. Kosa Hoop izrađen vlastitim rukama također će postati veliki dar za vašeg sina ili kćer djevojka. Ideja o stvaranju takve čudesa došla je neočekivano. Moja kći ima ogromnu količinu kose kosu, neki od njih nisu izgledali jako puno. Na primjer, jedan od najdražih i udobnih - ljubičastih s ogromnim lukom, ali luk je nestao tijekom vremena, a traka je bila bolna. Zatim je došao ideja da malo ažurira omiljeni obruč. Mame koje imaju kćeri, razumjet će me i podršku. Da biste to učinili, trebalo je samo da kupite prekrasne svijetle vrpce i proveli jednu večer kako bi stvorili takvu ljepotu. Ali rezultat koji je ispao i zadovoljan oči vaše kćeri, isplatilo je to.

Kosa obruč učiniti sami

Kosa obruč učiniti sami

Potrebni materijali i alati:

  • obruč;
  • vrpca bilo koje boje s duljinom od 4-4,5 m i širine 0,5-0,6 cm;
  • škare;
  • Termocles.

Priprema materijala

Trebamo obruč. Možete ga zauzeti i ažurirati. I bilo kakvu nevažnu vrpcu. Ako je lica i automatska strana vrpce različita u boji, onda ništa strašno. Tako će naše tkanje gledati još zanimljivije.

Početak tkanja

Prvo nalazimo sredinu trake. U sredini činimo petlju, preklapajući lijevu stranu na desnoj strani. Možete, naprotiv, to nije važno. Samo sam lijeva i osjećam se tako prikladno. I učinite što vam odgovara.

Kosa obruč učiniti sami

Uzmite početnu petlju u desnoj ruci, kao što je prikazano na slici. Lijeva ruka napravite još jednu petlju i navoj je kroz prvi koji je formiran iz našeg prvog koraka.

Članak o temi: Zvijezde od novih cijevi

Kosa obruč učiniti sami

Povucite desni kraj vrpce da biste dobili tako uredni nodul. Sada ponovite sve radnje za drugu stranu. Uzmite vrpcu na desnoj strani, napravite petlju i po mjeri u već gotovoj petlji na drugoj strani.

Kosa obruč učiniti sami

Lagano povucite lijevi kraj vrpce. Napravite petlju na lijevoj strani i navucite ga u već gotovu petlju na drugoj strani.

Kosa obruč učiniti sami

Kosa obruč učiniti sami

Sada se nježno povucite na desnu stranu.

Kosa obruč učiniti sami

Nastavite se izlijevati dok ne dobijete izrez dovoljan da zatvorite površinu starog obruča. Osigurajte kraj. Već možete zamisliti što će biti vaš kosa, kao i glavni rad je već gotov, to je mali.

Kosa obruč učiniti sami

Veza s obruč

Zaslužite drugu vrpcu i izrežite ga. Tretirajte rubove trake s termoklasterom tako da se rubovi ne otopi.

Kosa obruč učiniti sami

Kosa obruč učiniti sami

Stavite dobivenu pletenu traku na obruč.

Kosa obruč učiniti sami

Imamo ovaj lijep obruč za kosu stvoren vlastitim rukama. Najvažnija stvar je da je tkanje je vrlo lagan, a rezultat je impresivan. Možete uzeti druge boje i veličine trake (jednu ušivenu i još jednu fit) i eksperimentirati. Tkati dva pigtails, a zatim zalijepite jedan drugome. Rezultat će biti fantastičan. Djevojke će rado dobiti takav ukras kao dar i nosit će ga s velikim zadovoljstvom. Tako da možete sigurno početi raditi.

Ako vam se svidio majstor klase, onda ostavite nekoliko zahvalnih linija autoru članka u komentarima. Najjednostavnije "hvala" će dati autoru želju da nas zadovoljimo s novim člancima.

Potaknite autora!

Čitaj više