Kako popraviti gornji vijenac na zid i na strop?

Anonim

Napravite domaću udobnost pomaže zavjesama, katuljima, zavjesama. Za pričvršćivanje tih proizvoda, Eaves su dizajnirani, koji se mogu pričvrstiti na zid i na stropu prostorije. Potrebno je samo znati kako popraviti stropne strehe.

Kako popraviti gornji vijenac na zid i na strop?

Pričvršćivanje streha do stropa.

Moderni proizvodi izrađeni su od visokokvalitetnog PVC-a (polivinil klorida). Dizajn se sastoji od šupljeg autobusa s nekoliko žljebova. Prije konačnog izbora streha morate pročitati upute za njegovu uporabu, gdje treba navesti granica zavjesa, što je sposobna zadržati. U istoj uputi, treba detaljno opisati kako pričvrstiti gornji vijenac.

Prednosti stropa tipa Karnis

Stropne nadstrešnice se razlikuju od drugih struktura sa sljedećim kvalitetama:
  1. Uz njihovu pomoć, možete montirati zavjese na stropnoj razini, koja je idealna za niske stropove.
  2. Stropne zavjese se odlikuju relativno niskim i visokim kvalitetom.
  3. Sposobnost stavljanja na njih u isto vrijeme do 4 vrste tkiva otvara mogućnosti za ljubitelje eksperimenata s tuplani i lambrequinima.
  4. Stropni modeli mogu imati okretni dijelove i vrećicu.
  5. Ovaj proizvod se može instalirati na bilo kojoj udaljenosti od zida, koji će vam omogućiti da slobodno otvorite prozore.

Desporent u sobi

Kako popraviti gornji vijenac na zid i na strop?

Faze ugradnje vijenca.

Prilikom odabira modela, ne samo estetska strana pitanja treba voditi. Morate odabrati prikladan dizajn proizvoda. Po dizaci, granični strop je jedan red i višeredar. Pričvršćena je kroz rupe u samoj gumi, uz pomoć posebnih suspenzija i nosača. Prilikom odabira proizvoda morate uzeti u obzir način njegovog privitka i dobro znaju veličinu otvora prozora.

Uređaj bi trebao biti smješten tako da zavjese koji vise na njemu ne dodiruju ručke prozora, a kada su klizne, otvor prozora potpuno otvoren. Dužina vijenca obično se odabire tako da je udaljenost od njegovih ciljeva na padinu prozora oko 30-40 cm.

Članak na temu: Savjeti Kako odabrati brave za vratara

Za suspenziju teške tkanine preporuča se kupnji proizvoda od metala i plastike. Bjelo ih na strop bolje kroz rupe izbušene u autobusu. Ako su zavjese planirane troslojne: guste, lagane tluels i lambre, onda je stropna streha za njih potrebna tri red.

Ugradnja gornjeg vijenca

Kako popraviti gornji vijenac na zid i na strop?

Knjizni spoj je pričvršćen na strop od gipsane ploče s leptirnim vrkovima.

Najčešće se radi u tom redoslijedu:

  1. Ako radni komad prelazi izračunatu duljinu, zatim uz pomoć konvencionalnog haka za metal, potrebno ga je skratiti do željene veličine.
  2. Potrebno je prikupiti dizajn, staviti na kraj dekorativne čepove ako ih proizvođač daje.
  3. U sredini gume izbušena je rupa za pričvršćivanje na strop. Prvo, produbljivanje vježbe velikog promjera izvodi se za samo-prešanu kapu, tako da se skriva u ravnini s površinom vijenca. Zatim je izbušena kroz rupu manjeg promjera za sebe. Koristeći model samospreme, provjerava se točnost bušenja.
  4. Na isti način, rupe su napravljene duž cijele duljine gume. Udaljenosti između njih ovise o ukupnoj težini zavjesa. Što su teže, količina rupa je veća. U širokim gumama se preporučuju otvore da imaju dvostruku stranu.
  5. Uređivač se primjenjuje na strop na procijenjenom mjestu vezivanja i kroz izbušene rupe čine oznake na njegovoj površini.
  6. Na označenim mjestima rupe se buše pod pričvršćivanjem tiple.
  7. Dowels su umetnuti u rupe u stropu.
  8. U radnim žljebovima umetnite kuke za vješanje zavjese, utikači na krajeve gume. Svi ovi detalji su uključeni u Karnis.
  9. Dizajn je fiksiran samo-crtanjem. Instalacija je napravljena.

Montaža stropa strehe izravno na površinu stropa zbog određenih uzroka nije uvijek moguće. U tom slučaju koristite opciju njegovog pričvršćivanja pomoću zagrada na zid. To je nešto jednostavnije, jer zagrade već imaju gotove rupe.

Članak na temu: Kako napraviti gipsanu ploču strop u kuhinji s vlastitim rukama

Kako popraviti gornji vijenac na zid i na strop?

Stropni dizajn vijenca.

Stropna streha do zida je pričvršćena:

  1. Cijeli dizajn je točno sastavljen u skladu s priloženim uputama.
  2. Zagrade se nanose na površinu zida, oznake na zidu su napravljene kroz rupe za montažu. Ako zaustavite stropni postolje, treba ga obrezati.
  3. U postavljenim mjestima rupe su izbušene i kotli se ubacuju u njih.
  4. Eavi s vijcima za samo-tapkanje su pričvršćeni na zid. Ako se proizvod nalazi u blizini stropa, onda neće biti jasno sa strane da se ne pričvršćuje na strop, već na zid.

Pričvršćivanje streha na gipsanu ploču i strop s rastegljivim ima neke značajke. Ako bi trebao koristiti laganu zavjesu za toranj na njemu, a zatim ga instalirate na strop gipsane ploče neće stvoriti nikakve probleme. Samo umjesto običnih topova koristite posebnu, namijenjenu suhozidu. Često se zovu leptiri. Iznos treba izračunati tako da se ne više od 5 kg opterećenja čini za svaki nosač.

Da bi se objesile teške zavjese pod slojem suhozida tijekom instalacije, instaliraju se drvene hipoteka, na koje će se montirati strehe. Hipoteke se obično izvode iz drvene šipke, lagano prelazi veličine gume. Montažne dijelove mogu se popraviti bez prethodnog bušenja s konvencionalnim vijcima drva.

Kako popraviti gornji vijenac na zid i na strop?

Stretch strop dizajn sa skrivenim vijencem.

Na isti način postoji montaža gornjeg vijenca prema stropu s rasteglom. Samo hipoteke moraju biti instalirane prije izazova stručnjaka koji će provesti sva potrebna mjerenja. Tada se stropni nadstrešnica može obaviti s posebnim prstenovima, kroz koje se može pričvrstiti na strehe na drvenu hipoteku instaliranu na stropnoj površini. Ako je stropni strop postavljen prije ugradnje gornjeg vijenca, tada se u ovom slučaju može popraviti samo na zid koristeći uporabu gotovih zagrada.

Moderne tehnologije i materijali ponekad mogu napustiti bušenje bilo kakvih rupa na površini stropa za pričvršćivanje vijenca. Može se provesti s ljepilom nazvanim tekućim noktima. Proizvođači pripravka ljepila tvrde da njihovi proizvodi mogu izdržati opterećenje od 80 kg po kvadratnom metru. Pogledajte za ovo trebate:

  1. Obrišite bazu od starog dekorativnog premaza: Uklonite staru boju, bijelu, pozadinu.
  2. Površina se temeljito poravnati, pripremljeni i suhi.
  3. Nanesite tekuće nokte s tankim slojem na strehe u obliku zmije i čvrsto ga pritisnite na površinu stropa.
  4. U roku od 15-20 minuta, možete malo ispraviti položaj strehe, ali ga nemojte rastrgati s stropa. Nakon 20 minuta ljepilo počinje srušiti, nakon 2-3 dana u potpunosti suši.

Pričvršćivanje stropnog vijenca - rad nije najteži.

S ovim slučajem bilo koji vlasnik može se nositi s perforatorom i odvijačem u rukama. Ponekad može biti potrebno imati metalni nož.

Članak o temi: Perilica rublja poluautomatsko s spin

Čitaj više