Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Anonim

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Ako se odlučite kazniti pozadinu različitih vrsta u istoj prostoriji, ona se unaprijed konzultira s dizajnerima gotovo prije svakog popravka, kada se pitanje dovršava zidove, razmatra se mogućnost kombiniranja pozadine. Ova opcija se posebno razmatra, ako govorimo o popravcima u dnevnoj sobi. Želim istaknuti glavni zid, učiniti ga naglasak, postavljajući određeni ton na cijeli popravak, prilagoditi izgled glavne sobe u apartmanu. Ali je tako jednostavan taj zadatak - kombinirajući pozadinu? Kako to učiniti lijepa i visoka kvaliteta, koje su ideje i metode sada relevantne?

Pravila o kombinaciji: kako pobijediti tapete dvije vrste

Znati teoriju u ovom pitanju neće biti suvišna. Na primjer, postoje trenuci iz koje trebate odbiti. Jedna od njih je visina stropa. Na temelju ove karakteristike, trebali biste odabrati crtež, odrediti boju pozadine i njihovu teksturu. Ako je strop nizak, ne veći od 2,5 m, onda je pozadina potrebna sa svijetlim bojama, s malim uzorkom, bez grube teksture. A ako su stropovi čak niži, tada bi glavna pozadina trebala biti svjetla s neuro-izgovorenim uzorkom, a vertikalne pruge mogu biti smještene na jednom od zidova.

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Pozadina u sobi treba biti skladno kombinirana teksturom i hladom

Visoki stropovi - razlog za ljepilo potpuno različite pozadine. Ovdje već trebate veliki crtež, koji je rastegnut u širini. Zidove možete podijeliti horizontalno koristeći različite boje u gornjoj i donjoj polovici. Horizontalne bendove vizualno proširuju sobu.

Sljedeća točka je veličina sobe:

  • U malim sobama, samo se lagani tonovi pravilno koriste ako postoji tekstura za pozadinu - slabo je izraženo ako postoji slika - zatim mala;
  • Druga točka je geometrija sobe, ako je soba užasna i duga, trebamo mješavinu kombinacije, svjetla pozadina svjetlucavi su za kratke zidove, od kojih neki nadilaze kut;
  • Ako ulaz u sobu padne na jednu od uskih dugih strana, onda se sredina suprotnog zida odlikuje još jedna boja, a kutovi su prekriveni pozadinom za kratke zidove.

Članak o temi: Kako napraviti svjetiljku (strop) kod kuće

Postoje mnoge vizualne tehnike koje su zainteresirane i vidjeti geometriju sobe. Gledajte primjere fotografije - puno ovisi o tome što odlučite napraviti naglasak zid. Usput, ne zaboravite na vinilne naljepnice koje mogu napraviti svoj dokaz o sobi.

Vertikalna kombinacija: Opcije za oblaganje pozadine dvije vrste

Vertikalne pruge, kao što znate, vizualno povećavajte visinu stropa. I nije važno jesu li pruge redovite. Trenutni interpretacija dizajna takve "prugaste" rješenja sugerira da na istom zidu može biti prugasta pozadina, a ostatak može biti glatka ili pozadina s infracrvenim uzorkom.

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Izvrsno rješenje pri završetku sobe je korištenje plave i bijele pozadine

No, vertikalni bendovi se također mogu distribuirati preko različitih zidova, u kojem slučaju interval ponavljanja može biti jednak. Boja i uzorak trake mogu biti različiti, ali tada tekstura mora biti ista. Obično, u ovom slučaju, morate gurnuti sobu s pozadinom iz jedne zbirke kako biste osigurali skladnu kombinaciju.

Horizontalna divizija: Kako plaćati sobu s dvije vrste pozadina, fotografija

I ova se opcija smatra klasičnim uzorkom kombinacije. Koristi se za dugo vremena, a današnji bogati izbor pozadina omogućit će ostvariti, vjerojatno najzanimljivije ideje. Ova se tehnika obično koristi u sobama malog prostora, ali u isto vrijeme stropovi bi trebali biti visoki. I tako da se taj učinak dobro uklanja, a se provodi horizontalna podjela.

To može biti konvencionalna horizontalna traka, kao da je soba zasnivanje. Vrlo često je vezan za visinu prozora. Ili je ravnina podijeljena u tri dijela, a bend može biti na vrhu ili na dnu.

Ponekad se bend završi na razini očiju. Na istoj razini, neki značajni dekorativni elementi obično vise. Ova se tehnika obično koristi u dizajnu hodnika, dugih hodnika. Zona podjele, prolazi kroz gore, to znači svjetlo i tamnije u isto vrijeme.

Zoniranje: dizajn zidnog kolača s različitim pozadinama, fotografijom

Ako trebate nekako naglasiti zoniranje, koriste se razne vrste zidne kombinacije. Ako imate, na primjer, studio apartman, onda je takav sastanak s naglaskom uzorak ili uzorak ponekad potreban. A ponekad je to temeljno različite pozadine.

Članak o toj temi: Instalacija krova na balkon s vlastitim rukama: slijedeći upute, učinite to sami

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Zahvaljujući različitim pozadinama, možete jednostavno izvesti zoniranje bilo koje sobe.

U tom slučaju, zoniranje može biti ovako:

  • Jedan ili dva susjedna zida prekrivena su pozadinom s horizontalnom trakom, što omogućuje vizualno smanjiti strop i učiniti prostor širom;
  • Premaz s vertikalnom trakom na jednom zidu ili dva susjeda bit će relevantna iu sobama s niskim stropom, ali s velikim područjem;
  • Cvjetni ispis u rekreacijskom području također je čest prijem, vrlo jasan i prostor za naručivanje.

Ako, na primjer, koristite lagani cvjetni ispis s premalom uzorak, a zatim ukrašen dio prostorije će biti lagan, zrak, i kao da je bestežinski. A ovdje je tamni cvjetni uzorak i veliki cvjetovi sa zidom, naprotiv, oduzimaš. Ali u isto vrijeme zid je vidljiviji, odnosno, izgleda značajnije.

Jednostavni primjeri: Kako gurati pozadinu s različitim pozadinama, fotografija

Odabir pozadine, važno je spriječiti da ih izvana ne mogu montirati. Prije lijepljenja pokušavate, napraviti neka vrsta privitka - "bit će popunjena". To je lakše, naravno, odabrati pozadinske članove, ali ne i uvijek moguće.

Razmotrite sljedeće točke:

  • Moguće je kazniti pozadinu različitih veličina i dizajna, a oblikovanje je zalijepljen na zglobove između ovih pozadina, ispada efekt ploče - soba postaje elegantna;
  • Dnevni boravak može se usredotočiti na područje gdje se nalazi kamin ili TV;
  • Središnji zid može biti kažnjen s naglavnim pozadinama, oponašajući panele;
  • Patchwork-lijepljenje je nevjerojatno popularan, ali prilično problematičan, ali učinak poklopca je estetski vrlo uspješan.

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Često su 3 zida prekrivena jednom pozadinom i 4 zida - drugi

Za vertikalno lijepljenje preporuča se koristiti istu vrstu jednostavno iste debljine za isti tip, tako da zglobovi nisu tako očito izraženi. Za lijepljenje pozadine s velikim uzorkom, potrebno je barem "uma na umu", bolje je nekako cijeniti kako će uzorci pozadinama izgledati u određenoj sobi. Veliki crtež uvijek prilagođava percepciju sobe.

Bright Wintection: Kako se mogu spasiti različita pozadina

U spavaćoj sobi, zona kreveta obično se odlikuje svijetle pozadine. Moguće je da sočna pozadina može biti uhvaćena cijeli zid, koji je u susjedstvu glave kreveta ili samo zid koji se zagrijava.

U tom slučaju, sljedeći savjeti bit će korisni:

  • Ako je cijeli zid u svijetlim pozadinama, onda mnogi namještaj ne bi trebali stajati blizu nje - na primjer, samo krevet s kaučima;
  • Ako se zaplijenjeno samo dio zida, spojnica se može naglasiti lijevom, letvicama ili nekretninama;
  • Ako se pozadina nastavi na stropu, gornji strop je vizualno napravljen.

Članak o temi: mrlje na pozadini ispaljeni nakon lijepljenja: kako ukloniti i izlaz

Ako prostor prostor omogućuje stvaranje simetričnog uzorka, također će biti dodijeljen i spavanje i određenu zonu, na primjer, zonu u zrcalu. Kombinacija kombinacije je gotovo uvijek veličina sobe, veličina prostorije nije toliko važna. Gledajte uzorke kombinacije - sve opcije su uspješne, soba izgleda organizirano, udobno.

Kako ugušiti sobu s različitim pozadinama: kuhinja fotografija

Kombinacija pozadine u kuhinji nije tako često, ali ovdje se možete zapitati "igrati". Kuhinja treba pozadinu koja se ne boji aktivne skrbi. Obično izbor pada na vinilnu pozadinu koju možete slobodno pranje - to je stvarno vrlo zgodan.

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Ako je kuhinja mala, onda ga možete povećati uz pomoć svjetlosnih boja pozadine

Sjeti se kako je psihologija boje značajna. Stručnjaci preporučuju kao primarnu boju da odaberete takve tonove poput breskve, mlijeka, sive boje i kombinirajte ga s voćnim bobica pozadinom, s crvenim jagodom, s svijetlim zelenim. Granice na zidovima mogu se istaknuti svijetlom vrpcom.

Vrijednost boje: Opcije zidnog kolača s različitim pozadinama, fotografija

Uvijek kontaktirajte spektar boje - neće vam dopustiti da se pogrešite u izboru boja, pogodite s kombinacijom. Ponekad su boje slične, stojeći blizu, ali jedni drugima izgleda ili iskreno loše, ili neizrecivno. Kombinacija boja treba biti besprijekorna, skladna.

Ako je soba mala i niska, odaberite pozadinu solarne boje. Pastelne tonove su uvijek spašene, a ono što su lakši, to bolje. Ugodan će biti velika prostrana soba, gdje su zidovi uređeni u toplim bojama. Svijetla pozadina i mala soba stvaraju osjećaj fotoaparata. Boja zidova je pozadina namještaja, a samo vi odlučujete hoće li se spojiti s pozadinom ili postati izražajno na pozadini zidova.

Opcije i vrste lijepljenja tapeta dvaju vrsta (video)

Danas ne može kombinirati pozadinu, ali s uspješnim poravnanjem, u interijeru se dobiva, koji se dugo želite diviti. Pogledajte mnoge primjere fotografije, tihih uzoraka u kombinaciji, poravnanju i ne bojte se riskirati. Biti određuje svijest, i situaciju vašeg doma ovaj izraz se također odnosi na zabrinutost.

Sretno u popravku!

Dizajn cipela pozadine dvije vrste (unutarnja fotografija)

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Metode i vrste lijepljenih pozadina Dvije vrste

Čitaj više