Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Anonim

Savjeti, kako ispravno izvoditi izolaciju ulaznih vrata pjenom i drugim materijalima. Kako izolirati metalna vrata s fiksnom krpom. Ako vlasnik stana brine o sigurnosti svojih kućanstava, preferira instalaciju ulaznih metala.

Ova opcija će biti u mogućnosti u potpunosti osigurati sigurnost stanovanja. A ako će biti moguće ne izgubiti toplinu, onda će ova opcija biti još atraktivnija. Kako izolirati ulazne metalne vrata brinuti za bilo koji racionalni vlasnik.

Što je potrebno za toplinsku izolaciju?

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Ako ste instalirali metalna vrata, sljedeća stvar koju trebate učiniti je zagrijavanje vrata. Prema statistikama, ne manje od 30% toplinske energije je izgubljeno od stana do sezone grijanja, a uglavnom se gubi zbog slotova oblikovanih u otvorima vrata i prozora.

Zagrijavanje prozora obično ne uzrokuje nikakve posebne poteškoće. Ali kad je riječ o tome kako izolirati vrata, potrebno je potrebno malo znanja. Bez njih, nećete raditi s vlastitim rukama. Izolacija dizajna vrata je relevantna u svim stambenim objektima, gdje postoje termalni brojači. Tada će biti moguće postići značajne uštede tijekom sezone grijanja.

Oslobađanje lista metalnih vrata bljeska dovodi do takvih problema:

  • Pojavu nacrta,
  • toplinski gubici
  • Povećanje rizika kućanstava da se prehlade,
  • Povećanje računa za grijanje.

Osnovna oprema takvih ulaznih vrata nema dobre izolacije buke. Stanovnici će stalno čuti strane zvukove iz radnog dizala ili drugih te noći možda neće vam spavati. Stoga je bolje provesti izolaciju metalnih vrata odmah nakon što je instaliran.

Sami

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Kontaktni stručnjaci - znači nositi dodatne troškove. Da biste se nosili s vlastitim, morate se upoznati s tehnologijom rada i kupiti odgovarajuće toplinske izolacijske materijale. Također trebate uzeti u obzir neke preporuke.

Članak o temi: Značajke i karakteristike kartice

Na primjer, prije zagrijavanja vrata, nemoguće je uzeti skupne komponente kao materijale, kao što su vermikulit i perlit. Prilikom pukotine, stalno će ispasti. I kako bi se postigao bolji učinak, potrebno je izolirati ulaznu strukturu unutar i izvan. Ova metoda će omogućiti povećanje postotka održavanja topline u stanu.

Danas, moderan pristup rješavanju problema, kako izolirati ulazna vrata. Prije svega, treba saznati zašto se pojavljuju nacrte. Sve praznine koje omogućuju da se topli zrak ispari iz vašeg stana, treba pronaći. Ponekad podešavanje metalnih vrata pomaže u potpunosti ispraviti položaj. Možete to učiniti vlastitim rukama. Samo u iznimnim slučajevima nalaze se vrata s petljima i poravnajte s posebnim strojem. To će zahtijevati određene vještine.

Da biste unaprijedili vrata kvalitativno, morate pripremiti sljedeće materijale:

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Stiropor

  • Stiropora,
  • Mineral
  • Ploča vlade
  • Osjetio tkaninu.

Mnogi radije ispunjavaju rad na kući s vlastitim rukama da točno budu sigurni u pouzdanost i trajnost dizajna. Osim toga, nema potrebe za stjecanje preskupih materijala.

Materijali koji će morati napraviti izolaciju vrata to učiniti sami.

MaterijaleDimenzije
PjenaDebljina od 20 do 500 mm
List DVP625x2000 mm
Valjana fombonaDuljina 3200 mm

Prije nego što izolirate ulazna vrata, morat ćete kupiti silikon, samoljepljivi film i pjenu za montažu.

Savjet

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Dvp

Najbolja izolacija omogućuje osiguranje ispune metalnih rebra krutosti vrata vlastitim rukama pomoću montažne pjene.

  1. Izvedite mjerenja lista vrata i primijenite ih na ploču na vlakna.
  2. Sigurno primijenite rupe namijenjene dvorcu i oko.
  3. Izrežite radni komad.
  4. Izrežite ploče od pjene nožem.
  5. Ispunite svaki od blokova silikonom.
  6. Utori između profila vrata i ploče pjene ispunite u montažnoj pjeni.
  7. Billeta iz vlaknastih ploča je pričvršćena na prijenos vrata.
  8. Ostaje ispuniti prostor između okvira i vrata.
  9. Samoljepljivi film je lijepljen na profilu okvira.
  10. S iznutra je na vratima vrata montirana plastična ili drvena prevlaka.
  11. Premaz može biti lakiran.

Članak o temi: fasada završna obrada od strane profesionalnog vlasništva (metal-pogon)

Znajući potpuno tehnologiju, kako izolirati metalna vrata, možete raditi za posao. Morate kompetentno odabrati mogućnost izolacije. Na tržištu danas možete pronaći mnogo različitih izolacijskih materijala. Na primjer, često se koristi plastična pjena. Nakon njega na drugom mjestu u popularnosti postoji mineralna vuna.

Prije insulatetiranja vrata ulaznog metala, morate naučiti usporedne karakteristike mineralne vune i pjene

MaterijalDebljinaTemeljRazina teške izolacijeKompresija
Mineralna vuna5 cm i viševlaknastvisokLako se skupljati
Stiropor1 cm i višePolimervisokToplinski stisnut

Građevinske kutije

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Mineralna vuna

Da bi se normalna temperatura u kući ili stanu, nije dovoljno da izolira samo dizajn zatvaranja. Dobivanje topline također može s mjesta zida s okvirom vrata i samim webom.

Vuna, osjetio ili palasi mogu se vidjeti sve vidljive utore na ulaznim vratima. Potrebno je čvrsto s uskom lopaticom ili odvijačem. Malo hidratantni, izoštriti površinu s završnim kit ili cementnim mortom. Značajnija veličina jaza treba krvariti montažnom pjenom. Taj šminka koji je govorio može se ukloniti oštrim nožem, a na kraju kako bi se izoštrio.

Da biste zatvorili perimetar vrata, možete koristiti izolaciju pomoću posebne samoljepljive trake s gumenom ili pjenom. Ako je ispravno zalijepljen, možete dobiti veliku vakuumsku kutiju. Danas ne postoji nedostatak na tržištu za takve materijale, tako da je pitanje kako izolirati metalna vrata, nećete imati.

Bez izmjenjivih panela

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Osjetiti tkaninu

Postupak izolacije metalnih vrata koji ne uključuju prijenosne ploče u njihovom mehanizmu, prilično komplicirane, ali nakon što su tanke. U tom slučaju mogu se koristiti toplinski izolacijski materijali. Prije početka operacije, važno je obratiti pozornost na ono što mu Briise dvorac izgleda. Ova se metoda primjenjuje ako uređaj za otvaranje i zatvaranje uključuje poseban zaštitni džep i mješavina rasutih materijala neće pasti u mehanizam i neće uzrokovati čep riglskih. Tada se izolacija može riješiti samo izvana.

Članak na temu: Crna kupaonica - kompetentno boju doziranja

Od onoga što odlučite zaustaviti svoj izbor ovisi o budućem procesu izolacije od prodiranja hladnog zraka. Možete diljem perimetra prednje strane da biste pričvrstili drveni okvir ili profil p-oblika. Provodi se rad izolacijskog pričvršćivanja. Tipično, vanjska strana metalne strukture se provodi pomoću zaštitne premaz za fasade. Zagrijavanje platna treba odabrati, guranje iz parametara mjesta ulazne strukture.

Ako trebate alatu za vrata iz hladnog zraka ulazi u apartman iz stubišta ulaza, možete koristiti samo jednostavnu vlaknastu ploču. Međutim, ako je izlaz na ulici i uvijek ovisi o utjecaju klimatskih fenomena i vremenskih uvjeta, oborine, tada se materijal mora postići jači, koji će podnijeti svoje destruktivne učinke. Pocinčani metalni ili plastični listovi savršeno će se nositi s ovim zadatkom.

Toplinska izolacija vrata omogućit će stvaranje optimalne klime u stambenim prostorijama stana i osigurati uštedu energije. Slijedite naš savjet, i sve vas napravite izolaciju od gubitka topline. Sve nije tako teško, kao što se čini na prvi pogled.

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

(Vaš će glas biti prvi)

Kako izolirati ulazna vrata učiniti sami

Učitavam…

Čitaj više