Granica za papir pozadinu

Anonim

Nedavno su nekad su nedavno stekli popularnost, ali sada se često ne koriste na dnu zida, već ispod stropa ili na dnu postolja.

Granica za papir pozadinu

Korištenje dvije vrste pozadina i granice s jednim uzorkom, predstavljenim od proizvođača pozadine

Pozadina granica je jednostavan i brz način za poboljšanje interijera, izgleda kao tanki tračak papira, zastenjao u rolu.

Primjena papirnatih granica

Ako vaš interijer uključuje razgradnju prostorije na zonama s različitim namjenama (igra, radno, neutralno), onda za stvaranje granica, to je vrlo razumno primijeniti granicu. To će pomoći u osnivanju jasnih granica prostora.

Granica se koristi za promjenu vizualne percepcije prostorije, na primjer, povećanje prostora prostorije ili izduženja hodnika. U rukama prave stručnjaka, ova mala traka papira može raditi čuda.

Granica za papir pozadinu

Klasična uporaba klimave granice koja dijeli dvije vrste pozadina

Drugi način korištenja granice, često se koristi u dizajnu koridora i ureda na kraju prošlog stoljeća, je njegova naljepnica u donjoj trećini zida. Dakle, označavamo donji dio zida, koji se preporučuje da bude dosadno s izdržljivim, pranje pozadine i gornje, prekrivene pozadinom za vaš ukus.

Poželjno je da se obje vrste pozadina podudaraju s vrstom i teksturom, ako uzmete obostranu ploču papira odozgo, zatim se pratite s dna, ili kao što vam se više sviđa.

Jedna od opcija odabira bit će različita rješenja boja pozadine iz jedne zbirke.

Granica za papir pozadinu

Hodanje granica papira, 12-15 cm širine i duljine 15m

U modernim građevinarnicama često možete zadovoljiti pozadine, viseći u parovima, ovaj proizvođač je već razmišljao o vama i stvorio varijacije u izvršenju jedne vrste pozadine. Odabiremo pozadinu s uzorkom, pozadinu za njih i razrjeđujemo su slične u teksturi i boji granice, kao rezultat toga, ispada veliki dizajn.

Članak o temi: skrivene zavjese u stropu

Takve pozadine najčešće se izvode u vinilnoj verziji, ali parovi papira sada su daleko od neuobičajenog. Papirne granice su prikladne za papirni par.

Napomena: papirnati granica nikada neće lijepiti sredinom zida, jer u tom položaju uvelike smanjuje visinu stropa i izgleda smiješno.

Pod bilo kakvim uvjetima, to nije usred toga u sredini horizontala, zaustaviti tada na vertikalnu verziju - to je podebljano rješenje, uz pomoć nje, naglasak, boje i uzorci su savršeno stvoreni. Ista tehnika se koristi kada je naglasak na konturama namještaja, vrata, prozora, traka za papir je jednostavno lijepljena u cijelom perimeru.

Granica za papir pozadinu

Upotreba dvije vrste pozadina odvojenih graničnim, vinilnim vrhom, od ispod papira koji se može prati

Skrećemo svoju pozornost na činjenicu da je nesigurno rubnik u horizontalnom položaju za ljepilo u perimeru prostorije, tako da izgleda bolje, bez prekida i intervala.

Posljednja opcija za spuštanje granice će nazvati mjesto iznad postolja. Ovdje ne izvodi ne samo dekorativnu ulogu, već i zatvara moguća problematična područja: poderane pozadine, kontaminirane, neaktivno zakrivljene od dna.

Ispravno rješenje

Ako želite koristiti rubnik za pozadinu, onda ga možete kupiti s pozadinom zajedno. Ova praksa se manifestira u nekim nesigurnim tvornicama, misle o potrebama klijenta i proizvode ne samo pozadine, nego i granice pogodne za crtanje, boju i teksturu.

Ovo rješenje je najoptimalnije, jer inače je lako ne pogoditi s jednom od ove tri komponente. (Tekstura je gotovo uvijek papir, boja se odlikuje nijansom, ali crtež je općenito tanak.)

Granica za papir pozadinu

Optimalna kombinacija nekoliko vrsta pozadina i granice, puni interijer

Na primjer, pri odabiru materijala, lako je pronaći takav sastav kada je zanimljiv ukras prikazan na zidnoj radovi, koju vidite na pozadini, samo u bliskom - zna, proizvodi ga jedan proizvođač i savršen je jedni za druge.

Članak o temi: Karakteristike i primjena CSP ploče za pod

Sorte granica papira

Nema standardnih veličina granica, širina varira od 2-3 cm do 10-15 cm, duljina je obično 10 ili 15 metara. Naravno, postoje potpuno različite varijacije pozadina granice napravljene pod redoslijedom.

U nekim slučajevima ljepilo je već primijenjeno na unutarnju površinu rubnjaka, a zatim za lijepljenje, dovoljno je da ga okrenite u toploj vodi. Ako se ljepilo ne primjenjuje, odabiremo ga, oslanjajući se na teksturu granice. Obično je izrađen od papira, tako da koristimo ljepilo za papir pozadinu. Ako je tekstura vinil, onda koristimo jače ljepilo.

Granica za papir pozadinu

Nestandardna lokacija klimave granice, ali cijeli interijer će pucati

Vrlo zanimljiva varijanta dizajna - s dekorativnim trakama, obložena fosfornom otopinom. U svijetlom vremenu, takav rubnik akumulira solarnu energiju, i to mu daje mračnoj, dok zrači svjetlost.

Kombinirajući takvo čudo s dekorativnim naljepnicama u obliku zvijezda i mjesec koji ima sličan učinak, lako je dobiti punopravnu sliku zvjezdanog neba. Ako vam to nije dovoljno, kupite starboat s učinkom fosforiciranja.

Najčešće dizajnira s razdvajanjem zona, razdvajanje mjesta i stvaranjem akcentima uz pomoć kružnih vrpca stvara u hodniku, dnevni boravak, rjeđe u dječjoj i kuhinji.

Granica za papir pozadinu

Kombinirajući vertikalne pruge tapeta, granica i crteža

Bordells dječje teme opremljene su crteži životinja, predmeta, crtanih junaka. U kupaonici, korištenje papira nije tako potkrijepljena, iako postoje mišljenja o granicama otpornim na vlagu, ne preporučujemo ih, ovdje ćete pomoći isključivo keramiku.

Granica za papir pozadinu

Dječje papirnate granice i jednostavne prugasti papir pozadine

Vjeruje se da se granice papira ne peru i brzo gube izvorni izgled. Naravno, da ga oprati, najvjerojatnije, neće uspjeti, jer se može namrštiti, ali kada se držite ispod stropa, to nije potrebno za vas.

Članak o toj temi: Dvostran krov za sjenice

Čitaj više