Da li je moguće zalijepiti vinilnu pozadinu na staru vinilnu pozadinu

Anonim

Popravak - Ideja je uvijek problematična, zahtijevajući masu novca, sila, vremena i živaca od svojih organizatora. Stoga, u određenoj fazi ove akcije, proces želi ubrzati, tako da konačno sjedi u samo renoviranoj sobi, iscrpljenim reljefom.

Da li je moguće zalijepiti vinilnu pozadinu na staru vinilnu pozadinu

Vinilne pozadine posluže duže od običnog papira.

Mnogi se trude uštedjeti vrijeme na ukrasu zidova, preciznije, na izdanju njih iz starog premaza. Sa papirnatom pozadinom sve je jednostavno. Ljepio papir na papiru - slučaj, osuđen, umjesto uspjeha nego neuspjeh. Koji je slučaj s drugim vrstama zidnih navlaka? Da li je moguće zalijepiti vinilnu pozadinu za vinil premaz? Sve korisne preporuke u redu.

Zašto ne možete zalijepiti vinilnu pozadinu na vinilnu pozadinu?

Vinil premaz ima malo zajedničkog sa papirom, pa ih je nemoguće zalijepiti jedni drugima. Ovaj postulat već testira mnoštvom eksperimentalnih finišara. Vinilna pozadina je polivinil hloridni sloj koji se primjenjuje industrijskim metodom na papiru ili mučici. Ovaj sloj, u stvari određuje svojstva premaza za guranje vlage. Zahvaljujući tome, vinilna odjeća za zidove služi vrlo dugo, njegova površina dobro je podnosi mokro čišćenje, osim toga, otporan je na oštećenje.

Postoji nekoliko razumnih argumenata u korist činjenice da ne vrijedi vinil na vinilu.

Da li je moguće zalijepiti vinilnu pozadinu na staru vinilnu pozadinu

Razlozi zbog kojih se vinilna pozadina ne smije lijepiti na vrhu stare vinil: vinil gura ljepilo, stare pozadine bit će kupljene preko novih, 2 sloja pozadina mogu se isključiti.

  1. Vinil gura ljepilo. To je zbog određene površine ovog premaza. Budući da je površina premaza dobro odvratila vlaga, to znači da će sve vrste zidnog ljepila biti beskorisno za lijepljenje novog platna. Danas u građevinarstvu možete ispuniti dvije vrste ljepila za pozadinu: na bazi škroba i celuloze. Drugi ljepilo priprema se miješanjem suve mase vodom. Stoga, ako postoji komad istih pozadina koji su prilično teški u usporedbi s papirom, neuspjeh ventilacije pruža se takvom ljepilu za površinu vinila.
  2. Kroz novi Web doći će do spomen sa starom premazom. Ako zalijepite vinilne pozadine na isti premaz, rizik je rizik da će stari zidovi za zidove biti vidljivi preko novog. Sada postoji vrlo teksturirana pozadina, na primjer, tisak od svile. Odvojeno, vrijedi reći o zglobovima u starom premazom: vjerojatnost da će biti vidljivi putem novih pozadina, još više. Kao rezultat, umjesto prekrasnih zidova, mogu se pojaviti česte vertikalne pruge koje će pokvariti cijeli izgled. Ne štedite vrijeme na popravak i ljepilo vinilne pozadine za vinilne pozadine, žrtvujući estetiku, jer se popravak ne radi za godinu ili dvije, ali već dugo vremena.
  3. Dva sloja premaza mogu pasti. Kao što je gore spomenuto, oštrica sa vinilom premaz je vrlo teška. Jasno je da dvostruko zalijepljenje ne može izdržati vlastitu težinu, a jednog dana da predstavi neugodno iznenađenje.

Članak na temu: kauč do balkona sa vlastitim rukama (fotografija)

Kako biti ako nema vremena za oslobađanje zidova iz stare odjeće? Često se događa situacija kada je jednostavno fizički nemoguće oduzeti zid. Postoji izlaz. Umjesto toga, dva: jednostavno obojite bivši vinil ili ako je stari premaz zalijepljen za savjest, izvadite iz zidova gornjeg sloja, ostavljajući mučice ili papir netaknuti.

Kako slikati vinil premaz

Da li je moguće zalijepiti vinilnu pozadinu na staru vinilnu pozadinu

Načina uklanjanja starog sloja vinilne pozadine.

Preko njega vrijedi razmišljati kada nove pozadine još nisu kupljene. Ova metoda može značajno uštedjeti vrijeme i novac. Slikarstvo je savršeno prikladno ako je stari premaz zadržao svoj idealan izgled, nema oštećenja na sebi, ali njegova boja je dosadila ili samo želi nešto promijeniti. Vinilne pozadine su obične i posebne, pod slikanjem. Možete slikati one i druge. Glavna stvar je odabrati vrstu boje.

Moguće je koristiti nekoliko boja - značajno će diverzificirati već poznati interijer. Ovdje postoji nekoliko suptilnosti. Prvo, morate pažljivo pokupiti boju tako da se primijeni na obojenu vinilnu krpu, njegova distorzija bila je minimalna. Preporučljivo je provjeriti na malom komadu pokrivenosti koji ostaje iz bivšeg lijepljenja. Drugo, otprilike kakvu boju biraju, bolje je savjetovati se u građevinsku trgovinu. U pravilu su opcije donekle. Izbor ovisi o vrsti pozadine i iz budžeta.

Kako odvojiti od gornjeg sloja premaza

Vinil pozadina globalna tehnologija.

Ako prvo rješenje problema nije prikladno, vrijedno je pokušati razdvojiti vinilni sloj iz povučene pozadine. Da biste to učinili, dovoljno je napraviti nož ili lopaticu, a onda se samo povucite. U pravilu se takav premaz postavlja bez problema. Preostali papir ili flizelin dio na zidu održava se finozrnatom kožom, ako je potrebno, a nova površina za pastu pozadine spremna je!

Članak o temi: Kako napraviti jamu za vaganje u garaži

Čak i ako je popravak izvučen, uštedite vrijeme na pripremi zidova u lijepljenje ne preporučuje se. Ljepivo vinilne pozadine na istom ne treba biti u svakom slučaju. Moguće je izgubiti ne samo masu vremena, već i gomile skupih završnih materijala.

Dobar izlaz iz situacije, kada se prethodni sloj pozadine ne može ostaviti, iz njih ukloniti samo gornji sloj, a preostali dno da se koristi kao osnova za novo lijepljenje.

Stoga je pitanje "da li je moguće zalijepiti vinilnu pozadinu na istoj pokrovu" Preporučljivo je odgovoriti na to da ne plaća ne samo u škripan dva puta, već i lijeno!

Čitaj više