Svensk stil i interiøret: pastell tone i Karl Larson (+34 Billeder)

Anonim

Interiøret i den hvide stil kom op med kunstneren Karl Larson. Han designede sit hus i Stockholm i lyse pastellfarver. Det viste sig frisk, roligt, interiør uden mulige lyse detaljer. Svenske stil i det indre af stuen, køkkenet, soveværelset fundet mange fans og blev meget fashionable.

Hemmelighed

Hvid farve I de vigtigste detaljer om udsmykningen af ​​rummet og situationen udvider visuelt rummet, skaber en følelse af friskhed i den. Cool nuancer, hvor tapet er lavet, er tekstiler af polstrede møbler placeret for at hvile og forvirrede, dekorere huset. Stue, køkken, soveværelse - alt harmonisk kombinerer ensartede funktioner i en designløsning.

Hvidt loft

Hus i skandinavisk stil har et hvidt loft. Den er lavet i gipsplader, spændingsmateriale, men det er bedst at se justeret gips. Som en dekorativ del på loftet anvendes kunstig stucco på soklen. Huset er indrettet med små billeder og fotografier i enkle hvide rammer eller spejle.

Materialer.

  • Lette tapeter på væggene;
  • Naturlige materialer finish - trægulv, keramik (badeværelse, køkken);
  • Møbler lavet af naturligt træ design (soveværelse);
  • Manglende frodige gardiner og gardiner, i stedet for dem - lyse persienner på vinduerne;
  • Farvede sengetæpper uden en stor tegning;
  • Små måtter på gulvet;
  • overflod af små dekorative puder, der skaber komfort;
  • Udendørs vaser;
  • Små små billeder af vægindretningen.

Farveopløsningen lukker ikke på hvidt. Svenske stil i interiøret bruger aktivt alle nuancer af pastell toner. Huset er afladet og dekoreret, påføring af lyseblå, lilla, skarlagen, smaragdfarver.

Farvede puder.

Skandinavisk stil er sammenhæng i tøj og detaljer i livet. Det samme princip anvendes i design af boligen. Den svenske stil vil gerne, så værdsætter komfort, rolig, enkelhed i interiøret. Han skaber friskhed og rum indendørs, taler om en god smag af ejerne. En person er intuitiv til at stræbe efter urbanisering i naturens lono, til naturlige materialer, til rense og sundhed. Dette tiltrækker mange i skandinavisk stil - naturlighed og enkelhed.

Artikel om emnet: HAYTECHs hovedkarakteristika i lejligheden (+38 Billeder)

Stue

Hallen er et rummeligt værelse, hvor den vigtigste "helt" er en massiv hvid sofa med en overflod af dekorative puder af forskellige former og størrelse. Det kan forsegle det med et rotet tæppe fra et naturligt materiale. Et massivt træbord med hvid er velegnet til denne "helt". Baggrund eller maling vægge - hvid, mælkeceremoni eller lidt blålig.

Hvid sofa.

Baggrund er præget af fakturaens naturlighed. Sæt huset, bruger ofte maleri i monofoniske lysfarver. Anvender ofte dekorative gips i farven på hovedtonen. Den kombinerede vægdekoration involverer farvning af en væg i en lys farve og tre andre - i en nonsens-lyspunkt. I stedet for farveallokering kan stor faktor tapet klædt på en væg. Denne mulighed øger visuelt plads.

Du kan lægge et lille fluffy tæppe til gulvet, der flyder med et tæppe eller møbelbetræk. Armaturer bør også ikke tiltrække særlig opmærksomhed. De er udarbejdet med koncise lamper.

Windows selv i stuen lukker persiennerne. I stedet er silke hvide gardiner i vandret fold tilladt i vinduet "Tøj".

Værelse til søvn

Svenskere foretrækker minimalisme og funktionalitet i tøj og indstillinger. Soveværelset er fyldt med renlighed og friskhed. Hovedelementet i situationen er en træ seng af hvidfarvet, dækket af en belagt pasteltoner. Du kan holde fast i centralmuren med tekstureret tapet og dermed fremhæve det. Gulve er dækket af traditionelle lange træplader, som er dækket af lak eller hvid maling. Toiletbordet og sengetabellerne kan males i hvidt, og du kan efterlade træets naturlige tekstur og dække dem med let lak. Soveværelset skal være placeret i et roligt sted hjemme.

Seng og dør.

Trægulv, en kurv Elegant lænestol i hjørnet, persienner fra strå - Disse elementer skaber en varm hyggelig og afslappet atmosfære i soveværelset.

Smukke gulve, en bordlampe eller et sofistikeret lysestage vil dekorere interiøret og blive en yderligere lyskilde. Til toiletbordet er godt sætte en lille indviklet vase, og på den hvide vindueskarm - en lys levende blomst i en lerpotte.

Artikel om emnet: Kinesisk køkken - Eastens filosofi (54 billeder)

Køkken

Svenske stil dikterer sammenhæng. Og køkkenet er ingen undtagelse. Det mindste sæt af møbler indeholder et skab eller en straf, hængende retter, et skærebord og spiseplads - et bord og stole.

Køkkenet er et lille rum, og hvide vægge vil blive visuelt forstørret. Af samme grund er gardinet hensigtsmæssigt at udskifte på persiennerne. På denne baggrund vil lyse indendørs planter nyde godt af i hvide vaser og et køkken for at genoplive. De kan placeres på vægkas og hylder. Til dette interiør er egnet til en smedekrone, hvilket efterligner kandelabraet.

bord og stole

Hvis størrelsen af ​​rummet tillader køkkenet, kan køkkenet opdeles i et arbejds- og spiseplads. Baggrund og belysning kan designe dem. Over spisepladsen kan du hænge en smedejernslampe i en gammel stil på en lang massiv kæde. Da køkkenet bruges til at forberede mad, skal arbejdsområdet belyses af punktfunktionelle lyspærer på bevægelige parenteser. På trægulvet er det godt at lægge et lille glat dekorativt tæppe.

Badeværelse

I dette rum kombineres naturligt træ og keramisk flise. Nem og ikke-holdbarhed i design af badeværelset og badeværelset svarer til de grundlæggende principper for den svenske stil.

spejl

Designelementer kan være:

  • massive nikkelbelagte kraner og blandere;
  • Hvid eller blød blå VVS rektangulær form;
  • skabe, natborde, hylder - fra et naturligt træ dækket med lak eller hvid maling;
  • Hvid fajance massivt bad på kromben;
  • Et stort spejl af den korrekte rosariske form - over håndvasken;
  • Indretningselementer - farvede fluffy håndklæder, badekåber, lys blomst i en lille ler i et fremtrædende sted.

Køkkenet og badeværelset er indrettet med keramiske fliser.

Decor.

Bright tilbehør i design af lokalerne er den uundværlige betingelse for den svenske stil. Uden lyse pletter, vil huset blive falmet og kedeligt. I spørgsmålet om smykker er det vigtigt ikke at overdrive det, overholde smags normer. Indretningen skal anvende den grundlæggende tone og design stil. Distrost her er upassende og mordisk. Baggrund eller maling vægge vil sandsynligvis, monofoniske og lyse. For polstring af polstrede møbler er naturlig bomuld i det blå bur traditionelt brugt.

Artikel: mod stil: Elementer og detaljer (+50 fotos)

Billeder på væggen

På væggene i stuen ser soveværelserne godt sorte og hvide graveringer, fotos, plakater. Små størrelser kan placeres i smedede eller udskårne buede rammer. Små lyse blomstrende planter ser godt ud i hvide keramiske potter eller grød og oplever huset.

Fraværet af massive gardiner på vinduerne om dagen åbner en anmeldelse i rummets perspektiv og hvordan det forbinder rummet med dette perspektiv. I et sådant rum meget lys, luft, friskhed. Det er nemt at trække vejret godt, problemerne og stresset af spændt liv er glemt. Derfor er det svenske indretning ekstremt populært i vores dag.

Kvindelig interiør i skandinavisk stil (2 video)

Svenske stil interiør (34 billeder)

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

spejl

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

bord og stole

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Billeder på væggen

Hvidt loft

Hvid sofa.

Seng og dør.

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Farvede puder.

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Svensk stil Interiør: Pastel Tone Karl Larson

Læs mere