25 mest originale spejle

Anonim

25 mest originale spejle

Vi bringer til din opmærksomhed de originale spejle, der tiltrækker deres usædvanlige form. De vil passe perfekt i det indre af dit hjem.

På grund af det faktum, at Cape Town er kendt, at beboerne misbruges af alkoholholdige drikkevarer og dårlige vaner, begyndte Rikkis Taxi Service den oprindelige reklame for sine tjenester. det Smukt spejl Jeg overbeviser en person, der ser på ham, for ikke at komme bag hjulet i en utilstrækkelig tilstand, men drage fordel af taxitjenester. En vidunderlig kreativ ide samt en storslået reklame bevægelse, som kombineres i ønsket om at beskytte folk mod ulykker.

25 mest originale spejle

Designer Phil Sims er forfatteren af ​​dette Usædvanligt spejl - Razors. I betragtning af det faktum, at spejlet har en meget original form og vil dekorere det indre af dit hjem, men der er nogle ulemper. "Fuldt" originale spejl ville være mere praktisk. På grund af den unikke form for dette element i indretningen vil der imidlertid være mange ønsker at erhverve et sådant spejl.

25 mest originale spejle

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der er væksten i berømtheder som Brad Pitt, Beyonce Noolez, Clive Owen, Clark Gable, Marilyn Monroe og Abraham Lincoln? Dette ekstraordinære spejl kan vise dig overholdelse af din vækst med væksten i berømtheder. På et smukt spejl er 120 navne angivet, der ikke forstyrrer dig, at du beundrer din refleksion.

25 mest originale spejle

Vous spejlet har en unik form og er en spejl-gestus. Hver gang du ser på ham, ser det ud til, at dine refleksionsrapporterer, at alt er i orden. Fantastisk måde at starte en vidunderlig dag på, se på et usædvanligt spejl, sørg for at alt er virkelig super!

25 mest originale spejle

Det oprindelige design af spejlet gør dig tættere på naturen hver gang du ser på det.

25 mest originale spejle

Dette strygebræt udviklet af Aissa Logerot kan også bruges som et spejl. Strygebræt - et spejl er et storslået multifunktionelt element i interiøret.

25 mest originale spejle

Iris Design Studio tilbyder en lige original spejlversion. Det har en rund form, lamperne er placeret på sin omkreds. Eksternt minder dette spejl flere timer. Ikke desto mindre, et temmelig interessant design af et spejl, som sandsynligvis vil lide det.

Artikel om emnet: Hvordan gør det selv flydende papir tapet og anbring dem på væggene

25 mest originale spejle

Det skal siges, at dette er et af de bedste smukke spejle, der præsenteres her. Følgende ord påføres på overfladen af ​​dette spejl: "Åh, hvor smuk du er! Du er charmerende! Du ser godt ud! Bare fantastisk! Du er uendeligt attraktiv! Dit hår af ekstraordinær skønhed! Du er bare fabelagtig smuk! " Denne sjove tekst rejser stemningen, og det betyder ikke noget, hvordan du ser! Du er perfektion selv!

25 mest originale spejle

Her er praktiske ideer fra Microworks (Japan). Designet er interessant, fordi spejlet består af grundlæggende store og små. Sammen danner disse komponenter et helt spejl. Et lille usædvanligt spejl er fastgjort til en stor magnet.

25 mest originale spejle

Skateboard Mirror er et originalt indretningselement, der kan bruges både i en teenagers værelse og på badeværelset. Spejlskatboard er præsenteret i en stor værdi, alle elementer svarer fuldt ud til originalen.

25 mest originale spejle

Det ser ud til, at dette glas består af flere dele. På den anden side ser det ud som en lynlås. Under alle omstændigheder ser det "brudte" spejl ved visse belysning godt ud.

25 mest originale spejle

Dette spejl er sensorisk. Det perfekte indretningselement er egnet til højteknologisk stil. Spejlet kan opdatere ethvert kedeligt badeværelse med originalt design. Spejlet har en berøringsskærm, der er en indbygget radio, et ur og et barometer, MP3-afspilleren er nyttig for dem, der elsker at synge i brusebadet.

25 mest originale spejle

Et interaktivt spejl er egnet til rummet af ethvert område, også for offentlige steder. Spejlet interagerer med brugeren. Dette element i indretningen har spil. Det kan tegnes, godt og naturligt at bruge som et bestemt spejl.

25 mest originale spejle

Og dette spejl er designet til en bruger med stærke nerver! Ikke alle er klar til at se om morgenen i stedet for et spejl ... Skull! Designer løsningen er designet til horror film og alle dyster, men sjovt. Stort element af indretning til Halloween.

Artikel om emnet: Bulgarsk Makita 230

25 mest originale spejle

Sikkert husker alle Tetris legetøjet, hvor du skal hente figuren af ​​figuren og lægge dem i form af blokken. Dette spejl - Tetris er skabt kun for fans af dette enkle og samtidig et fascinerende spil. Usædvanlige spejle har tretten paneler, der kan placeres i enhver rækkefølge. Hvis du er overtroisk, skal du være meget forsigtig, når du ændrer spejleordrene, for ikke at slippe dem på gulvet.

25 mest originale spejle

Dette piratspejl er ikke så uhyggeligt, da det er sødt .... Dette projekt er blot et af selvportræt af spejle, Ginny og Stephen Chu Tomlinson. Med deres usædvanlige udseende og lykkelige tone er disse spejle sikre på at lyse rummet og tilføje lidt sjov og personlighed. Du kan købe dem her.

25 mest originale spejle

Dette spejl er perfekt til et børneværelse. Målvækst vil være meget sjov. Tilføj frivoliteter til det indre af dit hjem.

25 mest originale spejle

Hvis du tænker på at besøge hovedstaden i Storbritannien, er dette spejl meget nyttigt for dig! London Metro Map påføres på overfladen!

25 mest originale spejle

Dette design af dette spejl er sjovt og originalt. Dette er en nøjagtig kopi af Polaroid-fotos.

25 mest originale spejle

Dette spejl er baseret på optisk bedrag. Det er svært at bestemme, hvor det begynder, og hvor det ender. Det ser ud til, at spejloverfladen manifesteres på væggen.

25 mest originale spejle

Sjovt spejl i form af en hjorte! Det kan også bruges som en hænger! Nu er dette element i indretningen relevant i forbindelse med det kommende nytårs ferie!

25 mest originale spejle

Det storslåede spejl er miniaturen af ​​Italiens geografiske billede.

25 mest originale spejle

Smukt og meget sjovt spejl dekoreret med klistermærker!

25 mest originale spejle

Et sjovt spejl i form af en stol er ideel til fed og uforskammet indretning!

25 mest originale spejle

Madly Original og fed skridt for sjovt og lyst design! Det passer perfekt i et usædvanligt dristigt interiør!

Artikel om emnet: Udskiftning af låse i en metaldør: Haster ændring af larver

25 mest originale spejle

Læs mere