IT ISPANO i børnehaven: Producent muligheder og placeringstips

Anonim

Designet af børnenes værelse er en temmelig ansvarlig og tidskrævende proces. Det endelige resultat afhænger af, hvor godt vil være, at babyen er indendørs. Til udsmykning af børn bruger forskellige ideer. Så for eksempel gør det ofte et interessant panel hos børn med egne hænder. For at et sådant mesterværk passerer optimalt i indretningen og gav ham en højdepunkt, er det nødvendigt at følge visse regler.

Hvad gør panelet?

Panelet i børnenes værelse er lavet med egne hænder fra forskellige materialer. Så det kan være papirbaggrunde, foto tapeter, pap, vinylpapir og endda aviser. Når man vælger et materiale, er det værd at overveje, at sammensætningen ikke bør være kompleks og uforståelig. Som et panel for et lille børneværelse er et billede af enkle billeder helt egnet.

Panel til børnehave med sommerfugle

Du kan give en særlig højdepunkt i børnenes værelse ved hjælp af forskellige stykker tapet eller foto tapeter klistret på en del af væggen.

Vægmaleri i børnenes værelse

Valget af materiale til fremstilling af dekorative panel afhænger af sæt af faktorer. Men hovedkriteriet er barnets interesser. Lyt til hans ønsker, tænd hele din fantasi, og du vil helt sikkert få en lys sammensætning.

Hvad skal man tage højde for, når du vælger en sammensætning?

Hovedmaterialet er løst. Det forbliver kun for at bestemme, hvad der skal gøres? Når man løser dette problem, bør der tages hensyn til nogle faktorer:

  • Paul baby. Sammensætningerne i rummet til pigen og drengen kan variere. Så i det første tilfælde kan du skildre prinsessen eller blomsterne. Hvad angår udformningen af ​​rummet til drengen, så er det bedre at foretrække en skrivemaskine eller flyvemaskine. En god løsning vil være karakteren af ​​hans elskede eventyr eller tegneserie. Det vigtigste er, at arbejdet kunne lide børnene.

Vægindretning i børns

  • Barnets alder. Designet af rummet skal svare til barnets alder, fordi elementerne i indretningen ikke kun dekorere rummet, men også påvirke udviklingen af ​​barnet. Så, komplekse og uforståelige kompositioner til et lille barn er ikke den bedste løsning. Selvfølgelig anvendes i et særskilt tilfælde sådanne sammensætninger.

Artikel om emnet: Sådan laver du hjørner til fotografier: 2 enkle måder (ideer +35 fotos)

Vægindretning i børns

  • Stil. Sammensætning kan laves i enhver stil. Det vigtigste er, at det organisk passer ind i det indre af rummet. Billedet skal være blødt. Dette vil medvirke til at skabe en behagelig indstilling på værelset.

Panel på hele væggen i børnenes værelse

Bestemme placeringen

For at vægpanelet til børnenes værelse effektivt fungerede som et dekorativt element, er det nødvendigt at tilpasse udvælgelsen af ​​dets placering korrekt. Ved at løse dette problem rådgiver designere at følge sådanne anbefalinger:

  • Det optimale sted for et sådant arbejde betragtes som en fri væg. Ingen grund til at score ledig plads med forskellige dekorative elementer, såsom malerier, fotos eller mere. Punk, ligesom vægindretningen, bør være den eneste.

Panel til børns hænder

  • Hvis en blank overflade bruges til at dekorere et planteskole, skal den placeres, så lyset afspejles så meget som muligt. Dette vil gøre rummet visuelt rummeligt og lys. Det er selvfølgelig tilladt at bruge fra den ene side af farveposten.

Panel til børns hænder

Muligheder og ideer

Ideerne om at skabe et panel til børn er meget. Det kan være en indretning i form af en sky med et krans af dråber, et foto eller silhuet af et barn i en dekorativ ramme, lyse bogstaver eller påskrifter fra farvet pap eller stof. På internettet kan du finde visuelle eksempler og baseret på dem for at lave en unik sammensætning ved at tilføje noget til din egen.

For børnenes værelse vil en god løsning være et billede af naturen (træ eller blomster), helte af eventyr og tegnefilm, dyr og meget mere.

Panel i børns hænder

Særligt populært i dag har børns paneler på en del af bogstavets væg. Vælg ord, et eller et sæt tilfældige tegn.

Panel til børn med bogstaver

Panel fra filt

Relativt for nylig optrådte et sådant materiale på salg som et ark følte. For kreative mennesker, der er involveret i håndarbejde, blev han en reel opdagelse. De værdsatte hurtigt alle hans fordele.

Blandt de vigtigste fordele ved filten er at fremhæve:

  • styrke;
  • Godt bevarer formularen;
  • ikke limp;
  • forskellige nuancer;
  • Ikke deformeres og ikke noget imod.

Artikel om emne: Udendørs vase - spektakulær indretning med egne hænder (+50 fotos)

Sheet Felt.

På grund af sådanne fordele er filten i vid udstrækning brugt til at gennemføre deres mest dristige og interessante ideer. Dette gælder især for fremstilling af paneler med egne hænder. Sammensætninger fra følte ser meget smuk og æstetisk. De er vant til at dekorere forskellige lokaler. Det vigtigste er, at udsmykningen kan endda begynder.

Panel i form af en sky af filt

Meget original og på samme tid ser bare panel i form af en sky med dråber. For at skabe en sådan sammensætning skal du forberede:

  • flerfarvet filt;
  • tråde i tone og nål;
  • saks eller papirvarer kniv;
  • blyant eller overskud;
  • Mønstre til mønster.
Panno sky med dråber med egne hænder
Et eksempel på en skabelon

Overvej processen med fremstilling af sammensætningen:

1. Til feta påfør det tilberedte klientmønster og kredsløb med et blyantkredsløb. Linjerne på kanten på kanten skal være klar og synlig.

2. Vi gør skæremateriale. For at gøre dette skal du bruge skarpe saks eller papirvarerkniv. Når man udfører dette arbejde, skal der tages forsigtigt, især hvis børn tiltrækkes af processen.

3. Du skal have to identiske detaljer, der skal seskeres fra hinanden, hvilket efterlader kløften til påfyldning. For at skyen skal være volumetrisk, for at sætte et syntet bord og klemme rummet.

4. Nu laver vi dråber, som derefter hænger fra skyen. For at gøre dette, skal du beslutte på forhånd med deres nummer og skære de ønskede elementer af skabelonen.

5. Fra de opnåede dråber laver vi en krans. For at gøre dette skal du have en tråd, som du har brug for at sy på en sky fra bagsiden, hvorefter du syer dråberne. Så sammensætningen var mere interessant, lav flere sådanne kranser af forskellige længder.

6. Det forbliver kun fra båndet for at gøre en løkke, sy det til skyen og hænge indretningen på væggen. Smukt og originalt panel klar.

Panel i form af en sky i børns hænder

På video: Panel sky med stjerner med egne hænder.

Wallpapers.

Vægmural eller tapetpaneler er meget populære. Dette skyldes det faktum, at med deres hjælp kan du oprindeligt arrangere en del af væggen eller hele væggen. Det er selvfølgelig nødvendigt at stole på barnets interesser, du kan finde færdige tapet med billedet af dine yndlings barn tegn, så og uafhængigt gøre en sammensætning af eksisterende gammelt tapet.

Artikel om emnet: Kiese: Gardiner af tråde - Sådan gør du dig selv

Det er dog meget vigtigt at tilpasse valget af materiale:

  • Farve. For at vælge en skygge til afslutning af et lille rum skal du komme meget omhyggeligt. Hvis farven er mørk, vil den visuelt reducere rummet og gøre det mørket, det lyse panel vil gøre det lettere og rummeligt. Blandt de populære nuancer er at fremhæve beige, grønne, gule og sandede nuancer.

Panel i børns tapet

  • Struktur. Hvis du korrekt vælger materialet, så vil sammensætningen se mere omfattende ud. Naturlig blænding vil give elegance. Selvfølgelig behøver du ikke overdrive det. For relief panel vil lægge pres.

Panel i børnehaven på væggen af ​​tapet

  • Billede. Det er værd at overveje størrelsen af ​​billedet - det lille mønster er velegnet til en lille børn, det store mønster er mere hensigtsmæssigt i et mere rummeligt værelse. I en lille børns optimale løsning vil billedet, som forlader afstanden, visuelt øge rummet.

Indretning af vægge i børnenes tapet

Indretningen i patchwork stil vil også være en god løsning. I dette tilfælde skal du kun trimme af gamle tapet. Det vigtigste er, at de kombineres med hinanden.

Patchwork tapet i børnenes værelse

Modular Panel

Sammensætningen består af 3 eller flere håndværk, der har visse dimensioner. Om ønsket kan panelet laves uafhængigt af almindelige wallpapers, skære billeder og endda fra stoffet.

Modulært panel i børns egne hænder

Ved fremstillingen af ​​sådanne malerier skal du følge nedenstående råd:

  • Et panel bestående af flere moduler som helhed bør have en passende form.
  • Før du stikker sammensætningen, skal du dekomponere på gulvet, så hele billedet er synligt.
  • Modulerne selv kan have en bredde på 50 cm til 1 m afhængigt af dine præferencer.
  • Billet skal limes på kartonbasis eller Phaneur.

Modulært panel i børns egne hænder

Til design af børn bruger forskellige billeder. Det kan være enkelt træer, sky, legetøj og meget mere. Valgmulighederne er meget forskellige. Det vigtigste er at tilpasse valget korrekt, og at billederne kombineres med hinanden.

Interessante masterklasser (3 videoer)

Eksempler på vægindretning i børns (64 billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Sådan laver du et panel til et børnerum: Et par interessante ideer (+64 Billeder)

Læs mere