Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Anonim

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Hvis toiletområdet ikke tillader dig at installere bidet, vil et alternativ tjene som et hygiejnisk brusebad. I en anden anden kaldes det også "brusebad". Dette er en praktisk og bekvem løsning til personlig hygiejne, som du ikke behøver for at fremhæve området på badeværelset. Ved at installere et sådant bad på toilettet, vil du oprette betingelserne for at opretholde intime hygiejne.

Funktioner og formål.

Takket være Compactness of the Shower Bidet, kan den installeres selv i et badeværelse med en meget beskeden plads. Derfor er det et hyppigt udvalg af rene mennesker, der bor i lejligheder med et overdimensioneret toilet, når du installerer bidetet, virker ikke. Designet af den hygiejniske sjæl indeholder en løn med en slange, holder såvel som en mixer. På vandingen kan der have en knap, der forhindrer vand, der strømmer (således at vandet strømmer, knappen skal trykkes).

Hovedformålet med den hygiejniske sjæl er personlig hygiejne. Dens installation udføres i stedet for et bidet, da brusebadet er mere rentabelt og dets små dimensioner og de mindre omkostninger ved enheden. Det hygiejniske brusebad gør det lettere for børnepasning eller alvorligt syge mennesker. Det er praktisk for isolationen i tilfælde af sygdomme i endetarmen eller problemer på gynækologi. Du kan forbinde et sådant brusebad til badet, og til toiletskålen og til vasken og til stigrøret.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Ulempen ved indretningen drypper fra vandvand efter nedlukning. Også i nogle tilfælde er det nødvendigt at lave reparationer, og det fremgår af brugte stænk er årsagen til yderligere rengøring. Efter at have stoppet brugen af ​​brusebadet, skal du vente lidt til det resterende glas glas på toilettet.

Normalt er vand efter at have tændt sjælen justeret manuelt og venter på den ønskede temperatur, men modeller, hvor den specificerede vandtemperatur opretholdes af tilstedeværelsen af ​​en indbygget termostat. En sådan mixer er mere økonomisk (ingen grund til at vente, indtil vandet lækker til den ønskede grad af opvarmet) og sikkert (der er ingen risiko for at brænde, når den er tændt).

Pros.

Aktivering til at bruge den hygiejniske sjæl meget, overveje hovedet af dem:

  1. Nok nem installation. Du kan forbinde det hygiejniske brusebad på den måde, som du er mere bekvem for dig, og enheden kan sikres på en hvilken som helst overflade.
  2. Universalitet brug. Takket være denne teknik kan du passe på dig selv og for en syg person og for et barn. Tilstedeværelsen af ​​en lækage med en fleksibel slange er også nyttig ved rengøring på badeværelset, vask af toiletskål, børnepotte, kattebakke og lignende handlinger.
  3. Relativt lav pris. Installation af bidetet koster mere, og installationen af ​​det hygiejniske brusebad i vægvarianten er en mere overkommelig måde, da det kræver køb af kun en speciel mixer såvel som holderen og slangen med vanding.
  4. Kompakte størrelser og evnen til at udføre alle procedurer på ét sted. Hvis du sammenligner med et bidet, vil disse nuancer være en betydelig fordel. Da hastigheden af ​​Bidet-indstillingen giver placeringen af ​​denne VVS-enhed i en vis afstand fra toiletskålen, skal du anvende brusebadet, der er så tæt som muligt, mere praktisk, fordi det kan efterlades på ét sted.

Artikel om emnet: Sådan laver du et bord fra en afføring?

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Installationsmuligheder.

Der er flere hygiejniske sjæl muligheder.

Hvis der er en vask i badeværelset ved siden af ​​toilettet, Det er mere bekvemt at installere mixeren på den, og vandingen kan hænge på væggen nær toilettet. Vandingen kan også også fastgøres direkte på vasken - det er praktisk, da efter at dråberne falder lige ind i vasken.

Vægmonteret brusemodel er helt fastgjort på væggen. Dens mixer er installeret på røret, og vandingen kan fastgøres med en særlig holder til væggen i nærheden.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Der er en indlejret model, Skjuler designet af det hygiejniske brusebad undtagen et specielt panel tilbage på overfladen. Æstetisk er denne mulighed mere vindende, men kræver installation under reparation. Hvis reparationen allerede er blevet afholdt, og du tænkte på den indbyggede model af den hygiejniske sjæl, bliver du nødt til at udføre noget antal reparationer igen.

Før du installerer, skal du kontrollere, om alle bestanddelene er på lager.

Husk at sættet skal indeholde:

  • slange;
  • vandkande;
  • Vægholder;
  • mixer.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Installation af en vægmodel omfatter:

  1. Start af vandstrømmen (bryde den på stigrøret), er møtrikkerne viklet på rørene, og derefter er blanderen skruet til dem.
  2. Derefter er slangen forbundet til det, og vandingen kan placeres i holderen installeret på væggen.

Installation af en vægmodel er ret simpel, fordi opsummering af specielle rør ikke er påkrævet. Men hvis du ikke er sikker på dine evner, kan du betale for installationen af ​​en person, der vil udføre det i stedet for dig.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Lidt sværere at installere et skjult hygiejnisk brusebad, men resultatet vil glæde besparelser og et pænt udseende af badeværelset.

Installation af en skjult hygiejnisk sjæl:

  1. Efter at have skåret nichen i væggen og lægge slagtilfælde, installeres blanderen i en niche, hvorefter rørene er forbundet med den, der er gemt i væggen.
  2. Dernæst er joystickhåndtaget installeret, såvel som vanding kan og slange.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Det hygiejniske brusebad kan også monteres på toilettet, men denne mulighed betragtes ikke som den mest komfortable og billige. Det kræver køb af en ny toiletskål og ændring af ledninger.

Montering sjæl med vask

Hvis der er en vask på badeværelset, skal du installere et brusebad på det helt enkelt. For at gøre dette skal du kun ændre mixeren.

Artikel om emnet: Sådan laver du en gipspladervinkel

Du skal købe en mixer med en hygiejnisk bruserudgang - med en indtrækbar slange og en vanding kan, som har en knap. En sådan mixer er kendetegnet ved høj pålidelighed og bekvemmelighed. Inklusive enheden, vil vandet først ankomme i vasken for at give dig mulighed for at justere temperaturen. Dernæst sendes vand ved at trykke på knappen på vandet på vandet på vandet.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Tilslutning af et brusebad bidet er også muligt for blanderen, som bruges ved installation af den almindelige sjæl. Denne mulighed gælder for et kombineret badeværelse. I dette tilfælde er der ikke brug for en separat installation af skallen på toilettet.

Det skal overvåges, at på det tidspunkt, hvor brusebadet ikke anvendes, blev kranen lukket, ellers kan vandingskanen og slangen på grund af vandtryk blive beskadiget.

Tilslutning af termostaten.

Hygiejne sjælen med en termostat er meget bekvemt, fordi det giver dig mulighed for ikke at indstille temperaturen hver gang, men for at installere dets optimale niveau en gang, og brug kun brusebadet.

Bemærk, at termostatbruseren er særligt praktisk at bruge i familier med små børn. En sådan model af den hygiejniske sjæl er dyrere, men vandforbruget reduceres, fordi du ikke behøver at passere vand for at vente på den optimale temperatur.

En temmelig bekvem mulighed er at montere den indbyggede termostat, og du kan også installere den indbyggede mixer.

I dette tilfælde vil installationen af ​​den hygiejniske sjæl give Tilstedeværelsen af ​​en speciel udgang repræsenteret af et metalelement, hvor vandstrømmer. Slangen er forbundet til dette element. Nogle producenter har en særlig udledning af denne type tjener også som en lækageholder, hvilket er meget bekvemt i en situation med minimal størrelser af badeværelset.

I tilfælde af montering af en sjæl udstyret med en termostat, såvel som ved installation af et brusebad på vasken, er det vigtigt at sikre, at vandingskanen og slangen er under tryk konstant (vand på blanderen og termostaten skal slukkes ). Hvis en sådan tilstand ikke observerer, kan vandingen hurtigt komme ud af drift.

Artikel om emnet: Sådan lim Vinyl tapet på papir baseret

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Installation af blandere

Som nævnt er blanderen til en sådan VVS-enhed som et hygiejnisk brusebad, væg eller indlejret. Hvilken mulighed for at installere blanderen til at vælge, bestemmer ejeren af ​​lejligheden under hensyntagen til hans ønsker.

Vægvarianten er installeret lige på rørene, Som passerer på badeværelset. Til dette formål kan du bruge næsten enhver mixer, hvor der er en bruserslange. Ved at installere en sådan mixer er slangen skruet til den, og tilsluttes derefter den til hygiejnisk vanding. Holderen, hvor vandingen kan hænge, ​​er installeret direkte på toilettet eller på væggen ved siden af ​​den.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Med den indlejrede version gemmer blanderen bag panelet, Som er fastgjort på væggen. Dette vil hjælpe med at skjule eyeliner inde i væggen, så den ikke kommer over øjnene til brugerne. En sådan mixer virker på samme princip, såvel som alle de andre, kun vand kommer fra væggen ved hjælp af en slange, der er forbundet med vandingen på den ene side og til blanderen på den anden.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Andre typer af bruser bidet

For personlig hygiejne kan du købe en speciel model på toilettet kombineret med bidetet. I sådanne toilet er sjæle indbygget.

Du kan også se den særlige dækningsbiden på toilettet på toilettet, som også har funktionen af ​​den hygiejniske sjæl. Valg af et sådant låg, du installerer brusebadet lige i toiletsædet.

Læs mere om dem i artiklen om Cover-Bidet for toilettet.

Hygiejnisk bruser: Funktioner af valg og installation

Bidet Cover er en ret universel version, fordi det kan suppleres med forskellige funktioner, for eksempel kan en hårtørrer installeres i sædet. En elektrisk konsol er tilvejebragt til at styre en sådan enhed. Og et toilet bidet, og bidet cover er ret dyre muligheder, men de har mere bekvemmelighed og praktisk end den sædvanlige hygiejniske sjæl.

Et alternativ kan være en toiletskål med et indbygget hygiejnisk brusebad.

Læs mere