Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Anonim

For nylig, populært køkken kombineret med stue. Overførslen af ​​køkken i stuen er især relevant for beboere i små lejligheder, hvor frigivelsen af ​​rummet (omend er lille) er udvidelsen af ​​opholdsstuen. En sådan overførsel skyldes ofte manglen på området af selve køkkenet, hvilket medfører mange vanskeligheder fra ejerne.

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Det er forbudt at kombinere køkkenet med et værelse over boligområderne.

Generelt er overførslen af ​​køkkenet i stuen, som i ethvert andet rum, en helt juridisk proces. Det kræver dog koordinering i de relevante tilfælde, der er ansvarlige for ombygning af lejligheder. I tilfælde af at opnå tilladelse kan ejeren af ​​lejligheden overføres til køkkenet både alene og med deltagelse af specialister. Ombygningsprocessen selv indeholder en række komplekse procedurer for arrangementet af ny kommunikation, men ret løsgørende.

Fordele ved køkkenoverførsel i stuen

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Køkkenjusteringsordning med stue.

Den største fordel ved skæring af køkkenet er udvidelsen af ​​dets ledige rum, herunder arbejdsområdet. I sådanne ubegrænsede vægge kan flere personer deltage i madlavningsprocessen på samme tid. En vigtig tilstand er udgivelsen af ​​rummet, som var beregnet til køkkenet. I dette rum kan der ikke være et soveværelse i dette rum, men der er ingen begrænsninger på at bruge det under kontoret eller et værksted. Derudover er værtinden under madlavning i lang tid isoleret fra familien, og køkkenet og stuen hjælper med at kombinere køkkenarbejde med live kommunikation med slægtninge eller gæster. Det er især vigtigt, hvis du har små børn.

Ulemperne (eller vanskeligheder) af overførslen af ​​køkkenet omfatter varigheden af ​​koordinering af løsningen af ​​lejligheden, kompleksiteten og betydelige omkostninger ved overførsel af kommunikation, overgangen fra gassen til el-komfuret, behovet for konstant overvågning af Renlighed af køkkenområdet og driften af ​​ventilationen for at forhindre snavs spredte ubehagelige lugte og sod på stuen (især på polstret møbler).

Referencekrav

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Køkken-stue plan plan

Du kan kun overføre køkkenet i stuen efter modtagelse af opløsningsdokumentet til at redde lejligheden. Et sådant dokument er baseret på eksisterende lovkrav, som omfatter en række forbud og begrænsninger. Restriktive foranstaltninger er forårsaget af, at køkkenet refererer til objekter med forhøjet vand- og gasfare, såvel som til kilder til ubehagelige lugte.

Lovgivningsloven er forbudt ved overførslen af ​​køkkenet ind i lokalet over boligområderne uden at vedtage yderligere foranstaltninger. Et sådant forbud er berettiget af risikoen for oversvømmelse af naboerne fra bunden. For at opnå tilladelse er det nødvendigt at fremstille et vandtæt lag i overensstemmelse med de etablerede standarder. Det er ret svært at producere det. Restriktioner gælder ikke for beboere i første sal, såvel som på lejligheder beliggende over ikke-boligområder (butikker, kontorer osv.).

Artikel om emnet: Hvorfor virker vand fra kedlen lugten af ​​hydrogensulfid?

Baseret på gassikkerhed er det næsten umuligt at få tilladelse til at reduktion af gasfordelingssystemet. Det betyder, at overførslen af ​​gaskomfuret fra køkkenet i stuen ikke er tilladt. Den ulovlige overførsel af pladen er fyldt med store bøder og er farlig for livet.

De etablerede normer er begrænset til at kombinere lokaler med en signifikant forskel mellem den gennemsnitlige indre temperatur. Denne begrænsning indikerer, at det er svært at få tilladelse til at imødekomme et nyt arbejds køkkenområde (hvor ovnen er placeret) langs væggen, der grænser op til gaden eller en laptil balkon.

Endelig fremgår visse krav til den obligatoriske udstødningsventilation. Samtidig kan køkkenventilationssystemet ikke kombineres med badeværelsessystemet for at eliminere sandsynligheden for omfordeling af ubehagelige lugte.

Funktioner i køkkenoverføringsprocessen

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Overførslen af ​​køkkenet i stuen udføres kun, hvis der er et opløsningsdokument om ombygning af lejligheden.

På tidspunktet for opnåelse af en tilladelse til ombygning af lejligheden er en ordning for at placere køkkenområdet med placeringen af ​​kommunikationssystemet godkendt. Før du starter arbejdet, er det nødvendigt at arbejde detaljeret planen for installation af køkkenmøbler, dræn, elektriske apparater med forfining af antallet og placeringen af ​​elektriske stikkontakter og switche. Spørgsmålet om at zonere køkkenzonen og dets interiør udarbejdes. Det er tilrådeligt at producere køkken samtidigt med overdelingen i stuen, da det er umuligt at producere arbejde uden at demontere udendørs belægning.

Direkte arbejde på overførslen af ​​køkkenet i stuen udføres i flere faser. I første omgang opsummeres alle typer kommunikation: elektriske ledninger, vandforsyning, spildevand, ventilationssystem. Derefter genoprettes gulvbelægningen, væggene repareres og loftet. Derefter foretages installationen af ​​vasken (vask), installation af elektriske ovne, køkkenmøbler og elektriske apparater. I sidste etape er zoning af køkkenet, indretningen, installationen af ​​belysningssystemet, afsluttet, udsmykningen og installationen af ​​tilbehør udføres.

Installation af et elektrisk netværk

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Elektrisk arbejde og ledningsskema i køkkenet.

Den første fase af køkkenoverførslen begynder med installationen af ​​et elektrisk netværk. På grund af det faktum, at forbruget af elektricitet i køkkenområdet er højere end leveret til stuen, er det nødvendigt at bringe et nyt elektrisk kredsløb. Den vigtigste elektriske belastning vil være på el-komfuret, så en separat ledning med kobberledere med et tværsnit på mindst 2,5 mm² er rettet mod placeringen af ​​forbindelsen. På steder af planlagt tilslutning af køkken elektriske apparater er afsætningsmuligheder monteret. Tråd leveres til tilslutning af loft eller væglamper, og den tilsvarende kontakt er installeret.

Trådlægningen er lavet i stansede kanaler (strokere). Det er tilrådeligt at yderligere beskytte ledningerne med plastkorugation (eller huset). Tilslutning af køkkenet Elektrisk strømnettet til fase i kamakslen skal foretages via en beskyttende nedlukningsenhed.

Værktøjer, der kræves til elektrisk installation:

  • Perforator;
  • bit;
  • en hammer;
  • tang;
  • nippers;
  • skruetrækker;
  • tester;
  • kniv.

Installation af et vandforsyningsnetværk

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Den korrekte lægningsordning af spildevandet.

Artikel om emne: Bambus rullet gardiner i interiøret: Fordele og ulemper

Den næste funktion af installationen af ​​kommunikationssystemet er installationen af ​​vandrør. Lægningsrør til koldt og varmt vand begynder med en stigrør, der gav vandforsyningskøkken, men på grund af ændringen i arrangementet af skallen øges længden af ​​rørene. Vandrør kan bruges som vandrør, men metalplastrør har vist mere pålideligt.

Til stedet for den planlagte installation af vasken er VVS-rørene tilrådelige under gulvet. Den lodrette del af gulvvandsforsyningen til blanderen kan lægges i kanalen, gennembores i væggen eller på vægfladen. I sidstnævnte tilfælde kan rørene lukkes med dekorative plastikhus. På steder med passage af rør gør det tilsvarende hul sig gennem væggen ved hjælp af en perforator. Tilslutningen af ​​rør fremstilles ved hjælp af koblinger eller svejsning (til metalrør).

Til installation af VVS-systemet kræver følgende værktøjer:

  • Perforator;
  • bit;
  • en hammer;
  • Bulgarsk;
  • fil;
  • Gas og justerbar nøgle.

Installation af spildevand

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Metode til ledning af vandforsyningssystemet i lejligheden.

Graden af ​​kompleksiteten af ​​installationen af ​​kloakplum afhænger af afstanden mellem vasken og kloaksrummet. Afløb udføres af en vandprøve, og kloakrøret skal derfor være placeret skråt (20-30 mm sænkning pr. Meter længde). Med en kort afstand til stigrøret kan en sådan tilt placeres under gulvbelægning, men med en stigning i gulvetykkelsen er det ikke nok til at dække røret. I dette tilfælde udføres maskeringen af ​​kloakrøret under anvendelse af dekorative hylster eller kasse langs væggen såvel som ved at installere møbelelementer.

Hvis maskeringselementerne ikke passer ind i køkkenområdet, skal kloakrøret være placeret vandret under gulvfladen. Med denne installation er det nødvendigt at sikre tvunget afløb ved hjælp af en lav effektpumpe. En sådan pumpe skal have uafhængig strømforsyning og tænde som behovet for at fjerne vand fra vasken. Installeret pumpe under vasken.

Et plastrør anbefales som kloakplomme. En plastik sifon er fastgjort under sin vask.

Installation af ventilationssystemet

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Ventilationssystem.

Den første fase af skæringen af ​​køkkenet, som omfatter installation af teknisk kommunikation, er afsluttet ved at montere ventilationssystemet. For at sikre god rengøring af køkkenområdet kræver tvungen ventilation, og udgangen kan kun udføres i fjernelsen udført i køkkenet eller direkte til gaden. Udgangen af ​​ventilationskanalen gennem tusindvis af badeværelset og badeværelset er ikke tilladt. Når ventilationen udskrives på gaden, skal ventilationssystemet ikke forstyrre naboerne, hvilket kræver yderligere eksterne vandhaner.

For at oprette forbindelse til omledning af det foregående køkken, er det som regel nødvendigt at montere en tilstrækkelig lang ventilationsboks. I nærværelse af et suspenderet eller strækning loftet forårsager broaching en sådan kasse ikke kompleksitet og er let at skjule loftplader. Hvis der ikke er nogen suspenderede loftsystemer, kan du forkæle boksen ved at lægge den langs væggen i loftet og beklædning plastplader.

Artikel om emnet: Cement-sand Tie Tiedensitet: Specifik vægt

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Værktøjer, der er nødvendige for arbejde: Hammer, Perforator, Bor, Tænger, Skruetrækker.

Tvunget ventilation sikres ved hjælp af en udstødningsventilator. Luftsugning over køkkenets arbejdsområde kan tilvejebringes gennem et hul (eller flere) i væggen eller ved hjælp af en ple-type cap.

Ventilationsmonteringsværktøj:

  • Perforator;
  • bore;
  • kniv;
  • tang;
  • skruetrækker;
  • en hammer.

Reparation af køkkenzone

Den anden fase af køkkenoverførsel til stuen er at reparere gulvet, vægge og loft. Indledningsvis genoprettes gulvbelægningen, med hvilken rørkommunikation er lukket. Derefter lukker gipset og kittens og loftet, der maskerer skjulte elektriske ledninger, lukker slidserne i ledningens passage og ventilationsboksen gennem væggen. Når du bruger det monterede loft, er det installeret med samtidig installation af punktlamper.

Installation af møbler og udstyr

Den sidste fase af køkkenoverførslen begynder med installationen af ​​vasken og blanderen med deres forbindelse til trykrørene til koldt og varmt vand og kloakplum. Derefter er el-komfuret installeret i ventilationsudladningszonen. Møbler og køkkenapparater er placeret i overensstemmelse med den valgte valgfrie mulighed og den indvendige stil. Det sidste trin er afsluttet ved at montere belysningsanordninger. Afhængigt af den valgte stil kan den være lysekroner, loft eller væglamper af forskellige typer. Hovedkravet til dem er: Dækningen af ​​arbejdsområdet bør være lyse. Når du overfører køkkenet, anbefales det at maksimere adgangen til naturligt lys gennem vinduet.

Principper for zoning køkken

Køkkenoverførselsprincipper i stuen

Korrekt zoning af køkkenet.

Køkkenet, overført til stuen, bør udføre sin hovedfunktion, mens harmonisk passer med det indre af stuen og ikke forstyrrer resten af ​​resten. Psykologisk er et sådant køkken bedre opfattet, hvis det er visuelt adskilt fra stuen, dvs. dens zoneinddeling blev udført.

En af de enkle zoningsmetoder er brugen af ​​lys bevægelige shirms, som om nødvendigt lukker køkkenet fra nysgerrige øjne.

En spektakulær metode til zoning kan være installationen af ​​en bar rack, som skaber en visuel grænse mellem stuen og køkkenet, mens du udfører en nyttig funktion.

I stedet for et rack kan du indstille bordet.

Visuel adskillelse af zoner kan opnås ved at installere gulvet på forskellige niveauer. Som regel i køkkenområdet er gulvet noget stiger i forhold til overfladen af ​​gulvet i stuen. I dette tilfælde er køkkenet placeret på podiet. På samme måde udføres zoning på loftet. For eksempel er kun køkkenzonen installeret overhead loft. Naturens elskere kan anbefales at skelne mellem openwork partitioner med krøllede farver eller en akvariumannonstreret form.

Stuen, der er udstyret med et køkken, bliver ofte en værdsat drøm om værtinde. Kombination af køkken og stue er meget udbredt i mange lande. Hvis ejeren af ​​et lille køkken ikke er bange for nogle af de vanskeligheder, kan han legemliggøre sin drøm.

Læs mere