Strikning af børns ting

Anonim

Strikning af børns ting

I denne artikel, lad os tale om Strikning af børns ting . Lad os overveje i detaljer valget af garn, mønstre, mønstre og farver til at strikke børns ting.

Læs mere om at strikke børns ting. Læs nedenfor.

For nåleklæden af ​​ethvert niveau strikke børns ting er en glimrende mulighed for at realisere kreative ideer, for at vise designer talent og finpudse de eksisterende færdigheder.

Derfor, der er skabt ved hjælp af et talere eller krog, er tøj til drenge og piger i enhver alder gavnlig fra tøj købt i butikken.

Fantasy og Knappere Færdighederne gør almindelige jakker, trøjer eller sokker eksklusive.

De grundlæggende krav, som strikket af børns ting skal tilfredsstille, er kvalitet, komfort og stil. Desuden kan ingen af ​​disse tre punkter ikke ofres til fordel for resten.

Selv den mest fashionable bluse forbliver hængende i barnets garderobe, hvis det ikke er behageligt, og smukke støvler lavet af rent uldkid vil ikke klæde sig mere end én gang, hvis de er stikkende.

Derfor er det så vigtigt, når du strikker børns ting til korrekt at afhente garn, mønster, mønster, farvesammensætning.

Børns strikning garn

Først og fremmest bør garnet til strikning af børns ting og tilbehør være sikre. Det betyder, at det ikke bør forårsage allergier eller hudirritationer.

For nyfødte babyer er det særligt vigtigt, at støv ikke akkumuleres om ting, det vil sige, garnet bør ikke akkumulere statisk elektricitet.

Derudover kan små pletter, metalliserede fibre eller udenlandske motorer på strikkede tøj eller legetøj også være farlige for barnet.

Strikning af børns ting

For et barn af enhver alder er tøj og tilbehør fra 100% syntetik uacceptable. De vil forstyrre den naturlige luftudveksling og samle støv på deres overflade.

Artikel om emnet: De smukkeste tags med hæklede roser

Dette betyder imidlertid ikke, at syntetiske fibre kun giver skade. Takket være moderne teknologier giver strikning af børns ting fra blandingen dig mulighed for at kombinere positive kvaliteter og naturlige og kunstige fibre i et produkt.

For eksempel er uld eller bomuld med akryl meget mere hygiejniske, praktiske og mere spektakulære end rent uld eller bomuldsgarn.

Mønstre til strikning af børns ting

Ekstra krav præsenteres altid for børnetøj. Det bør ikke være genert bevægelser, gnide eller trykke på barnets følsomme hud.

Derfor begynder at strikke børns ting, det er meget vigtigt at vælge en model med det korrekte mønster. Det skal være forsynet med en flere dele af en enkelt web.

Således reduceres antallet af sømme. Der skal lægges særlig vægt på, hvordan sweaterens nakke, turtleneck eller pullover er påtænkt.

Det skal være bredt nok til at gå frit gennem klippet, ikke forårsage ulejligheden.

Strikning af børns ting

Der bør også undgås stramt gummi eller strenge på ærmer af ærmer eller på kanten af ​​støvletter, hatte, sokker, vanter. Alle kanterne af strikkede børns ting skal være elastisk for at forhindre klemme blodkar.

Strikning af børns ting

I nogle tilfælde er stram tyggegummi lavet ved at strikke nåle, det er bedre at erstatte en håndfuld viskøs

eller mønsteret "ris".

Vælge et mønster og farve, når du strikker børns ting

Mønster eller ornament, såvel som farven på garn, som bruges til tøj og tilbehør af barnet, afhænger primært fra sin alder og køn.

Ofte har strikning af børns ting for drenge visse begrænsninger. Så for eksempel er en ung gentleman usandsynligt som en openwork jakke, og de første sko til sønnen vil helt sikkert blive kontaktet fra det lyserøde garn.

Når du strikker tøj til drenge, anbefales det at overholde laconiske mønstre (strukturelle eller arana) i dæmpede, kolde farver. Det er bedre at vælge neutrale geometriske figurer som et ornament.

Artikel om emnet: Snoo English Elastic Strikning Nål med beskrivelse og ordning

Strikning af børns ting

Strikning af børns ting til piger er meget mere forskelligartet. Det er her, at luft, openwork mønstre med eger og hæklet er mest aktiv.

De bruges som hovedaccent i indretningen eller udfører rollen som efterbehandling (på manchetter, podol, krave, hylder, langs kanten af ​​hovedbeklædningen).

Det ser meget imponerende i kombination med fletninger, sele eller strukturelle mønstre med striknåle. Farven på garnet, som bruges til at strikke børns ting til piger, omfatter næsten hele farvepaletten: fra lyse rød til grå.

Strikning af børns ting

Vi råder dig til at læse: Strikning til nyfødte, strikning til nyfødte piger, strikning til nyfødte drenge

Læs mere