Strikkede dragter til nyfødte med diagrammer og beskrivelser: Suiter til drenge og piger

Anonim

I dag er der ikke kun ingen problemer med erhvervelsen af ​​ting for børn, herunder nyfødte. I dag kan du endda møde hele butikker med varer til nyfødte. Men da jeg vil binde noget med dine egne hænder og sammen med det til at formidle dit spædbarn, min ømhed, kærlighed og omsorg. Luksuriøst ligner en strikket dragt. Lad os blive mere detaljeret på strikkede dragter til nyfødte med ordninger og beskrivelser.

En dragt til en nyfødt består af bukser (skydere) og bluse eller trøjer. Jakken er meget mere praktisk, fordi det er meget nemmere og lettere at bære på barnet. Tag som komponenter af kostume af bukser og en sweater med en knap-knapper.

Det færdige produkt til drenge kan afvige fra kostume, der er forbundet med pigen, ikke kun med farve, men også den anden placering af knapperne på låsestangen.

Børne kjole strikning rækkefølge for nyfødte nåle

Strik bluse

Den nemmeste mulighed er at strikke et lige webblad, der betegner rustningen til hovedet og to forreste halvdele. Ved rustningens kanter for at ringe sløjfer og strikkede ærmer. Som hovedmønster er en ansigtsoverflade med et jacquard-mønster på begge hylder valgt. Men hvis oplevelsen er lille, så kan du nægte Jacquard-mønsteret. Kvalitativt og pænt udført ansigts glat ligner en maskine bindende . For en dreng er en jakke bundet blå. For en pige kan hun være pink. Men du kan stoppe dit valg på hvidt garn. Derefter kan mønsteret være blåt eller rødt.

Strikkede dragter til nyfødte med diagrammer og beskrivelser: Suiter til drenge og piger

Arbejdstart med ryggen

For cirkulære eger nr. 2 rekrutterer vi 63 sløjfer og strikkes et gummibånd 3 × 3 seks rækker. Gå derefter til at strikke ansigtsstreger på egerne nr. 3. Strik 12 cm og begynd at danne en PROG. Med højre og venstre side lukker vi 3 sløjfer. På egerne er der 57 sløjfer. Strik endnu 10 cm og begynd at hæve halsen, hvorefter vi lukker løkken.

Artikel om emnet: Hæklet pink: Ordning for begyndere med billeder og video

Foran produktet

Den består af to hylder. Vi begynder at strikke venstre hylde. Vi rekrutterer 32 sløjfer og strik på egerne nr. 2 tyggegummi 3 × 3, 6 rækker. Så gå til striknåle nr. 3 og strik 4 rækker af Facechair, gå til zoomning af Jacquard-mønsteret ( Hvis du beslutter dig for at opgive mønsteret, lad os strikke alt som på bagsiden ) Ifølge ordningen A.

Strikkede dragter til nyfødte med diagrammer og beskrivelser: Suiter til drenge og piger

Strikket ifølge ordningen, indtil mønsteret er fuldt udført. Og derefter på samme niveau som på bagsiden, begynd at danne rustningen. På forsiden skal du lukke 3 sløjfer og kontrollere denne række til slutningen. Og på den involverede side skal du kontrollere 2 sløjfer sammen med involveringen. På samme måde reducerer vi 1 sløjfe i hver fjerde række, indtil den forbliver på egerne af 12 sløjfer. På højdeniveauet på skulderlinjen skal du lukke hængslet.

Højre hylde strikning på samme måde ifølge ordningen i:

Strikkede dragter til nyfødte med diagrammer og beskrivelser: Suiter til drenge og piger

Strik ærmer

Vi sy skulderlinierne på kanten af ​​rustningen, vi får på cirkulære eger nr. 3 59 sløjfer og strik Facechair 13 cm. I hver fjerde række reflekterer vi på begge sider af 1 loop. På egerne bør der være 41 sløjfer. Strik et gummibånd 6 rækker og luk sløjfen.

Gå nu til mål. Vi laver sidesømme og sy ærmerne. På kanten af ​​venstre hylde scorer vi 31 sløjfer før starten af ​​halsen i nakken. Hvis du strikker en bluse til en pige, så udfør 6 rækker gummibånd. For drenge i 4. række udfører vi jævnt åbningerne under knapperne. Alle gør dem 4. Ved at holde 6 rækker lukker vi løkken. Langs kanten af ​​højre side skriver vi også 31 sløjfer. Strik en tyggegummi svarer til venstre hylde. Kun for piger udføre hullerne under knapperne.

Udover halsen på hylderne og bagsiden rekrutterer vi 87 sløjfer, strik et gummibånd på 6 rækker og lukkede sløjferne. Send knapper og bluse er klar.

Artikel om emnet: Stilfuld cardigan fra garn "Hesle"

Strikkede dragter til nyfødte med diagrammer og beskrivelser: Suiter til drenge og piger

Revolution af bukser

Lad os starte med det faktum, at vi vil beslutte, hvordan vi skal strikke bukser. Du kan strikke separat venstre og højre bukser, og så sy dem i midten. Eller strik for og bageste dele. Men så viser det sig laterale sømme og indre. Overvej den første mulighed. Strik venstre pant. Vi scorer 26 sløjfer og strikket eger nr. 2 tyggegummi. Vi udfører 8-10 rækker, og derefter gå til strikning strikning nr. 3 ansigts ting. I slutningen af ​​gummibåndet strik 6 cm og derefter i hver fjerde række tilsætning i begyndelsen og i slutningen af ​​1 sløjfe. Strik så på egerne vil ikke fungere 58 sløjfer. Derefter tilføjes i begyndelsen af ​​hver af de 4 efterfølgende rækker 2 sløjfer. Vi fortsætter med at strikke en anden 15-17 cm og lukke sløjferne. Ret pasform på samme måde. Vi syer de indre overflader af pantian og begge dele i midten. I den øverste del af bukserne tilføjer vi 1-1,5 cm og kage. I den resulterende scene trækker blonderne. Vores dragt er klar. Du kan selvstændigt adskille det.

N.Og ordningen er en prøve model af en strikket jakkesæt til en nyfødt baby dreng:

Strikkede dragter til nyfødte med diagrammer og beskrivelser: Suiter til drenge og piger

Vi tilbyder dig en model af en hvid dragt. En sådan dragt kan være bundet før fødslen af ​​et barn, ikke engang at kende hans køn. Det er velegnet til enhver højtidelig hændelse og helt let at udføre.

For koldtid kan du oprette forbindelse Kostume konvolut . Det vil være meget godt at holde sig varm til din baby.

Læs mere