Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Anonim

Barbell låse til døre - pålidelig og mest uhøjtidelig låsemekanisme. Dens design er ret simpelt, bruges som en låsemekanisme til både lejligheden og for garager og endda for et metalskab. Det er nemt at installere, bare for at passe ham, hvis det er nødvendigt, er det nemt at reparere.

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Rigal Castle.

Bargel Device: Hvad er det?

Faktisk betyder riglen målet eller ventilerne. Denne del af afbrydelsesindretningen har en type plade eller stang. Følgelig forekommer låsen noget anderledes end i underkonstruktionen, for eksempel. Nøglen i boltlåsen roteres ikke, og bevæges lineært vinkelret på dørens plan, som ved tryk i hullet.

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Garage Castle.

På grund af dette har nøglen en større længde, omfatter skrå slidser. På pladerne hældes med responsslister. Mens du matcher ventilen og sash åbner.

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Bolt Device.

Designet omfatter:

  • Ståltaske - det har ikke visse standardstørrelser. Produkter til låsning af garagen eller rulleskodderne har meget forskellige dimensioner;
  • RIGEL - korrekt forstoppelse. Den har en type plade eller bar med tænder og flydende uddybning. Du kan opfylde modeller, hvor der er en omvendt slagtilfælde, som regel er sådanne enheder installeret på garage og økonomiske lokaler;
  • Forår - trykker målene, når nøglen er fjernet fra oksekødslåsen;
  • Nøglen er med slots svarende til udsparingerne i rigel.

Nøglerne til kamplåsene er et vigtigt element i oplåsning og har et vanskeligt design. Produktet har følgende parametre:

  • form - runde eller flad;
  • Forskellige længde og tykkelse i overensstemmelse med formålet - muligheden for låsen på rulleskodderne eller metalskabet vil være mærkbart elegant, mens modellen for indgangslåsen er undertiden vanskelig at bære i et delt ligament;
  • Sænk - kan arrangere fra en eller to sider;
  • Hældningsvinklen - Hver slot har en præcis hældningsvinkel.

Artikel om emnet: Juster bevægelsesføleren med dine egne hænder

Alle børsnoterede funktioner gør det vanskeligt at duplikere enheden og reducere sandsynligheden for hackinghus.

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Nøgler til slagmarker

Brugen af ​​et Beeble Castle

På trods af strukturens styrke og pålidelighed er slottets kompleksitet lavt. RIGELS, bortset fra specifikke, tilhører sikkerhedsklasseenheden 1 og kan hacket selv med et mekanisk værktøj, men dog med stor støj. Dog er enheder med vilje brugt som en yderligere forstoppelse. Støttede døre er næsten altid udstyret med en kamplås i tillæg til Suwalde.

Derudover bruges produkter til at forhindre adgang til en række hjælpelokaler eller enheder:

  • RIGLE garage lås er installeret på garager og garage døre;

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Slot på garageporte

  • brugsrum og varehuse, hvis værdier ikke opbevares i dem;
  • Mad og spisekammer af forskellige slags;
  • skure og økonomiske udvidelser - her er simpelthen overhead;
  • Rulleskodder - Enheder er monteret på gearkassen og på motoren, som sikrer blokering af strukturen;
  • Møbler - ikke kun i skabsrum eller tællere, men også i kontorlokaler, hvor du skal begrænse adgangen til dokumenter. På billedet - RIGLE lås til kabinettet.

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Rigal lås til skab

Sorter af gethel slotte

Designet af afbrydelsesmekanismerne blev gentagne gange revideret og forbedret. Det drejer sig om dette i fuldstørrelses- og bolt-enhederne. Så, taler om enkelheden og lavt indbrudsmodstand, for det meste forventning om enten et ekstra element eller den nemmeste mulighed for et skab eller en garage.

  • RIGLE COVER LOCK er monteret på datterselskabets indgangsdøre på rullelukkeren, på garagedørene, på metalskabe. Plus enheder - installeret efter montering af sash eller porten. Minus - en mekanisme, faktisk er i åben adgang. Modstandsdygtighed over for hacking i dette tilfælde bestemmes af nummeret og placeringen af ​​låsestifter.

Artikel om emnet: Hvordan slippe af med kondensat på kolde vandrør?

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

  • Mortise - monteret i stål og træ sash af enhver art og visning. Muligheden betragtes som den mest optimale model for lejligheden: Låsemekanismen er skjult i kluden og ikke tilgængelig. Derudover kan den "uventede" placering af riggers også forvirre røvere. I foto-mortise-enheden.
  • En Rigle Castle med en SUVALDE-hemmelighed er en forbedret version, selvom det også primært bruges til at låse garager og bryggerier. Dette er en enkelt-systemlås med Rigels i en mængde på fra 3 til 5 og et drejebånd. Som regel er enheder udstyret med pansrede plader, som generelt øger mekanismens sikkerhed til 4 klasse af tyveristresistens.

Når du vælger en sådan mekanisme, skal du være opmærksom på antallet af riggers: jo mere, den mest pålidelige model.

  • Mekanismen med en cylinderhemmelighed - I forhold til den kraftige effekt er denne model mere stabil, men mindre pålidelig, når den åbnes ved hjælp af et mærke end en højkvalitets cylinderlås. Udstyret med 4-5 plader, svinghåndtag, som regel, er larven beskyttet af en pansret foring. Et helt acceptabelt alternativ til lejligheden.
  • Elektromekaniske strukturer - YB-500A LED, for eksempel. Hvad er det? Enheden er indbygget i kimen, som, når den lukkes, lukker solenoidets kontakt. Samtidig hjælper BLI'en og låser rammen. Typisk er overgangslåsen også forsynet med mekanisk og elektromekanisk drev, således at når strømmen er afbrudt, er det muligt at åbne og lukke døren.

Visninger, funktioner og installation af boltlåse

Ifølge sikkerhedsreglerne i fravær af nuværende skal den elektromekaniske forstoppelse åbnes. YB-500AED arbejder netop på dette princip.

Låsemekanismen er udstyret med 4-5 beyls, en transkodningsindretning. Håndtag er fraværende. Mere pålidelige er modeller udstyret med autonome strømkilder. Videoen demonstrerer driften af ​​forskellige afbrydelser.

Læs mere