Kombinerede tapeter til køkken: Tips til valg og interessante design ideer

Anonim

Kombinerede tapeter til køkken er egnede i tilfælde af at skabe et usædvanligt og unikt indretning. Ved hjælp af enkle kombinationer kan du tage forskellige dele af rummet under visse behov: spise, dets forberedelse under opbevaring af retter eller vine. Brugen af ​​denne registreringsmetode vil hjælpe med at ændre og forbedre rummets form - øge loftets højde, udvide rummet, lav rumlyset. Og det største plus af denne metode er dens tilgængelighed.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Sådan finder du tapet

Der er mange typer tapet på markedet. Men ikke alle kan komme til køkkenet. Det er nødvendigt at tage hensyn til alle de forhold og skadelige faktorer, der vil påvirke overfladen af ​​belægningen dagligt.

Baggrunde skal opfylde følgende krav:

  • holdbarhed til forurening;
  • lethed i rensning;
  • Ikke brænde ud;
  • være temperaturstrøg;
  • Ikke frygter fugt.

Overvej de mest populære typer af tapeter for at forstå, hvilken af ​​dem der er mere egnede:

  • Papir. Deres vigtigste positive kvalitet er sikkerhed. De er miljøvenlige og på ingen måde vil påvirke folks sundhed i rummet. Men fra køkkenets synspunkt bør fra sådanne belægninger opgives. Når alt kommer til alt, er papir- og vævsflader let forurenet og kan ikke rengøres. I køkkenet vil de ofte ændre sig, og det er upraktisk og ubelejligt.
  • Vinyl. Denne art giver dig mulighed for nemt at fjerne snavs. Et vådt serviet er velegnet til det sædvanlige, og hvis du blegesvaskes, vil behandlingen være forsigtig. Den eneste negative faktor er, at de tildeler polyvinylchlorid - skadeligt stof. Lignende wallpapers anbefales ikke at bruge i soveværelser. Til køkkenet er vinylbelægningen ret passende.
  • Fliseline. Den mest egnede mulighed for køkkenet. Disse tapeter skelner ikke skadelige stoffer, påvirker ikke temperatur, fugt og sol. Den store fordel er, at du selvstændigt kan ændre deres farve.
  • Gymelomer. Deres funktion består i gode ildfaste egenskaber. De bærer også nemt alle typer rengøring, selv med kemiske produkter. Glasudstyr er svært at beskadige. Dette er hemmeligheden med holdbarhed.

Kombination af tapet i køkkenet vil vende det sædvanlige rum i et interessant hjørne med usædvanlige designløsninger. For at kvaliteten af ​​reparation ikke ødelægger ideen, er det værd at vælge den mest gunstige belægning og allerede tages for at gennemføre ideen.

Artikel om emnet: Baggrunde til vægimitation: Typer af materiale, Egenskaber og fordele

På video: Tips til valg af tapeter til køkkenet.

Hvordan ikke at ødelægge interiøret

For mange kombinerede tapeter er det en kompleks og uforståelig placeringsmetode. Erfarne designere har udviklet flere regler, der skal følges i reparationsprocessen. Efter deres undersøgelse behøver du ikke at tænke på, hvordan man kombinerer tapet i køkkenet.

Så for en vellykket indretning skal du huske sådanne teknikker:

  • Når du kombinerer flere typer af belægninger, er det nødvendigt at observere identitet med hensyn til kvalitet og pris. Derefter vil deres kombination være passende. Ellers kan konfrontationen af ​​to lærred opstå.
  • Baggrunds teksturer og farve kan være anderledes. Men i nuancer og lyse elementer skal du observere harmoni.
  • Når overflader kan der være problemer i form af ikke-stalking. Det er værd at være opmærksom på tykkelsen af ​​begge ruller og vælge den mest lignende.
  • I en enkelt stil skal efterbehandlingselementer vælges. Hvis mindst en vil være anderledes, kollapser hele kombinationen.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Hvad angår den direkte sammenslutning af forskellige farver og ornamenter, er der også nogle hemmeligheder her. For eksempel ser blomsterudskrifter godt ud i sammenhæng med træ. Geometriske detaljer bedre fusionere med abstrakt. For lyse lærred skal neutrale par vælges - uden billeder eller med mønstre i en lille blomst.

Valg til at kombinere tapet

Der er allerede færdige ideer til at kombinere tapet til køkkenet: fokusering, vægafdeling, brug af horisonten, metoden til patchwork og mange andre. Stole på dem, kan du oprette dit eget design. Overvej de mest effektive metoder til tapetkombinationen.

Room Construction.

Hvis der er fremspring, udsparinger, nicher og andre usædvanlige løsninger i strukturen, forsøger de ikke nødvendigvis at skjule dem. Tværtimod er det bedre at gøre accent på dem. Reglen om at skabe et sådant interiør er valget af kontrast tapet. Hovedrummet er fyldt med en en-foton belægning, og på de fremspring limede accent lærred. Hvordan, i dette tilfælde henter farven på baggrunden? Du kan bruge de samme toner som i køkkenmøbler.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Det eneste, der skal opgives, er for dystre farver. De vil "spise" hele den hyggelige atmosfære og gøre rummet repulsive.

Fokus på væggen

For at opnå den ønskede effekt skal du vælge en af ​​væggene med en skarp kontrast. Det kan være farve, tegning, ornament. På grund af lysstyrken af ​​en sådan canvase kan den samlede atmosfære i rummet falde sammen. Derfor er det nødvendigt at omhyggeligt vælge materialet.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

For strakte lokaler er placeringen af ​​en lys accent på den korte mur egnet. Så du kan visuelt indsnævre rummet og justere kølevolumenet. I denne situation anbefales det at tilføje en kontrastmur med tilbehør: en pejs, fotos, malerier. Alt dette vil skabe et enkelt design køkken.

Artikel om emnet: Kombinerer 2 typer af tapet i soveværelset (+40 fotos)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Brug horisonten.

Næsten alle stilarter af interiøret er acceptabel vandret kombination. Det vigtigste er at skabe passende vægdelingsparametre. I denne situation er der et sted for eksperiment med forskellige overflader. For eksempel fra forskellige sorter af træ og kork tapet.

Der er flere designvariationer:

  • Den monofoniske top af væggen, men bunden kan laves af stribet tapet.
  • Rolige farver fra oven og flerfarvet, blomster, beregnet bund.
  • Det er tilladt at kombinere det lille mønster i bunden og større øverst.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Oftest bruges to typer lærred til denne kombination. I sjældne tilfælde er det muligt at forbinde tre. For at alt for at se harmonisk skal sondreledelsen installeres fra Windowsill. Til sondring kan du bruge en særlig kant til tapet.

Wall Division lodret

Denne metode blev opfundet til lave lofter. På grund af de lodrette strimler kan de trods alt let forstørres. Designere tildele to metoder, som du kan opnå den ønskede effekt på:

1. På en af ​​væggene er der en lille strimmel. Dens farve skal være mættet. Men på væggen på modsat er det nødvendigt at holde flere strimler af forskellig tykkelse. Dette kan opnås asymmetri og tilføjer derfor højttalernes indre.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

2. Symmetri i opdelingen af ​​rummet er også en hyppig løsning. For at gøre dette er det nødvendigt at fokusere på forskellen og kontrasten af ​​tapetets toner. I dette tilfælde skal alle de bands, der vil blive placeret på væggene, være af samme størrelse.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Vertikal Division giver dig mulighed for at spille med forskellige nuancer. Faktisk er det muligt at kombinere mørke farver i færd med at vælge den ønskede løsning. Dette vil tilføje et usædvanligt rum.

Metoder patchwork.

Denne teknik kan kaldes brug af klapper. Til dato er dette en meget populær måde at lave interiør på. Rodet i udvælgelsen af ​​"flap" og blandingen af ​​forskellige dele af delen er hovedfunktionen i denne indretningsmetode.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Teknik patchwork ikke kun visuelt ser meget godt ud, men er en praktisk mulighed for ethvert rum, hvad angår besparelser. For at skabe et rum er forskellige rester fra vægruller egnede. Denne dekorationsmetode har dog en stor minus - kompleksiteten af ​​den rigtige kombination af forskellige dele af tapetet.

For at holde fast, kan du bruge alle typer af belægninger: Fliesline, papir, tekstiler, flydende tapeter. Den eneste regel er at observere balancen i alle segmenter.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Hvis lyse "flap" gælder, skal du sikre, at de ikke tiltrækker al opmærksomhed. Blanding af forskellige dele bør ikke føre til oprettelsen af ​​"vinegret". Hvad angår farver, er hele paletten tilladt. I sidste ende skal væggen i form af et håndlavet tæppe vendes.

Det anbefales at placere sektionerne af tapetet på væggen ved hjælp af små stykker scotch. Så du kan se billedet som helhed og fjerne de dele, der forstyrrer harmonien.

Ved hjælp af kontraster.

En af win-win-muligheder for at kombinere er skabelsen af ​​kontraster. Men i dette spil med farve skal også holde sig til nogle regler:

  • Universel måde. For at gøre dette kombineres tapetet af sort, hvid eller grå med lyse eller mørke nuancer - for at få en blødere effekt. Men de lyse og kedelige toner ved hjælp af disse farver kan fremhæves og understreges deres skønhed.

Artikel om emne: Bambus Baggrunde til naturelskere (+40 Billeder)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

  • Klassikere af genren. Dette er typisk og den enkleste hvide forening med sort. Denne metode virker på en stigning i ledig plads, hvis der er nok hvid i rummet. Hvis sort vil optage området mere, vil effekten vise sig at være nøjagtigt det modsatte.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

  • Zoneing. Ved hjælp af kontrastafdeling kan du for evigt bestemme stedet at spise, lagre retter og direkte madlavning.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Opret et køkken interiør i en kontraststil er kun egnet i tilfælde, hvor der er forudsætninger for dette - et lille rum, et ønske om at dele rummet på zonen. I andre situationer er det bedre at vende sig til resten af ​​designmetoderne.

Kombinerer tapet af en skygge

Kombination af belægninger med en farvetone er en ret kompliceret kombinationsmetode. Oftest for dette bruger lærredet i en skygge, men med æresbevisninger på billedet. Den universelle modtagelse er at tage en af ​​væggene med tapet med et mønster, og på begge sider af dette element placerer en one-photon belægning.

Det skal overvejes, hvordan mønsteret på lærredene er lodret eller vandret. Det skal være den samme retning, så rummet ikke er dissonans.

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Når du opretter et køkkendesign, er det nødvendigt at tage højde for alle funktionerne i dette rum. Hvis en kombination blev valgt som en designløsning, skal den omhyggeligt forberedes. Det er trods alt en ret kompliceret udsmykning.

Der er mange universelle ideer til tapet placering. Men for at skabe et unikt interiør er det nødvendigt at studere alle nuancer og tænke over kombinationen på forhånd, ellers kan du støde på effekten af ​​alonystiditet og vulgaritet.

Kombination Ideas (2 Video)

Forskellige tapeter i køkkenet interiør (40 billeder)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Køkken Baggrund Kombination: Stilfuld løsninger til ikke nemt værelse (+40 foto)

Læs mere