Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Anonim

Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Der er mange måder at kombinere i gangen, hallen og over hele huset gør smukt tapetkombinationen. Hvert værelse vil være original, speciel indstilling. Kombinationen af ​​farver og et andet materiale vil skjule på vægge i gangen, hallen og andre lokaler ulemper og understrege funktionerne i værdighed.

Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Kombination af tapet i køkkenet med materialer af andre farver, med andre ornamenter eller andre toner, kan du vælge en, flere eller 3 af de 4 vægge. Det sker, at på alle væggene samme tapet, og på en kombination af tapet. Fokus er lavet i form af en figur, en abstrakt tegning, foto tapet. Gæster og lektier vil helt sikkert være opmærksom på dette lyse fragment og vil ikke mærke nogen overflade uregelmæssigheder. Husk de lysere og mere eksotiske i accentzonen, desto mindre chancer for, at nogen vil bemærke noget.

Zoning.

Det sker ofte, at værelset tjener køkken og spisestue, børne- og kontor, soveværelse og kontor, andre muligheder, i sådanne tilfælde er pladsen zonap. For at gøre dette skal du hente lærredet af forskellige farver eller med forskellige ornamenter. Alt du gør - du gør for dig selv, derfor kan du sikkert eksperimentere og kontrast kombinere forskellige i tekstur, lysstyrke af farver og endda arter, lærred i gangen, hall, soveværelse, andre værelser.

Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Til adskillelse af rummet er det muligt at bruge gipsvægspartitioner, fremhæve zoner med lys, og en af ​​måderne er kombinationen af ​​tapet i interiøret. For eksempel deler de en børnehave til en søn og datter på 2 dele. En maling ind i den grønne, den anden - i pink og afhente din seng, møbler. Eller i spisestuen gør væggene på væggen lærredet med et mønster, og resten af ​​væggene er dækket af monotont vinyl. Det viser sig en fremragende kombination af klæder.

Artikel om emnet: Vaskemaskine med markdown i udseende

SPECTATICE EKSTRUKTER

Hvis hallens form er lang og ret smal, så gør disse vægge lys, de udvider visuelt rummet. Kort tid tager materialet på et par toner eller meget mørkere, men bedre i samme farveskema. Hvis pladsen er et firkantet format, så lav en væg accent med mere mørk. Området med små værelser virker humming, hvis væggene er dækket af let polstring.

Accent

Vægaccent er en simpel materialekombination. Mest sandsynligt vil rummet kun gøre en accent en væg. Det sker, at vægten refererer til to tilstødende eller parallelle overflader. På en overflade eller flere kan enten være en anden tegning og en fælles baggrund eller simpelthen, mere rig tone, farve, kontrasterende hoved. Mønsteret på dette materiale kan være stort, lyst. Flere relaterede eller parallelle accentvægge har en fælles baggrund.

Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Fokuspunkt

En sådan kombination af tapet betyder, at en accent ikke er en hel væg, men et fragment på det. Så i gangen kan du sætte et dekorativt fragment fra kunstig sten på væggen. Delvist skelne den zone, hvor den falske pejs er placeret. Så du kan fokusere på barneseng, kommode, toiletbordet med spejlet, billederne af sengetabellerne i sengen og andre møbler og simpelthen dele af væggen.

Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Landskab fra Wallpaper.

En del af det stilfulde tapet med ornamentet kan tages i de runde rammer og bruge på de monofoniske vægge, der vil være en meget smuk tapetkombination. Peculous mønstre kan konkluderes i lister. På internettet, rådgivning med venner, vil du finde en masse ideer, hvor smukt at lave et design i rummet?

Harmonisk kombination af tapet i interiøret:

  1. Baggrund lignende nuancer. Denne teknik bruges ofte i soveværelset, hvor du har brug for at gøre en harmonisk, rolig atmosfære. Til dette er modtagelse karakteristisk, når 1 eller 2 vægge er placeret lyse tapet. Ofte kombineret: creme med hvid, blå med blide nuancer af blå, terracotta med sand og andre.
  2. Lyse belægning. For at skabe et moderne, fashionabelt, anbefaler specialister at anvende aktive farver. For eksempel kombinere en behagelig hindbær med citron i hallen eller terracotta og salat i gangen. Der er mange farver, der kan kombineres med succes. Ophør ikke, så tegner eller fragment en væg eller en af ​​4.

Artikel om emnet: 3D Badeværelsespaneler - Budget Afslutninger

Parishion.

Valg for at kombinere tapet i gangen er forskellige. Det afhænger ofte af størrelsen af ​​rummet og belysningen. I små værelser er fortrinsret bedre at give lys nuancer til vægdesign, og i rummelige kan du vælge enhver mulighed. For en lille gang er muligheden ikke egnet, når tapetet er for lyst og med et stort, ethvert fagmønster. Ja, og bare en stor tegning på et lille område ser upassende ud.

Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Takket være lyse toner vil visuelt stigningsområdet stige. Ofte er bunden af ​​gangen af ​​gangen dækket af en mere mørk tavs tapet, og det øverste lys. På stedet for den fælles tapet lim grænsen. Det er bedre at gøre det under farven på den øverste eller nederste del, så det vil se harmonisk ud.

Når du tænker på designet, hvordan bedst at kombinere materiale, husk at det er bedst, når tapetet er ens. Hvad er de farve, faktisk med et mønster eller uden alt efter eget valg, fordi du udgør interiøret for dig selv. Hvis du kombinerer stribet lodret tapet med monofonisk, så vil de visuelt øge lofterne, især hvis du placerer dem på toppen af ​​væggen. Hvis der er fejl på en af ​​væggene, kan de visuelt skjule sig ved at lægge vægt på en anden. Der kan lægges vægt på et mønster, ornament, mere rig farve.

Hal

At kombinere wallpapers i hallen kan være anderledes. En interessant mulighed, når bundbordet løber ned til halvdelen (i samme område, men mørkere), og på toppen af ​​pastelcreme, beige, sand, blid salat. Det er muligt at lave et accentmateriale med et stort ornament i sofaen, og resten af ​​væggene til at udstede i en behagelig lyseblå, grøn, gul.

Specialister bruger vandret kombination af tapet i stuen. Dette er når tapet af forskellige farver, med et mønster og andre muligheder, er placeret vandret på overfladen. Værelset kommer ud en smuk "layer pie."

Artikel om emnet: Glasblok murværk i vinduet åbning

Køkken

I køkkenet kan du fremhæve zonen med forskellig farve eller smuk vaske tapet på phliselin eller vinylbaseret spisebord. Lav en smuk kombination af tapet i køkkenet. For eksempel, hvis du har et køkken i grønt med hvide toner, så lav hele væggen af ​​et fragment af Salatov. Kombinationen i køkkenet kan være sådan, når wallpapers er anbragt i arbejdsområdet bag glasset, og derefter er væggene placeret i en art og bedre med pålidelig vaskbar.

Kombinerer tapet i interiøret: I stuen (Hall), i køkkenet, hallway

Læs mere