Etu esi etinye cornice na plasta: aro

Anonim

A na-ejikarị ákwà mgbochi na mkpuchi na-abụkarị na cornice. N'ọtụtụ oge, usoro a dị mfe. Ọzọkwa, ọ bụrụ na anyị na-ekwu maka mgbidi ma ọ bụ mgbidi. Agbanyeghị, ọtụtụ mmadụ na-ahọrọ ikewapụ mgbidi na ebe ha na-enyere aka n'ọtụtụ ihe dị iche iche. Tringgbanye gardine na cornice na plastaboard, ọ dị ezigbo mkpa, n'ihi na ihe a na-adị iche na ihe ndị ọzọ siri ike.

Callis Cook Colkit na niche.

Ọtụtụ mmadụ na-eche otu esi edokwasị ọka na plasta. N'ezie, n'oge ndị na-adịbeghị anya, a na-etinye brackets pụrụ iche, ndị na-enye gị ohere ka ị kpọgidere ndị na-enweghị nsogbu n'enweghị nsogbu ọ bụla. N'otu oge ọ na-adịghị mkpa ihe a ga-etinye na imewe ahụ. Ọ nwere ike ịbụ Gardin ma ọ bụ ákwà mgbochi. N'ọnọdụ ọ bụla, ọ bara uru ikwu okwu n'ụzọ zuru ezu otú ị ga-esi kegideere me na paịlị n'onwe ya na plasta. Ihe omuma a gha bara uru nye mmadu obula.

Ngwaọrụ achọrọ

Iji malite, ọ dị mkpa iji lekọta ụlọ ahụ nwere ngwaọrụ na ihe ndị dị mkpa ga-ekwe ka usoro a na-enweghị isi ọ bụla. Yabụ, ọ ga-ewe ọrụ:
  • sikrundorroder;
  • Roulette;
  • oboko;
  • Brackets ma ọ bụ nkuku pụrụ iche.

N'ụzọ bụ isi, ihe ndị a na ngwaọrụ ndị a ga-ezu iji kpọgidere cornice na plasta.

Ntụziaka nwụnye

Etu esi etinye cornice na plasta: aro

Na-agbago atụmatụ na niche.

Mgbe ngwaọrụ niile na ihe a họọrọ, ịnwere ike ịga n'ihu na usoro ahụ. Iji malite, ọ bara uru ịkpọsa ebe ndị na-enye nnụnụ wụnye. E kwuwerị, ọ nwere ike ịbụ naanị mgbidi, kamakwa na uko ụlọ, yana enwere ike itinye ya n'etiti mgbidi abụọ ahụ. Ọ bụrụ na anyị na-ekwu maka nkụ, ọ nwere ike ịnọ ebe niile.

Isiokwu dị na Isiokwu: Ogo ụlọ dị obere maka inye ihe

Na-esote, ọ bara uru ịlele ma ndị na - enye nsogbu ga - enye nsogbu nke okpokolo agba. Ọ bụrụ na ọ na-egbochi, ọ bara uru ịhọrọ ebe ọzọ maka ịnya. Ọ na-abanye na iwu na-ekwu na iwu na-ekwu na a kacha mma kesara 15x dị larịị. N'okwu a, nsogbu adịghị.

Ọ dị ezigbo mkpa iji tụọ anya dị n'etiti windo na saịtị nrụnye. A ga-agbakọ ihe niile n'ụzọ dị ka ákwà mgbochi na ákwà mgbochi ahụ ghara ijide n'aka na windowsill ma ọ bụ batrị.

Atụmatụ nke iji arịlịka maka ihe mkpuchi na plasta.

Yabụ ugbu a ị nwere ike ịkwaga ozugbo iji kwalite ndị na-ekiri mkpọtụ na mgbidi nke plasta. Ọtụtụ mgbe, ọ bụ maka akwụkwọ a ma ọ dị mkpa iji nọ n'elu ya, n'ihi na ọ na-ewu ewu kwa ụbọchị.

Ugwu na-esighị ike esighị ike.

A họrọla ịdị elu. Ugbu a ọ na-anọgide na enyemaka nke ọkwa na ụfọdụ ngwaọrụ nrụpụta nke iji chọpụta ọnọdụ imewe. Ọzọkwa, na saịtị a enwere oghere ahịrị. Na-esote, na mgbidi ọ dị mkpa iji mara isi ihe ndị ahụ ebe a ga-etinye brackets ahụ. Ha kwesịrị ịdị n'otu anya na akụkụ abụọ nke windo.

Mgbe nke ahụ gasị, enwere ike idozi ha na plasta. Ọ dị ezigbo mkpa ka ha na-egbochi ha ike. Ha ga-anọ n'otu ọkwa ahụ na windo. Ọ bụrụ na nevences ndị a anaghị achọpụta, mgbe ahụ, o nwere ike m na-ahụtanụ, mgbe ahụ, onyinye ahụ agaghị ejere ya ozi ngwụcha maka ya, nke bụ n'ezie, ga-emetụta nghọta zuru ezu n'ime ụlọ ahụ.

Ụfọdụ atụmatụ

A na-ejikwa plasta ụlọ ahụ mgbe mgbe. N'ebe a kwa, enwere ike idozi ọka na-enweghị nsogbu ọ bụla. Nke a na-eji otu brackets na ngwa ngwa.

Maka ịgbalịsi ike na uko ụlọ, ọ dịkwa mkpa iji kpebie ebe a na-agba ọsọ. Maka nke a, a na-eji ihe eji eme ihe. You nwere ike iji ọkwa na teepu.

Isiokwu dị na Isiokwu: akwụkwọ ahụaja na akwụkwọ akụkọ na akwụkwọ ozi n'ime ime

Ọnọdụ ngwa ngwa kwesịrị ịdị na windo dị anya na windo. A na-agba ha ihe dị ka 15 cm si ya. Mgbe ụfọdụ nhọrọ dị n'elu uko ụlọ dị mma karịa na-etinyere na mgbidi. Nke a bụ njirimara nke ụlọ ndị ahụ nwere obere ụlọ, ebe anya si n'uko na windo dị ntakịrị.

A na-etinye brackets na nha anya na windo. Ekwesiri inyocha ya na ha si na ya.

Atụmatụ atụmatụ.

Mgbe ụfọdụ ị ga-arụnyere m dị n'etiti mgbidi abụọ ahụ. A na-ejikarị nhọrọ a nke ọma. Nke a bụ njirimara kachasị nke ogige ebe dị anya n'etiti mgbidi ahụ dị ntakịrị. Lee, ihe mgbakwunye dị iche iche enweghị ike ịdị. N'okwu a, nwụnye dị mma iji ụzọ dị anya si na mgbidi ahụ, wee si n'osisi ruo na windo.

Mgbe emechara nha niile, ị nwere ike iji akwa brackets na plasta. A na-eme ya ngwa ngwa. Ọ dabere na ngwa ngwa, nke a na-eji eme ebumnuche ndị a.

Mgbe etinyere brackets, ị nwere ike ịmalite ntinye nke cornice ya na ákwà mgbochi. Ugbu a ị nwere ike ịmasị ịma mma nke gbanwere na njedebe.

Mgbe ụfọdụ, a na-ejikọ ndị na-efe efe na plasta a na-ejikọla aka, mana site na nkuku pụrụ iche.

Ozu ndị a anaghị abịa na kit, yabụ na ha ka mma ịtụ ndị otu pụrụ iche tupu oge eruo. A na-eji usoro ngwa ngwa dị otú ahụ naanị n'ọnọdụ ndị dị oke njọ.

Ọtụtụ mgbe, a na-ejikwa enyemaka nke nkuku mgbe etinyere ya. N'okwu a, bra arki nkịtị nwere ike ghara iguzogide ibu, n'ihi na anyị na-ekwu maka nkụ. Na mgbakwunye, mgbe ejikọtara ya na nkuku, a na-ekesa ibu ahụ n'elu igwe akọrọ. N'okwu a, a na-ebelata ohere na akuku na-ada ada.

Atụmatụ ndị bara uru

Etu esi etinye cornice na plasta: aro

Ahaziri atụmatụ maka ụlọ nkwakọ.

Nkeji edemede na isiokwu: Valible Lamnate: roba na nro, vinyl, nke ala, na-ekpo ọkụ ụlọ

Mechie cornice site n'enyemaka nke nkuku dị mfe. Ibu ụzọ kpebie ebe nrụnye. N'ebe a, ị nwere ike ịtụle ụzọ abụọ isi abụọ ahụ - nrụnye na mgbidi ebe window nwere, nrụnye dị n'etiti mgbidi abụọ ahụ. Ma ụdị abụọ a zuru oke.

Mgbe akọwara ebe ahụ, ị ​​nwere ike ịga n'ihu na nha. Mgbe nke ahụ gasị, ọ bara uru ịkpọkọta nkuku. A na-etinye ha na nha anya site na windo. Ọ dị ezigbo mkpa na a na-egosi ha site na ọkwa. Mgbe nke ahụ gasịrị, enwere ike idozi ha ma wụnye ya ngwakọta dị mkpa na ha.

Mgbe ajụjụ ahụ na ntinye nke ndị na-adọta na -ebe plasta bọọdụ, ị nwere ike ịmalite idozi idozi ákwà mgbochi ahụ.

Ọ bụrụ na etinyere ihe okirikiri, mgbe ahụ ị nwere ike ịhapụ otu mgbanaka n'efu n'etiti mkpanaka na nkwado. N'okwu a, ọ ga-adịrị ya mfe karị kesaa eserese ahụ na ya.

Yabụ, ugbu a enwere ike ikwupụta eziokwu ahụ na nwụnye nke imewe ahụ na plasta a na-emecha nke ọma. Na usoro a, enweghị ike karịrị nke mmadụ. Ọ bụ naanị mkpa ịgbaso ntuziaka ndị a kpọpụtara n'elu.

E nwere ọtụtụ ụzọ dị iche iche nke otu esi edozi ọka ahụ na plasta. Ha niile na-ejikarị ya arụ ọrụ. Nke họọrọ, onye ọ bụla kpebiri maka onwe ya.

Ọ dị mma icheta na ọ bụrụ na-akwụsi ike na window ga-akwụgbu, ọ kachasị mma karịa iji nweta nkwado, na ihe omume na-edozi ahụ dị arọ, ọ ka mma ịhọrọ akụkụ dị ka mgbakwunye. Ihe niile dabere na ọnọdụ ndụ ọ bụla na ihe masịrị gị.

GỤKWUO