Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

Anonim

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

E nwere ụfọdụ echiche nke "mmepụta efu". Ọkachamara ọkachamara ọ bụla na-achọ inweta ma jiri ya na ihe mkpofu ya ka a na-anọkarị, ọ na-emekarị na obere ihe ka ga-adịgide.

N'ọnọdụ ndị dị otú ahụ, ọtụtụ ndị na-ajụ ajụjụ: Ihe a ga-eme site na liminate residues. Mgbe ị na-edozi ya ka ọ dị mkpa ịpụ na stereotyys na-eme mkpọtụ bụ naanị ihe dị n'èzí, ma toa ntị na ngwa ndị ọzọ.

Iji laminate adịghị ka a họpụtara

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

Liminate ga-aba uru maka ịchọ mma nke slopes, mgbidi na ọtụtụ ndị ọzọ

Onye ọ bụla nke ọ bụla kwesịrị ịma na a na-ejikarị nnukwu ụlọ elu na-azụta ma ọ bụ na enwere ohere n'oge ọ bụla iji dochie lamella lamella.

Ọ bụrụ na ọ tụgharịrị na mgbe nrụnye, nnukwu ego nke ụlọ a ka dị site na liminate, ekwesịghị iwe iwe. Egoghị ego gị n'efu.

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

Ebe ọ bụ na enwere ike iji ala fọdụrụ maka ebumnuche ya, na-eke ya na aka ha site na laminate:

  • Acka;
  • Oghere ụzọ,
  • Ogwe mgbidi,
  • Mkpuchi ụlọ;
  • tebụl kọfị;
  • tebụl nri;
  • omenk;
  • Akwa shelf.

N'ezie, site na laminate ị nwere ike ịme ọtụtụ ihe maka ndozi nke ụlọ.

Ekwesịrị icheta na laminate dị iche iche. Ntọala ya bụ fiberboard (osisi fibrous stovu), yabụ na ọ dịghị mkpa itinye aka na nzukọ omenala site na ihe a.

You nwere ike ịlele ihe owuwu zuru ezu nke ihe ndozi tebụl na tebụl.

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

E kwesịrị iji shelves arụ ọrụ ma guzoro na ebe dị elu nwere iru mmiri dị elu, ebe ha anaghị eje ozi ogologo oge.

Ogwe akụ site na laminate

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

Mgbidi na-agbada site na-agba ọsọ ngwa ngwa

Edemede nke isiokwu: Otu esi edo onwe ya mara mma tulle: aro bara uru

Mgbè mgbidi site na laminate bụ ọrụ nke ịbe na ihe eji achọ mma n'ime ụlọ n'ozuzu ya.

Ọ bara uru na iji laminate maka ogwe na-eji nwayọọ nwayọọ abanye na nzube 2 nke mgbidi ahụ dị mma, ngwa ngwa ma nwee ezigbo ọnụ na ala ahụ.

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

Enwere ike ịme nrụnye nke ogwe osisi ma na osisi creat na n'elu mgbidi dị larịị (ọbụlagodi na ndị na-asacha, dịka ọmụmaatụ, akwụkwọ ahụaja).

Mgbe ị na-etinye laminata na mgbidi kwesịrị iji gosipụta ya na ọbụna ya. O kwesịghị ịgba egwu, ma ọ bụghị ya ga-aza ajụjụ ngwa ngwa.

N'ihe banyere ịwụnye ogwe dị na cratel ma ọ bụ mgbidi, a na-eme ihe nrụnye ma ọ bụ na ihe mejupụtara glue "mmiri mmiri" ma ọ bụ ogwe. Plinth dị na ala dị na ala, a ga-eji ụgbọ okporo ígwè pụrụ iche, nke ga-eketa lamanate na plasta ma ọ bụ ihe ndị ọzọ.

Ekwesịrị ịmara na ebe foduru nke laminate maka ogwe nwere ike iji ndo dị iche iche. Nke a ga - enye ụfọdụ ekpomeekpo nke ụlọ ahụ ma gbasaa olu ya, mana otu n'ime ụdị liminate ahọpụtara maka ogwe (ma ọ bụrụ na ọ ga - ejikọ ya na mkpọchi).

Mkpuchi mkpuchi site na laminate

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

Ọ bụrụ na ị kpebie ikewapụ elu ụlọ elu na laminate, chee echiche na imebe ụlọ ahụ

Iji liminate dị ka mkpuchi ụlọ adịghị anya gara aga, ọ naghị abụkarị, ebe ọ bụ na ọnụego laminate a na-akwụkwa ụgwọ ụlọ.

Ọ ga - ekwe omume iji kwụgoo elu, ọ ga - adịkwa mma, mana ọ bara uru ịmara na ọnọdụ nke ogwe ga - adị iche na arụmọrụ dị n'èzí. Eziokwu a bụ n'ihi eziokwu ahụ na uko ụlọ na-etinye na ngwakọta na-adọrọ adọrọ, na-etinye ha n'ọrụ n'akụkụ ndị ọzọ.

A ga-agbatị ihe nkiri vepor ihe nkiri na uko ụlọ, dị ka condentehate ekwesịghị ịda n'akụkụ akụkụ nke ogwe.

Ngwa nke laminate maka slopes

Ihe a ga - eme site na akwa nke aka ha

Emepụta mkpọda site na laminate a na-emepụta ogologo oge. Dịka n'ihe banyere ogwe, enwere ike itinye aka na mgbidi na akwa. Ọ bụrụ na ọ ga-ahazi mgbidi mgbidi, jiri ite ahụ.

Nkeji edemede dị na isiokwu: Kpueti ke akwaet - ihe ị ga-ahọrọ? 100 foto nke ụdị mara mma n'ime ime nke ebe a na-elekọta ụmụaka.

A na-emekwa ogwe osisi n'elu. Na nsọtụ nke laminate a na-edozi ya na ịkpụzi na akuku. Maka nkọwa gbasara iji laminate, lee vidiyo a:

Tupu ịwụnye mkpọda site na laminate, ọ dị mkpa iji nyochaa ọnọdụ nke ngwugwu na ọnụnọ nke draịva n'ime ụlọ. N'ọnọdụ nke windo na-enweghị afọ ojuju nke windo na ogo ogo iru mmiri, wepụrụ ihe a na-ekwesịghị ekwesị.

Dabere na ihe ndị dị n'elu, anyị nwere ike ikwubi na ị gaghị ewe iwe ma ọ bụrụ na laminata. Ga-etinye ya n'ọrụ iji chọọ ụlọ ahụ mma, ịmara otu esi emenye nrụnye nke ogwe onwe gị na-enweghị ihe na-ewu ewu.

GỤKWUO