Mmepụta nke osisi vaịn: otu esi akpọkọta ihe eji aka gị mee?

Anonim

A na-ejikarị ọmarịcha ebe a na-ewu mgbidi dị ka mgbidi na bọọdụ maka arbors, nke ejiri dị ka pergolas na trellis, na-akwado maka osisi curly. Mmepụta nke ahịhịa bụ nke ahịhịa bụ ihe mmụta, nke ndị agha na nwoke, nwanyị na-achọghị ka ị nwee ike ịmepụta ihe dị mkpa n'ọhịa. A ga-eji osisi eji achọ mma mee ihe dị mkpa, ogwe osisi ma ọ bụ alaka osisi. Ihe niile dabere na echiche efu na-eke ya na nhọpụta nke emechara ngwaahịa.

Mmepụta nke osisi vaịn: otu esi akpọkọta ihe eji aka gị mee?

Tupu ịmalite ọrụ, ha na antipirens na antiseptik mejupụtara.

Otu esi achịkọta ihe na-eme ka Rhombic kpaa?

Kwadebe na ọ bụghị nke ukwuu:
  • Bar 3x5 cm;
  • Planck 1.5x5 cm;
  • anya-mma;
  • Chilie;
  • nexe ihe nmeputa;
  • ndị nnọchi anya gluu;
  • Na-emegharị anya ma ọ bụ mbọ.

Nke mbụ, ịkwesịrị ịme okpokolo agba maka lattice nke nha na ụdị achọrọ. Anyị ga-anakọta ihe osise abụọ site na mmanya 3x5 cm. Enyere ya site na ụkpụrụ nke ihe mgbochi na nsọtụ ya na ọkara nke ọkpụrụkpụ ha na akụkụ ya na obosara nke ụlọ mmanya. A ga-ejikọ akụkụ nke osisi site na enyemaka nke chisels site na njedebe ruo ọgwụgwụ topyl, na-akpụ "US", nke akụkụ ahụ dị ogologo nke okpokolo agba.

Ihe eji eme ya osisi.

Lubricated ebe nlele osisi ma kpoo okpokolo, kpochie nkwonkwo na clamps tupu ihicha gluu. Mgbe gluu a na-ewepụ, a na-ewepụ clamps ahụ na ntụkwasị obi ka ukwuu nke ogige na-edozigharị ihe mgbochi ahụ na-adọta onwe ya.

Achịcha ahụ emechara jupụtara na racks, mee ka ha sie ike na mbọ na mbọ ma ọ bụ ihe osise nke mere na ha na-elekarị ibe ha anya ma nwee ọfụma. Iji mee ka usoro a dị gị mkpa ịme ndebiri. Ọ nwere ike ịbụ otu bọọdụ ma ọ bụ ogwe, obosara nke ya na uru nzọụkwụ nke okporo ụzọ dị, ndị ọzọ dịkwa iche iche. A na-etinye ọgwụgwụ nke onye na-eduzi ya ma bepụ ya na akụkụ 45 Celsius. Itinye njedebe ebipu na nsọtụ nke Grid, a na-etinye ogwe nke mbụ ahụ nso n'akụkụ akụkụ nke onye na-eduzi ya ma chekwaa ya na etiti ahụ. A na-ebugharị Template, na-enyefe ọnụ ọnụ nke etiti ahụ na njedebe ya, pịa ya na warara ahụ agbakwunyere na etiti ma tinye ya ma dozie ya. Yabụ jupụta oghere niile nke abụọ nke abụọ.

Isiokwu dị na Isiokwu: Jiri n'ime ime nke utu akwụkwọ ahụaja

Ọkara nke Lattice nke ọdịnihu na-eme na ibe ya ka ihe ndị ọzọ wee nwee ike ịgbaso n'ụdị rhumbuses, ma jikọta okpomoku n'etiti onwe ha. Ndị na-ekwu maka ọnụego mpụta nke okpokolo okpokolo agba. Ọ bụrụ na ị na-eme atụmatụ ịwụnye etiti ahụ ka a ga-emeghe ya na nsọtụ nke usoro ahụ, mgbe ahụ, ọ na-ekuru ya site na ire ụtọ nke 1.5x3.

Ọ bụrụ na ọ dị mkpa iji chebe oghere dị n'ime, site na ụmụ ahụhụ ndị dị otú ahụ ma ọ bụ ahụhụ na mmiri, n'etiti obere mpempe akwụkwọ ma ọ bụ mpempe akwụkwọ polycarbonate.

A na-etinyecha asambodo arụnyere na oghere dị mkpa.

Nhọrọ ndị ọzọ maka akwa eji achọ mma

Mmepụta nke osisi vaịn: otu esi akpọkọta ihe eji aka gị mee?

Maka nrụpụta lattice si alaka, ọ ka mma iwere osisi nke osisi siri ike.

A na-eme iji mkpịsị ugodi na akụkụ anọ ma ọ bụ square dị ka otu ụkpụrụ ahụ si kwuo. Ihe dị iche ga-abụ naanị na-etinye nke planks: na ọkara nke etiti ahụ ha na-agba n'elu vetikal, yana na nke ọzọ - na kehoraizin. N'ihi na a na-ejikwa edo edo, a na-eji planks site na usoro nke nwere njedebe aka nri, na iche na nsụgharị nke gara aga.

Ọ bụrụ na achọrọ nnukwu osisi na-adịgide adịgide ma na-adịgide adịgide, mgbe ahụ, a ogwe osisi na olulu mmiri ka ọ dị maka ndochi na akụkụ ihe. Enwere ike ịmepụta ụdị ngwaahịa dị ka teknụzụ dị n'elu ma ọ bụ mee naanị otu etiti, kewaa na akara ebe mwepu n'okpuru omimi nke akụkụ ndị a. Mgbe nke ahụ gasịrị, a na-ewepụ osisi si na ezumike, a na-edozikwa plands n'ime oghere ndị dị na gluu na skku onwe ya.

Grille mere site na osisi na-ebipụ n'oge ọrụ ubi ga-adị oke ọnụ. Ntinye nke ya na-amalite site na etiti alaka siri ike, jikọta site na ihe ogologo nke zuru oke. Mgbe nke ahụ gasịrị, oghere nke etiti ahụ jupụtara na eri na-atọ ụtọ, na-enwe ha dị ka ihe efu na ụdị. Nwere ike itinye ha na etiti site na ihe na-adọta onwe gị. Na ọfụma zuru oke nke alaka, a ga-enwe ike ijikọ onwe ya ma gbakọta ọnụ iji na-ewe ihe owuwu ahụ. Ọ bụrụ na alaka ndị ahụ dị gịrịgịrị, ị nwere ike iji waya mee ka ha nwee oghere.

Isiokwu dị na isiokwu: otu esi eji teepu: ntuziaka maka ndị mbido

Ihe ndị ọzọ mepere emepe site na osisi ga-enye ụlọ ubi ma jee ozi dị ka nkwado a pụrụ ịdabere na Lian. Ijikọta osisi curly na edozi edozi eji achọ mma, mmadụ ga-ahazi mpaghara oche n'ogige dị iche iche dị iche iche.

GỤKWUO