Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Anonim

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ahụ bụ otu n'ime ebe a na-ahụkarị ebe a na-ahụkarị n'ụlọ. N'agbanyeghị nke a, dị ka iwu, obere oghere dị iche maka ya. Otu esi eme ndokwa ụlọ a ka ọ bụrụ n'otu oge ahụ ma na-adị ụtọ ma dịkwa mfe iji mepụta usoro ịdị ọcha? E nwere ọtụtụ ụzọ iji mee njem ụlọ ịsa ahụ. Nke a na - enyere ọtụtụ aka ọrụ. Otu n'ime ụdị tumtum ndị a bụ ọdụ ụgbọelu nke nwere shei na akwa akwa. Onu, nke nwere ntupu pụrụ iche maka linen, nke a na-ewu n'ime kubin, ghe oghe, dị ka ụgbọ mmiri nkịtị nke kabinet, kama ha ruru n'elu.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

uru

Uru dị na akụrụngwa dị otú ahụ:

  1. Ọ na-ewe opekata mpe ebe, mgbe n'otu oge etinyechara na-asacha, na nkata ebe a na-asa akwa na mkpuchi iji chekwaa ụdị ihe niile.
  2. Ọ dị mkpa ịzụta nkata dị iche, nke na-esighị ike ịhọrọ ime ụlọ na-apụ n'anya.
  3. Ke adianade do, na nkata, ọ bụghị nanị unyi uwe ime nwere ike ịchekwa, ma dị ọcha linen, akwa nhicha, bathrobes, wdg
  4. N'ebe a na-achụ ike, ndị na-eme ihe ruru unyi na-adịkarị mma ma bụrụ ndị na-atọ ụtọ, ọtụtụ ndị na-enwe obi ụtọ ka ha zoo Tamba ya.
  5. Mkpuchi n'okpuru washbasin ga-enwe ike ịba ndị ọtụtụ n'ime ndị dị mkpa na bara uru ihe idebe ihe ọcha, ihe ntecha na ezinụlọ ọgwụ.

N'agbanyeghị eziokwu bụ na njikọta akwa a na-asa akwa arụnyere n'ime tumba nwere obere nha, uru ya na-ebelata. Ya mere, n'oge na-adịbeghị anya, ọ na-enweta mmụba ewu ewu.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Echiche

Enwere ike iji ọtụtụ ihe eji eme ihe site na ọtụtụ ihe dị iche iche:

  • n'ụdị;
  • site na usoro nrụnye;
  • na arụmọrụ;
  • nha;
  • na agba;
  • na ọnụahịa.

The ụdị na kabinet nke sink nwere ike ịbụ akụkụ anọ, oval, square, na-abụghị ọkọlọtọ (akpàràkpà) na angular. Site na nlele nke ịchekwa ohere nke ụlọ ahụ, a na-ahụta ikike ikike kachasị mma na kabinet nke nwere ihe dị omimi.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Dabere na echichi usoro, e nwere isi ihe abụọ ngwá ụlọ dị iche iche na a washbasin: n'èzí na mgbidi (ma ọ bụ kwụsịtụrụ). Ndị otu mbụ ezuru ijikọ ma tinye ya na ebe kwesịrị ekwesị, a ga-etinyerịrị otu nke abụọ nke abụọ na mgbidi. Igwe ojii n'èzí na-eguzo na ụkwụ ma ọ bụ na etiti monolikic.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Otu ọrụ nke ọrụ na kabinet ya na otu aka na ọnụ ọgụgụ ngalaba, ya bụ, igbe, igbe na ụzọ enyere na ya. Taa, ndị na-emepụta ngwá ọrụ na-enye ọtụtụ nhọrọ. Dị ka ihe atụ, e nwere snacks na sink n'okpuru saa igwe, na a nkata maka linen, na úkwù, wdg Na mgbakwunye, enwere nhọrọ na shelves na-emeghe ebe ị nwere ike itinye nkata mkpuchi maka akwa akwa ma ọ bụ akwa nhicha dị ọcha. Enwere ike iji ihe ndina nwere otu ma ọ bụ abụọ. Maka obere ime ụlọ, ọ ka mma iwere ihe ndina ya na ibo ụzọ abụọ, dịka na nke a, a ga-enwe ohere dị obere maka imeghe ọnụ ụzọ karịa maka otu. Ọ kwesịkwara ịmara na n'ọtụtụ ụlọ n'ụlọ, a na-etinye ya na tebụl n'elu, nke dị n'aka na-agbago na tumba. Countop na-enye m ọrụ dị mma ma si otú a rụọ ọrụ ndị ọzọ.

Isiokwu dị na Isiokwu: Eurosalization - Atụmatụ nke Mmepụta na nrụnye, nha na ọnụahịa

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Umi

A ga-eji ụlọ mara ụlọ ịsa ahụ mara oke mmiri na-eguzogide mmiri. Nke a na - adabere n'ihe onwunwe ndị ahụ, nke emere ya, usoro na ịdị mma nke nhazi ha. A na-eme ka oche ndị ahụ na chipboard, MDF na DVP. Site n'aka onwe ha, ihe ndị a dị elu ma na-adịgide adịgide, mana enweghị mkpuchi pụrụ iche ha agaghị enwe ike ije ozi ogologo oge n'ime ụlọ nwere oke iru mmiri. Ya mere, mgbe ị na-azụta ụlọ ịsa ahụ, nke mbụ, toaa ntị na ịdị mma nke arịa ụlọ. Ihe nkiri a na-egbu egbu na-acha n'elu arịa ụlọ. Ọ bụ ya na-echebe arịa sitere na mmiri na mmiri. Na mgbakwunye, a na-ese n'elu arịa ụlọ. Yabụ, rịba ama na agba ahụ dina n'elu elu niile. Ọnụnọ nke saịtị ndị a na-akwụghị ụgwọ ma ọ bụ nke a na-akwụghị ụgwọ na-akọ banyere alụmdi na nwunye.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

A ga-eji ụlọikwuu, ụkwụ na igwe, ụkwụ na facelers. Ebe ọ bụ na ihe na-emegharị ọla na-eje ozi nke counterpart. Ọ ga-adị mma ma ọ bụrụ na ya na creene, na nko ma ọ bụ akwa nhicha ahụ, yana oriọna.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ogo ndị a ma ama

N'etiti ihe niile ụdị nke Tumben na a sink na-asa ákwà na nkata na-akpan ewu ewu na-a obosara nke 50 na 60 cm dum, a elu site 70 ruo 84 cm na a omimi nke 30 na 40 cm.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Imewe

Ihe eji eme ya na agba nke kabets na ihe nhchara a gha emekorita ya na udiri ulo na icho ulo ịsa aru.

Ojiji nke ụdị akụkụ akụkụ ahụ siri ike maka itinye ọtụtụ ahịrị dị larịị na ụdị ndị gbara agba ga-adị obere adịghị mma. A na-apụkarị ụdị ngwongwo ahụ ozugbo. N'ihi na ime ke ẹbọ nke classicism ga-ekwesị ekwesị na a tụrụ atụ osisi massif, ọlaedo, ọlaọcha ma ọ bụ ọla kọpa Plumbing na oyiyi akwa.

Isiokwu dị na Isiokwu: Otu esi eme ka shelves na aka gị

Na oke nke agba, ihe na-adịghị dị mfe dị ka ọ pụrụ iyi na akpa ilekiri, ebe ọ bụ nhọrọ nke ngwá ụlọ n'okpuru agba nke mgbidi nke ụlọ ga-ele anya kwa agwụ ma ọ bụ ndị na-abụghị bụ kwa imewe. Agba na-agbanwe agba nke mgbidi ahụ n'onwe ya anaghị ekwe gị nkwa na ọ bụ ihe okike, n'ihi na ọ bụghị ndo niile na ibe ha. N'ime ahịa ụlọ, ọ ga-ekwe omume ijikọ arịa ụlọ na-acha ọcha. Agba ọcha bụ ihe zuru ụwa ọnụ ma dị mfe ịbanye n'ụdị ime dị iche iche.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Etu esi ahọrọ?

Mgbe ịzụ a ụlọ ịwụ sink snubs ga-eduzi ndị na-esonụ ụkpụrụ nduzi nke ga-enyere gị aka ịzụta adabara ngwá ụlọ na ezi mma plumbers:

  1. Gbaa mbọ hụ na ụlọ ịsa ahụ ahọpụtara kwesịrị ekwesị.
  2. Lezienụ anya na ọkwa nke nguzobe nke arịa. Iji mee nke a, lelee na agba ka etinyere evenly, e nweghị inclusions na scratches, gụnyere na-asa. Cheta na ọ bụ ihe nkiri pụrụ iche nke na-echekwa arịa mmiri na mmiri. Ejiri osisi osisi na-eji ahịhịa mee ihe na-eguzogide oke mmiri na ndụ ogologo oge. Agbanyeghị, oche ndị si na mpio ahụ dịtụ ọnụ ala.
  3. Lelee maka ike nke ahụike a. Ọ ka mma na e ji ya chrome chromi. Itienna, ụkwụ na loops mere si plastic na ọlaọcha ma ọ bụ ọlaedo ntekwasa, mgbe a obere oge, ọ na-chere mbụ ha mpụga àgwà.
  4. Iji jide n'aka na enweghị cracks, chiiz na scratches na-aga, kụọ ya. Ụda ụda ahụ na-egosi na ha anọghị.
  5. Cheta na ọ bụrụ na ịzụta ụcha agba gbara ọchịchịrị, ebe ị ga-ehichapụ ya ugboro ugboro, ebe ọ ga-eme ka ọ ghara ịhụ ya ozugbo arịa ụlọ gbara ọchịchịrị. N'elu oche, a ga-enwe ike ịhụ ụda dị mfe, yabụ na usoro nke ịsa ndị ahụ, a na-ewere ha dị ka ihe bara uru.

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Etu esi etinye?

Guzosie ike na mita a rụchara anya na mmiri adịghị ihe siri ike dịka ọ nwere ike ịdị ka ọ nwere ike ịdị na mbụ. Jiri nlezianya na-eleta usoro niile na iwu niile, ị nwere ike n'ụzọ dị mfe ma rụọ ọrụ nke ugbo ala nha ọ bụla.

  • Ịhọrọ ebe nrụnye. Enwere ike ịwụnye kabinet ọhụụ na saịtị nke ịsa ahụ ochie ma ọ bụ ebe ọhụrụ. Mkpebi siri ike nke ebe n'okpuru sink na ọgwụgwụ nke ụdị ọ bụla dị mma na-ebu na tupu layout nke-asa ahụ. Ma ọ bụghị ya, nwụnye ihe na-adabere ga-achọ ụgwọ ndị ọzọ na mbọ ndị ọzọ. The echichi na saịtị na a washbasin ga-dakọtara na size nke ngwaahịa ma ọ bụrụ na ị na-ama na e mma na ngwá ụlọ. Ma, ọtụtụ mma na-eji amamihe chọpụta ụzọ na ebe, tụọ obosara na ịdị omimi nke bu n'obi ebe, na na ahụ ịzụta nọworo na-arịa ụlọ.
  • Na-eduzi mmiri na sistemụ esi nri. Ọ bụrụ na ị na-ekpebi iji wụnye a kabinet na a sink na a ebe ọhụrụ, anọ niile nkwukọrịta - na-ekpo ọkụ na mmiri oyi, nakwa dị ka olulu nsị ọjà.
  • Nkwadebe nke ụlọ, plombing, ngwaọrụ na akụkụ ụfọdụ. Ọ bụrụ na a naghị anakọta kabinet, iwepụ ya ma na-anakọta dị ka ntuziaka si dị. Mgbe ahụ kwadebe ngwaọrụ niile dị mkpa, skro na akụkụ ndị ọzọ. Na-anakọta njedebe, gbaa mbọ hụ na ịghasa ọ bụla na mkpuchi ahụ na-agbachi agbachi. Ebe ọ bụ na mgbe ịwụnyechara oche ahụ gaa ebe nrụnye, ọ ga-abụ ihe mgbagwoju anya ma ịwụnye nwụnye, ebe ọ gaghi-arụ ọrụ ma ọlị.
  • Akara akara. Mgbe nzukọ a na preparatory ogbo, mkpa ka akara n'elu mgbidi, ọ bụrụ na e nwere mkpa ka ịgbakwunye sink ma ọ bụ ọgwụgwụ ka mgbidi. Ọ bụrụ na ị wụnye Tumb tim, mgbe ahụ enweghị aka aka na-enweghị enyemaka aka aka. Kpebie ịdị elu nke na-asa ahụ ma tinye obe, ebe ị ga-eme oghere maka ijikọ oghere a. Gbaa mbọ hụ akara akara. Iji mee nke a, ị nwere ike itinye ma ọ bụ kpalie ya na mgbidi na Wall na akara ngosi na mgbidi ya na oghere.
  • Awụnye nke oche ya na mmiri. Wụnye igwekota ahụ n'elu mmiri ma ọ bụ ihe ndina ya. Gbakwunye ọkpọkọ pịpụ na ya. Ọkachamara na ngalaba ploching na-enye ndụmọdụ ka o jiri igwe anaghị agba nchara mee ihe, ma ọ bụ site na plastik, mana site na ndị nrụpụta. Mgbe ahụ, sọks siphon ma jiri oghere dị na ebe akara dị na mgbidi. Wụnye Tumbler na ahọrọ ebe ma jikọọ ọwa mmiri na mmiri.
  • Na-enyocha ndụ ọrụ ahụ. Mgbe ị wụnyechara oche ndị ahụ site na sink ma jikọọ sistemụ niile, jide n'aka na a na-etinye ihe okike ahụ, ma mgbe mmiri ọkụ na-agbanye, na ọ na-aga n'ihu mgbe ọ na-aga n'ihu oyi.

Isiokwu dị na Isiokwu: Kedu ka ọ ga-esi na-eme ka ịsa ahụ n'ụlọ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

Ime ụlọ ịwụ ịsa ahụ na nkata ịsa ahụ

GỤKWUO