Ihe ị ga-etinye plasta bọọdụ n'okpuru akwụkwọ ahụaja: Atụmatụ na ndụmọdụ

Anonim

Plasta bụ otu n'ime ihe ndị a ma ama. A na-eji ya fọrọ nke nta ka ọ bụrụ na ọ bụla ogbo ọ bụla, ịchekwa oge ka ọrụ nke nwụnye na ego. Nke bụ eziokwu bụ na ọ na-enye ya ohere ngwa ngwa iji mekwaa ma ọ bụ wuo mgbidi, ma n'otu oge ahụ wedata mmiri nke ihe ndị ọzọ.

Ọ bụ ya mere na iji ụdị mmado na ihe dị mma, dị ka prastaard nke n'okpuru akwụkwọ ahụaja, site na ihe mgbu na-atụgharị n'ime ọtụtụ nkeji.

Ihe ị ga-etinye plasta bọọdụ n'okpuru akwụkwọ ahụaja: Atụmatụ na ndụmọdụ

Akwụkwọ ahụaja na-ahọrọ n'elu akwa plasta

Njirimara nke ihe

  • Ihe ndị bụ isi nke nkụ ahụ bụ usoro mating. Ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ ụdị ihe ọ bụla, n'ụzọ dị mma nke ukwuu kwesịrị imecha.
  • Ọzọkwa, ihe ndị a na-ejikọ ihe a site na ụgbọelu ya, nke na-enye afọ ojuju nke ndị na-ewu ụlọ, ma na-ekewa ma na-eme mkpọtụ na sphalat.
  • Agbanyeghị, ọ dị mma ịmara na ihe a, ihe a nwere mpaghara nsogbu dị mkpa na nhazi pụrụ iche na ngwakọta pụrụ iche site na iji okporo-agbatị ahụ. Ya mere, ọ bụrụ na a na-ahụta ajụjụ a otu esi agụ akwụkwọ ahụaja na plasta na-enweghị putty, a na-aghọta na a na-eji akwukwo ahihia ejiwo akwukwo.
  • Akụkụ ọzọ bụ na n'oge nrụnye, a na-etinye nnukwu mkpofu onwe na-etinyere, nke a na-etinye mpempe akwụkwọ ahụ. N'otu oge ahụ, okpu ha na-ebugharị n'ime ihe ahụ, na-akpụ obere okporo ụzọ.

Ndụmọdụ!

Ọ gaghị ekwe omume ịhapụ Putty, n'ihi na ọ ga-ewe imechi uzo site na kposara na nkwonkwo.

Ihe ị ga-etinye plasta bọọdụ n'okpuru akwụkwọ ahụaja: Atụmatụ na ndụmọdụ

Plaster plasta a na-eji ihe na-acha uhie uhie, nkwonkwo na sams na-eto ebe

PRASTARBERBARCH

Ideringtụle ajụjụ a nke otu esi etinye mgbidi nke plasta n'okpuru akwụkwọ ahụaja, ọ bara uru ilebara ụzọ atọ anya. Nke mbụ bụ ezigbo ọrụ na ọtụtụ ọrụ. Nhọrọ ndị ọzọ na ụdị ọrụ ndị ọzọ ga-adabere na ya..

Isiokwu dị na Isiokwu: Ọ ga - ekwe omume ịdepụta akwụkwọ ahụaja maka agba agba agba agba agba agba agba agba agba agba agba agba agba

Isiokwu Banyere Isi Okwu:

  • Esi etinye plasta braster
  • Karịa itinye plastaboard
  • Ikwesiri itinye plastaboodu tupu ị rapara akwụkwọ ahụaja

Ndabere nke plasta dọt

A na-ahụ usoro a ka ọ bụrụ iwu.

A gụnyere ya n'ọtụtụ karama teknụzụ, na n'ọtụtụ otu, ọ na-ezo aka na usoro nrụnye, nke a ga-emerịrị plasta site na plasta.

  • Nke mbu, nkwonkwo kwesiri ibu. Ọ bụrụ n'ile anya na mpempe ọkọlọtọ, mgbe ahụ enwere ike ịchọpụta na n'ọnụ ya nwere ezumike pụrụ iche.

    Mgbe a na-arụ plasta brastaarch n'okpuru akwụkwọ ahụaja, uzo a ga - arụ ọrụ maka ime ka omimi pụrụ iche, nke teepu na - agba ume dị na ngwakọta pụrụ iche maka seams.

    Ọzọkwa maka akara ị nwere ike iji ma ọlị.

  • A ga-emerịrị glog na ụzọ dị iche iche nke mpempe akwụkwọ na-achagharị nke mpempe akwụkwọ ahụ dum.
  • Na-esote, ị ga-ele ntị na njikọ nke mpempe akwụkwọ na ala, uko ụlọ na mgbidi. Plastion plasta dị n'okpuru akwụkwọ ahụaja na-egosi nhazi nke ebe ndị a na a oké ngwọta na ihe ndị pụrụ iche.

    N'ebe ndị a, ịnwere ike kpochapụ oghere njikọ ahụ ma ọ bụ jiri nkuku na teepu na-akwalite. Site na nrụnye ziri ezi, mpaghara ndị a ga-adị ka o kwere mee, nke pụtara na ọ ga-ejikwa ha nso iji Putty.

  • Oge ikpeazụ na usoro ahụ, otu esi abanye plasta n'okpuru akwụkwọ ahụaja, bụ akara nke grooves si kposara. A na-arụ ya na ọrụ ndị ọzọ na iji ngwakọta nke ihe oriri.

    Nke bụ eziokwu bụ na mgbe Putiti, obere ihe na-adịgide, nke enwere ike iji ya, na-eme ka akụkụ ya na otu smear nke spatula.

Ndụmọdụ!

Mgbe ọrụ nke ọrụ ahụ, a na-atụ aro itinye akwa nke primer n'elu. Ọ ga-arụ ọrụ dị ka ezigbo ihe mgbochi maka ihe na nkụ na nkụ, nke ga-ewusi nkwonkwo na njikọ niile.

Ihe ị ga-etinye plasta bọọdụ n'okpuru akwụkwọ ahụaja: Atụmatụ na ndụmọdụ

Eseredebere nke zuru oke na swipe plasta nke dị n'okpuru akwụkwọ ahụaja

Elu Shtatlay

  • Nke a timty maka plasta dị n'okpuru akwụkwọ ahụaja dabere na ụzọ mbụ. Ga-ebu ụzọ mechie seams, nkwonkwo na uzo, dị ka e gosiri na isi usoro.
  • Mgbe ahụ enwere ngwakọta pụrụ iche nke Pubty, obere mmiri na primar. Nchicha ya kwesịrị ịdị ka ude mmiri na-atọ ụtọ.
  • Mgbe ahụ, site n'enyemaka nke roller eserese, a na-etinye ngwakọta na-etinye na mgbidi ya na a mkpa oyi akwa. Ya mere, n'elu ala ahụ dị gịrịgịrị nke Putty, nke ọ bụghị naanị ụgha na n'ihi na n'ihi Njirimara nke primer nke primer nke primer nke primer nke Primer.

Isiokwu dị na Isiokwu: Mgbidi Mkpịsị ugodi Paris: Inhụnanya Instior

Chohọrọ ụzọ, otu esi etinye plasta ahụ na akwụkwọ ahụaja, ọ kachasị mma ịnọ na nhọrọ a. Ọ ga - enyere aka chekwaa nnukwu oge ma ọ bụghị nsogbu na teknụzụ nwụnye.

Ndụmọdụ!

Ọ dị mkpa ịrụ ọrụ ọsọ ọsọ, ebe ọ bụ na ngwakọta dị otú ahụ na-agba ọsọ ngwa ngwa.

Ihe ị ga-etinye plasta bọọdụ n'okpuru akwụkwọ ahụaja: Atụmatụ na ndụmọdụ

Itinye obere oyi akwa nke nwere ihe osise eserese

Ala

Typedị ọrụ a bụ ọkọlọtọ maka mbara igwe plasta, ma ọ bụ itinye ngwa achara nke nwere spatula, mgbe emechiela seams na nkwonkwo. Ọ bụ ya na-ewelite ajụjụ banyere ma plasta nke n'okpuru akwụkwọ ahụaja ma ọ bụ usoro abụọ mbụ.

N'ịmata ya, ọ dị mkpa iji tụlee ọtụtụ ihe dị n'elu.

  • Nke mbu, o kwesiri ka a mara na elu Shpatlevaya elu di nma nke oma. Agbanyeghị, mpempe akwụkwọ a na-etinye nke ọma enweghị nnukwu flame na ụgbọ elu. Ya mere, iji lata ụgbọ elu ahụ n'ihi ngwakọta ahụ ga-eme ka ọ na-emefu ma dị ogologo.
  • Ihe ndị a na-eso, nke a na-eme ka mgbidi putty, bụ ihe isi ike ya. Mpempe akwụkwọ akọrọ na mbụ nke a na-eme ntakịrị nwayọ, nke a na-ahụkarị mgbe ị na-arụ ọrụ na ịkpụ. Agbanyeghị, mgbe ị na-eji usoro nke abụọ, ebe a na-etinye ya na elu n'elu ya na akwa ọkpọkọ, a na-enweta otu mmetụta ahụ. Nke a kachasị mma na nkuzi vidiyo na-egosi usoro nke akwụkwọ ahụaja na-agwakọta ngwakọta.
  • Ihe ikpeazu maka usety siri ike bu egwu maka eziokwu na agba nke akwukwo ulo nke ulo akwukwo ga-ahuta akwukwo. Photosfọdụ foto na ihe vidiyo na-egosi na nke a ga - ekwe omume naanị mgbe a na - eme mmebi na nrụnye. O zuru ezu iji usoro nke abụọ iji kpochapụ ohere dị otú ahụ.

Ndụmọdụ!

A ga-eji ụdị plaster a na-adọka naanị mgbe emere njehie na nrụnye, na elu adịghị adị ma ọ bụ ntụpọ.

O kwesịghị ịgbatị oyi akwa ahụ n'elu dum, o zuru ezu iji dozie flamns.

Ihe ị ga-etinye plasta bọọdụ n'okpuru akwụkwọ ahụaja: Atụmatụ na ndụmọdụ

Ngwakọta siri ike eji eme ihe na-esote

Isiokwu dị na Isiokwu: TRACR TRACE DIY: striouge, cracker, eserese

Ngwa oru

Iji mezuo ọrụ ndị a, ị nwere ike ịchọ:

  • mma pitty;
  • Agba agba ma ọ bụ ahịhịa;
  • teepu na-eme ka teepu;
  • akua aku aku;
  • gruous;
  • Nozul-igwekota maka olulu.

Ọnụahịa ọkọlọtọ maka ngwaọrụ ndị a dị ala. Ọ bụ ya mere ụfọdụ nna ji nwee mmasị iji spatula ọhụrụ maka ngwaahịa ụfọdụ.

Ndụmọdụ!

Nke a bụ na mgbe a na-emetọ ya na ị na-arụ ọrụ na-abụghị ihe na-adịghị emetọ, a na-atụ aro ka idobe ya na mmiri. I nwekwara ike iji usoro silicone pụrụ iche rụọ ọrụ na Putty.

A na-asacha ha ngwa ngwa.

Ihe ị ga-etinye plasta bọọdụ n'okpuru akwụkwọ ahụaja: Atụmatụ na ndụmọdụ

Usoro nke ngwaọrụ maka itinye

Isiokwu Banyere Isi Okwu:

  • Nkwadebe nke plasta n'okpuru akwụkwọ ahụaja
  • Ọ ga - ekwe omume ị gluzie akwụkwọ ahụaja na plasta na-enweghị putty

Mmeputa

Mgbe anyị nyochachara ndụmọdụ zuru ezu nke ntụziaka ahụ na-enye, anyị nwere ike ikwubi na iutty maka ụdị ihe a dị ka plasta, ma ọ bụrụ na a na-eme atụmatụ iji akwụkwọ ahụaja. O zuru ezu itinye akwa a mkpa nke ngwakọta pụrụ iche na-ese ihe eserese, nke ga-emecha nye otu mmetụta mmetụta.

Mgbe ejiri aka ha jiri aka ha mee, ị ga-atụle ọrụ na-esote ya na ya. Maka nke a, a na-arụkarị nha na ihe nkwata na ọkwa, ebe ọ bụ na obere nfe nwere ike ịlaghachi na ụkpụrụ nke Putty, nke ya zuru oke nke uru ihe niile dị n'ịhọrọ ụdị ihe a.

GỤKWUO