CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

Anonim

Humegous hots na petals adabara ụmụaka. Ekele dịrị n'ụdị ya, ha na-emewanye enyemaka na-echebe isi site na ìhè anyanwụ. Ya mere, n'isiokwu a, anyị ga-agwa gị otu esi ejide okpu-mgbịrịgba na nko.

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

Ose

Maka ngwaahịa a, anyị ga-achọ 150 g nke yarn nke agba atọ (anyị na-ahọrọ acha anụnụ anụnụ, akwụkwọ ndụ akwụkwọ ndụ na lilac) na nko.

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

Tụọ nha gari. Dabere na ha, pịnye ụyọkọ ikuku loops ma na-etolite na ogidi na-ejikọ. Soro atụmatụ a.

1 ahiri - 1 Airlock na-ebuli akaghị mmachi, ogidi 15 na-enweghị nakid na mgbanaka. Ahịrị na kọlụm njikọ. 2 REPE - Mee 3 ikuku 3 (1 Air Loop + 2 ikuku loops), mgbe ahụ kọlụm 1 na-enweghị ntinye nke na-enweghị ntinye nke mbụ , a na-enye ihe a site n'aka * ruo * ugboro 14. Mgbe nke ahụ gasị, mechaa ọtụtụ kọlụm.

3 Ahịrị - Airlocks 3 na-enwe Nakida na Atipa na arch nke abụọ nke ndị agha (2 Ogwe 2 na mgbakwunye na-esote akara Ahịrị nke gara aga site na nko, 2 ikuku loops, 2 na Nakud n'otu arc, na-emeghachi site n'aka * ruo ugboro 14. Ahịrị na kọlụm njikọ. Belata eriri.

N'okpuru bụ nkọwapụta nke 4 ahịrị, ha ga-enwerịrị eriri na-acha anụnụ anụnụ.

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

4 Ahịrị - Air loops 3, 1 Igwe na arc na njiko nke 2 Air loops nke gara aga, 2 ogidi ya na mgbakwunye * abụọ loops na ahịrị gara aga, 2 loops 2, 2 na Nakud n'otu arc, dị naanị ugboro 16. Ahịrị ikpeazụ ga-emecha aka. 8 Ahịrị - 3 ikuku loops, 1 kọlụm na arc na njiko 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko, ụdị 2 ikuku loops ma mee atụmatụ a na gburugburu, Usoro isiokwu ahụ mechara.

Nkeji edemede dị na isiokwu: French Usoro ejikọtara ọnụ: Atụmatụ Mkpokọta

12 Root doops, 1 Igwe mkpuchi, yana mgbakwunye na njiko 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko, ụdị 3 ikuku loops ma mee atụmatụ a na gburugburu, Usoro isiokwu a na-ejikọ aka. 16 Ahịrị - 3 ikuku loops, kọlụm 1 na arc na njiko 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko, pịnye loops ma mee atụmatụ a na gburugburu, Usoro isiokwu ahụ mechara.

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

N'okpuru bụ nkọwa nke ọtụtụ ahịrị, ha ga-enwerịrị eriri akwụkwọ ndụ.

5 Ahịrị - 3 ikuku 3, 1 na-enwe arc na njiko 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko nke na-esote loops na ahịrị gara aga, 2 loops 2, 2 na Nahud na Nakud na otu njiko, gaa n'ihu. Ahịrị ikpeazụ ga-emecha aka. Ahịrị - 3 ikuku loops, kọlụm 1 na arc na njiko 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko, ụdị 1 ikuku loop ma mee atụmatụ a na gburugburu, Usoro isiokwu a na-ejikọ aka. 9 ROOD - 3 UGBU IGBO 3 na NAKIDA na njiko nke 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko, ụdị 3 ikuku loops ma mee atụmatụ a na gburugburu, Mechaa usoro ejikọtara ọnụ.

Ahịrị - 3 ikuku na 3 ikuku nke nwere ntinye na njiko 2 nke ikuku, ụdị 3 ikuku loops ma na-eme eserese a, usoro Mechaa aka na-ejikọ. 13 n'ime ahịrị - kwughachi dị ka ahịrị 11. Ihe dị iche na ọnụ ọgụgụ eserese eserese (ruo mgbe a na-agafe sekit). 15 ahịrị - na-emegharị dika 1 ahiri. Ihe dị iche na ọnụ ọgụgụ eserese eserese (ruo mgbe a na-agafe sekit). Ahịrị - Typedị 6 ikuku, na-enweghị ihe eji eme ma kegide arch nke abụọ nke agbago. Wee pịnye 6, otu njikọta ma lelee arc site na 2 ikuku. Mee ya na gburugburu 1 ahịrị, mgbe ọ gafere, mee ka ejideghị.

Nkeji edemede N'aka peeji: Kechie CHACED KA EGO NA-EGO NA-EKWU ỌR AR NSỌ: Ighatara nwa nke aka ha, na nkọwapụta ya na nkọwa ọrụ

18 Ahịrị - Pịnye 6 ikuku tọgbọ chakoo, kọlụm 1 na-enweghị Nakida ma lelee etiti ikuku nke ikuku na-enweghị Nakida nke Earth. Mee ya na gburugburu. Loop ikpeazụ - jikọrọ ya. N'afọ 19 n'usoro - na-emegharị atụmatụ 18 nke ahịrị. 20 Root-iche - 1 pico (3 PICO (LICO AIOP, 1 na-ejikọ na 1 ikuku. Belata eriri.

Usoro nke ahịrị ndị a na-enyocha eriri lilac.

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

6 Ahịrị - 3 ikuku loops, kọlụm 1 na arc na njiko 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko, ụdị 1 ikuku loop ma mee atụmatụ a na gburugburu, Usoro isiokwu a na-ejikọ aka.

Ahịrị 10 - 2 ikuku nke nwere arc na njiko 2 ikuku na mgbakwunye na otu njiko, ụdị 3 ikuku loops ma mee atụmatụ a na gburugburu, Usoro isiokwu ahụ mechara.

CH-Bell Crochet: atụmatụ na nkọwa na vidiyo

Ahịrị - 3 ikuku, 1 Usoro isiokwu ahụ mechara.

Na nke a, okpu anyị agwụla!

Video na isiokwu

Nhọrọ sitere na ihe mmụta vidiyo na nkọwa zuru ezu:

GỤKWUO