Mepee Ngwaọrụ A na-emeghe crochet

Anonim

Mepee Ngwaọrụ A na-emeghe crochet
Meghee ọrụ na-emeghe crochet.

Nha 40/42.

Ọ ga-ewe: 300g lilac yarn (50% owu, 50% Polyacryl) Hook №3.5

Usoro na Rhombeses: Ọnụ ọgụgụ nke ahịrịokwu 31.nut dị ka atụmatụ 1 okirikiri p. bido na 1v.p. kama nke 1st Art. b / n., p. ya na kpakpando p. kama nka nke 1st. s / n. 1st, nke abụọ na 24th okirikiri p. Gụchaa. Art., Site na nke atọ ruo nke 23. R. - 1st. b / n. Na narị afọ nke atọ bulie. Rapport loops kwugharịa Braz, ebe mmalite nke okirikiri p. Dị na 1st Rapporte, na-esote rapports kama nke izizi. n. Knot 1st. b / n. ma ọ bụ 1. s / n. Ma site na 3rd gaa na 23rd gburugburu, r. kama nka. b / n. Knit 1b. n. Site na 1st ruo 24th r. Mee ugboro 1.

Isi iwu: Knit dị ka atụmatụ 2 na ntụgharị r. Ozugbo na okirikiri r. Ụkpụrụ nke diamond. Ahịrị nke ọ bụla na ZV. p. kama nka nke 1st. s / n. na n. Tupu oge a rapport, 15 ugboro na-ekwugharị p. Rapporfa, rụchaa p. Mgbe rapport. Site na 1st ruo nke atọ p. Gbaa 1, wee gụgharịa 2nd na nke atọ r. Na ederede 2st. s / n. + 2v. p. + 2st. s / n. akara dị ka otu ihe osise. s / n. Ụkpụrụ maka Plank: Knoit dị ka sekit 3 okirikiri gbara ya na ntinye nke usoro ahụ na diamonds. 1st okirikiri p. Bido na 1b. p. kama nka nke 1st. b / n. na p. Tupu oge a rappork, nke abụọ - 4th okirikiri p. Bido na ZV p. kama nka nke 1st. S / N. C 1 - na 4th okirikiri p. Mee ugboro 1.

Pịa Ka bukwuo ibu

Mepee Ngwaọrụ A na-emeghe crochet

Mepee Ngwaọrụ A na-emeghe crochet

Ntị! N'ụzọ niile, na-amalite site na nke abụọ r. / Okirikiri r., Otu si na nka. s / n. kegide ke c. n. osimiri gara aga / cerd p.

Edemede dị na Isiokwu: Knot Applet. Mmebe

Na-eji ịkpụ njupụta: Usoro nke Rhomuses: 1 rapport na 1st okirikiri p. = 14.5 cm n'obosara, 1 rapport na 24-m okirikiri p. = 30cm n'obosara, 7.5 p. = 10cm n'ogo; Isi ihe: 3.5 rapport (28P.) Na 7P. = 10 × 1 OSM.

Ntị! Dọkịta na-ejikọ ahịrị okirikiri, na-amalite na olu olu. Akụ na usoro - ntụzi nke ịkụ aka.

Nkọwapụta Ọrụ: Kechie udi site na 186b. p. na imechi ya 1Coad. Ma. . Ar. Na mgbanaka. Ntụgharị okirikiri p.

Akara. Ọ dị n'aka nri ubu. Usoro iji eriri na-esote ya na Rhombeses. Site na 32cm = 24 okirikiri p. Site na mmalite nke ọrụ tupu na azụ na atụmatụ 1 na-egosi ebe ndị na-agafe agafe maka nka mbụ. s / n. na otu si na nka. C / h 1st r. Isi ihe, iji tie na njedebe nke 2nd Rapport (= N'etiti), n'etiti p. Mechaa na 3rd Rapport nke usoro nke diamond na-egosi. 15.5 cm -11r. Site na usoro nke azụ ruo n'isi.

Iji bufee na mmanye n'ime afọ 5 na nke 6 nke usoro a na diamonds. Obere nke a na-ejikọghị ọnụ nke usoro ahụ na rhombuses (1st na 4 rapport) -Mawa. Maka mpempe caldize, a na-ejikọ olu olu n'etiti olu nke azụ ma ghdị usoro maka plank, ebe na p. N'elu triangles nke usoro a na-adọta afọ 1st. b / n. Na arịgoro na. n. bido ọrụ na 1B. P. Ife, karịrị 10 na-emeghị eme. n. Bido ọrụ, narị afọ nke 1. P. Ship, 1st. b / n. Na 8B na-esote. p. na 1c. P. Skip = ngụkọta 114st. b / n. Mgbe 4cm - 4 okirikiri p. Ụkpụrụ maka ịrụ ọrụ iji rụchaa. Na-arụ ọrụ seams.

GỤKWUO