Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

Anonim

Mama ọ bụla na-eto eto nwere mmasị na otu esi eme ihe ọ bu n'afọ na aka ya, na-amụ ọtụtụ saịtị, akwụkwọ na akwụkwọ. Isiokwu a ga-aza ajụjụ a ugbu a ma mee ka nwatakịrị ahụ na-enye ọ joyụ, ọbụlagodi ma ọ bụrụ na nne bụ obodo a na-amalite.

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

"Kpakpando mbụ"

Mụaka chọrọ nlekọta, ịhụnanya na ikpo ọkụ. N'oge ndọgbu nke ịhụnanya nne na nna, nwatakịrị ahụ ezughị, ọ ka ga-eji enyemaka nke Oke Osimiri. Nnukwu nhọrọ maka ije bụ envelopu nke emere site na crocheted, edo edo na-acha odo odo na-akpọ "Asterisk", mere aha ya.

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

Envelopu mbụ ahụ n'ụdị kpakpando edo edo na-acha odo odo bụ uwe nwa mara mma. Ekike a na-egbu egbu ga-emesi ike ịdị nro nke nwa ahụ, ọ ga-emekwa ka nwatakịrị na ndị nne na nna nwee obi iru ala.

Chonit achọrọ:

  • Hook ọkara nke size, mana nọmba ka mma 5;
  • Umu aka umu aka nke ndo odo.

Atụmatụ na nkọwa nke usoro a na-arụ.

  1. Nke mbu, a na-eme akụkụ pentagon abụọ.

Ahịrị: Na mbido 3 v / n, nke a na-akpọ nke 9 sembist. Na Nac. Na nke atọ p site na jikọta ngwa ọrụ,. Ar. = 10 ọkara. 2 Rot: 4 v / n, {2 SNS 2 p, 1 v / p, ugboro ise, na-eburu n'uche atụmatụ a, 2 SNA P, 1 tbsp. Na Nac. na post P, soy. Ar. (na 3 P site na 4 ruo / p na mmalite nke ahịrị) = 20 tbsp. Ya na., 5 Arches si A / P. 3 Rot: 4 v / n, {2 SNS p, 1cns 2 p, 2 SNS p, 1 vs ugboro ise, 1 sna p, 1cns 2 p, 1 tbsp. Na Nac. Na post, s / s / s / s / 4 ahịrị: 4 v / p, {2 sna p, 1sns p, 2 sns 2 p, 1st. Na Nac. N'ụlọ okporo ụzọ zọ}, megharịa ugboro ise, na-eburu n'uche atụmatụ a, 1 tbsp. na Nac. na post P, c / s na 3 p. 5 ahịrị: 4 v / n, {2 SNS p, 1sns 2 p, 2 SNS p, 1 Tbsp. Na Nac. Na okporo ụzọ 2 n}, megharịa ugboro ise, na-eburu n'uche atụmatụ a, c / s na nke atọ p.

6 Ahịrị: 4 v / n, {2 SNS p, 1SNS 12 p, 2 tbsp. na Nac. N'ụzọ p, 1 v / p} Tinye ugboro ise, na-eburu n'uche atụmatụ a, C / s ka 3rd P. 72: 4 v / n, {2 SNS P, 1CN 14 p, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t, 2 t. na Nac. N'ụzọ p, 1 v / p, tụgharịa ugboro ise, na-eburu atụmatụ a, C / s na 3 p. 8 SNS p, 1SNS 16 p, 2 tbsp. na Nac. N'ụbọchị nke p, 1 v / n} Tinye ugboro 5, na-eburu n'uche atụmatụ a, c / s na 3rd p.

Isiokwu dị na Isiokwu: ndị mmụọ ozi, ụmụ bebi na ihe ndị ọzọ na-eme. Ndebiri

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

Dabere na atụmatụ yiri nke ahụ, a na-arụ pentagon nke abụọ.

  1. Akụkụ nke ọ bụla nke pentagon bụ mmalite nke akara mmuke, nke bụ iberibe 5.

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

A na-eme ka kpakpando ọ bụla pụta ìhè site na anụ ahụ 1 v / n = maka 20 tts. Na Nac. n'etiti 1 v / n. Usoro ọzọ: 3 V / n na-ebu, na-atụgharị, 19 Art. na Nac. Tinyere = 20 tbsp. Na na na., Gbasaa. Usoro ozo: 3 v / p, 19 tbsp. Na Nac. Tinyere = 20 tbsp. Na Nac.

Elekere 1 nke: (1SN 3 p, 2 Sna P) - 2 ugboro, 1Cns 4 p, (2 sna p, 1SN), 1SN, megharia. A na-eme nke abụọ: 1st. b / n n. P, degharịa. Ahịrị: 1cns p, 2 tbsp. Bido, 1st na-agha ụgha. Na Nac. Na nke ọ bụla. P tupu onye nnọchi anya 3 p, 2 tbsp. Bido, 1st. Na Nac. na post P. 1 RET: 1CNS p, 2 tbsp. Bido, 1cns 3 p, 2 tbsp. Bido, 1cns 4 p, 2 tbsp. Bido, 1cns 3 p, 2 tbsp. Bido, 1st. Na Nac. na post P. Ahịrị: 1cns p, 2 tbsp. Bido, 1cns 3 p, (2 tbsp. Malite) - ugboro 2, 1cns 3 p, 2 tbsp. Bido, 1st. na Nac. na post P. Ahịrị: Gaa n'ihu mkpokọta na n'akụkụ, dị ka ahịrị 3rd.

  1. Paragraf nke 2 na nke 3 na-eme ugboro ugboro maka kpakpando 5, azụ na maka kpakpando 3.
  2. A na-akpọ triangles abụọ fọdụrụ dị ka atụmatụ:

1 ahiri: 3 v / n, 1st emechara. Na Nac. N'otu p, 1cns 18 p, 2 tbsp. na Nac. N'ụzọ p, 1 v / p, 2 sns p, 1sns 18 p, 2 tbsp. Na Nac. na post P, (ozugbo aka nri) na-ebugharị. 2 Rot: Art Art. na Nac. Na nke ọ bụla. P.

Iji lelee aka uwe, ịkwesịrị ịkpọ 24 v / n. 1 ahịrị: ARACK. na Nac. n'ime 4 p site na nko, abụrụ. Na Nac. Na nke ọ bụla. P alto = 22 nka. Na Nac. Na-esote, na-ekwughachi na paragraf 3. Ka ịlele hood, ị ga-akpọ oku 30 v / p. 1 ahịrị: ARACK. Na Nac. n'ime 4 p site na nko, abụrụ. Na Nac. Na nke ọ bụla. P site na = 28 tbsp. Na Nac. 2 Rot: Art Art. Na Nac. Na nke ọ bụla. P. Ahịrị: 1cns p, 2 tbsp. Bido, anya nke 1st. Na Nac. Na nke ọ bụla. P tupu onye nnọchi anya 3 p, 2 tbsp. Bido, 1st. na Nac. na post P = 26 p.

Isiokwu dị na Isiokwu: Klas "Toad" Topiary site na mgbụsị akwụkwọ apụl ": Otu esi eme ya onwe gị

4-6 ahịrị: dabara otu ụzọ 3rd ahiri, mana otu na-eme na etiti. Ahịrị: dị ka ahịrị 3rd, mana nke abụọ dị na etiti ahụ. Ahịrị: knikọ yiri ahịrị nke 3rd. Dabere na mkpokọta na n'akụkụ.

  1. Oge ikpeazụ - Mgbakọ. Akụkụ aka nke aka nri na akụkụ nke hood na-sekwa na nkọwa nke azụ. A na-ebugharị akụkụ atọ site na akụkụ nke azụ, dị ka egosiri na foto a.

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

  1. Bugharịa bọtịnụ.

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

  1. Ngwaahịa ahụ adịla njikere! Nwatakịrị ahụ ga-abụ ụdị envelopu ahụ nke ukwuu!

Nkọwa iji belata:

  • SNS - On na Nakud na Nakud na ndị a;
  • V / p - foops;
  • C / C - jikọta kọlụm.
  • Bido - ya na Nakud ọnụ.

Anvelopu "Asterisk" Anveloks bụ karịa oge oyi, mana ọ na-ekpo ọkụ zuru oke maka mgbede.

Envelopu "Izugbe"

Nhọrọ a bụ otu kachasị mma maka ndị mbido. A na-adọta akụkụ anọ na akụkụ nke 91 * 81 cm. N'etiti 45.5 cm. N'ime akụkụ nke abụọ nke abụọ enwere nkochi aka na ala. Hood - 30.5 cm site na etiti akuku. Ọ na-awụpụta ihe dị ka afọ iri atọ nke 30.5 cm, ọ na-ewere ya na ya na 30.5 cm. Iji mee nke a, isi nke 4 -kalon tụọ 5.5 cm na eriri siri ike. Nke a bụ ihe mkpuchi.

Maka imi, usoro ahụ ga-adị ka akpa ma ọ bụ dị ka pasice. Maka ọdịiche dị mkpa akọwara na edemede a, a na-eji ya ala, yabụ, yabụ, ebe ala ahụ na-ebelata na Central 10.5 cm, na trapezoids na gburugburu 25.5 cm dị elu (elu nke trapezoid dị 30,5 cm, isi dị 45.5 cm). Ọ bụ usoro envelopu 3.

Isiokwu dị na Isiokwu: Mmumi Iomi na-eme ya onwe gị

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

A na-eji ihe nlereanya a na-setị site na ọnya ahụ zuru oke (1 × 1.5 m), owu ma ọ bụ akwa ma ọ bụ akwa. A na-eme sketị n'elu akwa ahụ ma bepụ. Tupu ngwaahịa a ebibie ya, a ga-edozi ya na ihe atụ ahụ ka ngwaahịa ahụ anaghị apụ apụ.

A na-akpachapụ akụkụ niile. Seams maka ngwaahịa dị otú a site na mbụ na-apụ n'èzí, nke ga-abụrịrị n'ụdị zigzag. Ọ bụrụ na envelopu emere owu, ajị anụ, wee fezie, dị ka ọ dị na mbụ. Nke mbu, usoro nke aru abuo n'etiti onwe ha bu uzo ozo), ma hunes, uwe ogologo obula. Na nsọtụ, na-akwa akwa, velcro, bọtịnụ.

Ihe nlereanya a zuru oke maka ihi ụra na mgbe ịsa ahụ nwatakịrị ahụ. Envelopu dị otú ahụ na-echebe nwatakịrị ahụ n'enye ụjọ na-enweghị isi n'oge ụra, site na iji aka gị na-aga.

A na-ekpo ọkụ na ọkụ

Envelopu maka nwa amụrụ ọhụrụ site n'aka aka gị site na ụra

Ihe maka envelopu site na blanket:

  • Owu na Synsheps 1.9 * 1.6 m;
  • zipper 25 * 55 cm;
  • oblique n'ọnụ dị nso na mita ahụ;
  • Roba ihe dị ka 50 cm.

Persics - Aftertant (95 × 90 cm) na akpa (15 × 45 cm). Na mbụ belata oghere akụkụ abụọ, na-eburu n'uche enyemaka na seams. Mgbe ebichara ma mee ka akpa uwe. A na-ewepu akpụkpọ ụkwụ na-egbu egbu. Ngwaahịa a tụgharịrị ma jiri ígwè ahụ kee ya. A na-etinye chịngọm n'ebe e kenyere ya. A na-edozi ọnụ mmiri ahụ. Lightning na-abanye n'akụkụ ya. Mgbe a na-anyụ ebe a na-acha uhie uhie na mpụga, ebe ahụ na-achagharị ebe ahụ. All na-agafe ígwè.

Video na isiokwu

Oge oyi bụ oge ịchọrọ ịkọrọ nwa ọhụrụ ahụ ọkụ. N'ihi na agịrima a ji aka ha rụọ ngwaahịa dị iche iche. Ihe ndị ahụ agịga na-eme ka ọ bụrụ nke zuru ezu. Enwere ike ịlele klas nke zuru ezu na-eji envelopu yarn nwere ike ịlele nhọrọ vidiyo achọrọ, na vidiyo mbụ.

GỤKWUO