Kedu otu esi eme tebụl nke aka gị?

Anonim

Iji aka gị mee tebụl ahụ, ọ ga-eji osisi, rọba ma ọ bụ ọla. Eserese a kwadebere.

Kedu otu esi eme tebụl nke aka gị?

Na-adọta onye na-eme mkpọtụ.

Ọrụ Nkwadebe

Etu esi eme tebụl osisi, ndị ọkachamara maara. Ha na-akwado ịme tebụl n'elu nke 1-1 / 2 inch osisi boarden ma plywood. Nhọrọ nke ihe na-adabere na ibu nke a ga-egosipụta na tebụl transformer. A na-eji ụkwụ nke tebụl mee nke ụlọ mmanya nwere akụkụ akụkụ nke 20x45 mm. A na-eji aka ha jiri aka ha mee iji aka ha mee ihe na osisi, na-ahụ n'elu osisi, ihe eji eme ihe, na-eme ihe, sara mbara, ahịhịa na varnish.

Site na nlele dị mma, ngwaahịa arụpụta kwesịrị ịnwe nke mbadamba, etiti nwere ike na ụkwụ. A na-eme ijeri na ịbịaru na ịbịaru. A na-ebipụ ụkwụ nke tebụl transforformer na akuku (maka nkwụsi ike). Ime ka tabletop mpịakọta, ị ga-achọta ya n'etiti. A na-egbutu ngwaahịa ahụ n'ime akụkụ abụọ hà nhata. Na ọkara nke ọ bụla, taya nkwado maka ụkwụ na-etinye (ndepụta site na nsọtụ kwesịrị ịbụ 5 cm). A na-ejikwa halves na loop. A na-edozi mkpọchi site na nsọtụ. A na-edobe loops n'elu ụkwụ. Tebụl onwe ya bụ ndị na-azụ igwe na gluu pụrụ iche.

Kedu otu esi eme tebụl nke aka gị?

A na-edetu akwụkwọ na tebụl tebụl.

Iji mee tebụl ntụgharị okwu ntụgharị, ị ga-ekpebi nha ya. A na-atụle nhọrọ kachasị mma:

  • ịdị elu nke 750 mm;
  • obosara nke 800 mm;
  • Ogologo nke mpempe akwụkwọ apịtị bụ 282 mm.

Ihe mejupụtara nke tebụl a gụnyere:

  • Ihe ndabere na ọgịrịga na-enweghị isi;
  • Akụkụ atọ nke tebụl dị elu;
  • 2 ụkwụ nke ụdị sing.

Ọ bụrụ na ịchọrọ, ị nwere ike ịme tebụl abụọ nke ụdị a. Maka nrụpụta ya, gwuo ya, scracdroraver, ldsp (35x17 mm), nku, a chọrọ ka a chọrọ nzụkọ onwe gị.

Mmepụta Isi

Enwere ike ịkpụ LDSP na ogbako a. A naghị atụ aro ka emepụta usoro a n'onwe ya na enweghị ahụmịhe zuru oke na ihe ọmụma. Ọdịnihu Tebụl nke ọdịnihu na-enye maka ịmepụta ihe ndị a mejupụtara ihe ndị a mejupụtara (mm):

  • 2 mkpuchi (800x635);
  • Obere mkpuchi (800x250);
  • 2 racks (734x250);
  • 3 Rads Runds maka isi (708x110);
  • 2 ọgịrịga ụkwụ na azụ azụ (568x180);
  • 4 racks (702x60);
  • 4 planks (600x60).

Isiokwu dị na Isiokwu: Atụmatụ nke Office nke ụlọ ọrụ mgbasa ozi

Kedu otu esi eme tebụl nke aka gị?

Atụmatụ nke ịtọgbọ onye na-emegharị tebụl.

Na mbu, ihe mejuputara ihe mejuputara ihe mejuputara site na melamine onu. Nke a ga - achọ ígwè. Na njedebe na-etinye nsọtụ, na-akpo ígwè na-ekpo ọkụ. A na-eji mma ebipụ ya. A na-anakọta na Eurovints. Nke ikpeazụ na-achụpụ loops. Agba na-esote na-enye maka mgbakọ nke okpokoro ahụ. A ga-edobe ọnụ ala ala dị elu na elu nke 100 mm site na ọkwa ala. N'otu oge ahụ na-eme ka ndepụta pụta site n'ọnụ ụzọ nke akụkụ 70 mm. A na-etinye akụkụ ọzọ na Analog. Uzo elu kwesiri idi n'etiti mmewere na tebụl n'elu.

A na-etinye ntọala ahụ na obere tebụl dị n'elu. A na-etinye ụzọ n'akụkụ dị omimi n'ime tebụl, na-elete aka site na nsọtụ nke 3 cm. Na akụkụ abụọ nke isi ahụ dị elu 2 nnukwu mkpuchi dina 2 nnukwu mkpuchi dina 2 nnukwu mkpuchi ahụ. A na-achịkọta ihe ndị ahụ, a na-akụchapụ ndị na-eji loops-uku. Oge na-esote na-enye maka ngọngọ nke tebụl transformer. Ngwaahịa ahụ dị njikere iji.

Miledlọ Arụ

Ọ bụrụ na ọ dị mkpa, ị nwere ike ịme tebụl transfornter. Kechie mpempe akwụkwọ, ogologo ya ga-abụ 90 cm, obosara ya bụ 18 cm. Site na ụdị ihe a na-eme, nkwado na-akwado, 2 ducts na shelves. Maka nrụpụta ya, a na-eji LDSP mee ihe eji eme ọkpụrụkpụ nke 16 mm, bọọdụ ndị ahụ na-emegharị na fan. Nkọwa paramita na-eso (mm):

  • 2 Pupa (345x345);
  • Countertop (450x900);
  • Shelf (150x900);
  • Nkwado nkwado (900x620).

Iji aka gị mee tebụl dị otú ahụ, piano loops, a ga-achọkwa mkpuchi onwe ya, a ga-achọ DVP. Prealt nsọtu nke chipboard na melamine onu. Mechie elu azụ nke nkwado ụgbọelu, a ga-achọrọ fiberboard ahụ.

Ihe a ga-ezobe ebe ndozi na oghere dị n'etiti arịa na mgbidi. A na-ejikọ nfudata na akụkụ dị n'akụkụ site na enyemaka nke piano loops. Na bracked brackets. Iji mee ka shelf gaa na isi ihe, a ga-achọ kposara. Ha ga-etinyerịrị njedebe nke niche. A na-egbu countertop ahụ na mmefu nke piano loops. Hooks dị na mgbidi.

Site na larịị ruo mgbe countertop kwesịrị ịdị anya nke 700 mm.

Ngwunye a na-adabere na mmasị onwe onye nke onye ọ bụla. A na - eme ka tebụl na - arụpụta ihe dị mfe ma wụnye aka gị n'ime ụlọ ọ bụla.

Isiokwu dị na Isiokwu: Kwado Maka kichin - In Ime Mmiri

GỤKWUO