Tebụl Tebụl na bọọdụ nke aka ha

Anonim

Foto

Enwere ike iji aka gị mee tebụl ahụ site na bọọdụ. N'ihi na nke a na-akwadebe ihe osise ma kpebisie ike na akụkụ nke arịa ụlọ. Ọ bụrụ na emee tebụl dị mfe, mgbe ahụ ogologo ya (cm) kwesịrị ịdị 120, ogo - 75, na obosara - 70.

Tebụl Tebụl na bọọdụ nke aka ha

Site na bọọdụ.

Ọrụ Nkwadebe

N'ihi na nrụpụta ụlọ ndị ahụ na bọọdụ ahụ, ihe ndị a ga-achọ (mm) na ngwaọrụ:

  • Osisi 4x140;
  • Ogwe na akụkụ nke 40x60;
  • 4 kposara maka 10 cm;
  • Sander;
  • akua aku aku;
  • sikruriiri.

Tebụl Tebụl na bọọdụ nke aka ha

Na-eru na ogo okpokoro nke osisi.

Ime tupu ịme ọrụ. Maka nke a jiri bọọdụ 5 nke nha achọrọ. A na-etinye ha na ụlọ mmanya site na enyemaka nke akụkọ ifo. A na-ahọpụta ogologo nke ndị Fastmeners n'ụzọ ka osisi ahụ na-echekwa na nkwado. Iji mee tebụl site na bọọdụ na-eme atụmatụ, ị ga-achọ ịkwadebe oghere nke 3-4 mm (mgbe a na-achikota tebụl n'elu). Teknụzụ dị otú a na-enyere aka mgbe ị na-elekọta ụlọ, na-egbochi mkpokọta apịtị n'ebe ndị ahụ ebe Plank dị n'akụkụ ibe ha, na-akpụ elu elu.

Ọ bụrụ na ejiri aka ha mee tebụl site n'ire ire, mgbe ahụ, a ga-ewepụta mbadamba mbadamba na ụdị nke ihe siri ike. Site na osisi ikpeazụ, a na-eji jigsaw ahụ dị ọcha. A na-ahazi arịa ụlọ nke ọdịnihu. Iji mee tebụl site na osisi, ị ga-emekwa ụkwụ. Otu ihe nkwado ga-ejikọrịrị 1/2 nke osisi. A na-etinye ihe dị ka teknụzụ akọwapụtara. Na fiberboard ma ọ bụ plywood dọpụtara. A na-ejikọ akụkụ ya site na usoro:

Ah600, ebe

A = 750 - b (ọkpụrụkpụ nke tebụl n'elu, na mm).

Ọkwa ọzọ na-enye maka itinye ọkwa nke ahịrị a ga-ebipụ osisi. Dezie nkọwa nke ụkwụ. A na-ahazi ihe ndị ahụ ma chịkọta site na enyemaka nke ịkọ nri. Iji aka gị mee tebụl nke aka gị, ọ ga-adị mkpa iji aka gị rụọ ọrụ nke ọma. Maka nke a na-eji kposara.

Isiokwu dị na Isiokwu: Otu esi awụpụ ala n'ụlọ

Ọgịrịga nke siri ike dị n'etiti ụkwụ nwere ogologo na-adọta onwe ya. Nsọtụ nke ndị na-ahụ maka ndị na-eme ihe na gburugburu ụlọ mmanya. Maka nrụnye ha, mbọ mbọ. A na-eji aka ha egweri tebụl ahụ e ji aka ha sụgharịa ya na tebụl site n'enyemaka nke hama. Dị mkpa iji kpochapụ okpu. A na - eme ihe a na - emepụta ma ọ bụ varnish.

Kpochapụla nhọrọ

Tebụl Tebụl na bọọdụ nke aka ha

Ngwaọrụ maka imepụta tebụl.

Ọ bụrụ n'ịchọrọ, ị nwere ike iji aka gị mee tebụl kpochapụwo. Maka nke a, ị ga-achọ ihe ndị a (cm):

  • 4 bros 10x10;
  • Board 10x2;
  • 4 bọọdụ 250x40 mm na elekere 2.

Usoro mmepụta ahụ na-amalite site na imepụta otu. Ọ na-enye ya ụdị gbara agba. A na-eme akara ngosi site na iji igwe mgbaasị. A na-etinye ya na mbadamba, tikeri na ibe ya. Osisi na akara. Nke a ga - achọ ka jigsaw. A na-eji sandiping nke akụkụ ndị a na-eji sanding. A na-akpọkọta elu ma kpuchie ya. Iji kpokọta ihe eji aka gị, ị ga - azụta Fasteners (kposara 4x60).

Maka nrụpụta ntọala, a na-eji osisi eji (obosara 800 na 1600 mm). Ihe ndị sitere na countertop ga-adịkwa ya, tọgbọrọ n'ala. Elu na-esite na igbe. Ihe omume ikpeazụ a chọrọ nsi. Gunking na-adọta pensụl. Igbe a na-atụ ụjọ. Site na akuku nke contour na-eme ka ihe dị ka 110 mm. Na nsonaazụ ahụ na-emechi ụkwụ.

Iji hụ na iguzosi ike n'ezi ihe nke countertop, ọ ga-adị mkpa idozi bọọdụ ahụ na ya (site na enyemaka nke gluu na gas gas gluu na Gravevanized kposara 4x45).

Igbe ahụ arụnyere na ihe mechara mee ihe owuwu ahụ, na-eburu n'uche sekit ahụ emepụtara. Nkọwapụta onwe ya site na ndị na-ese ihe. Ebe a ga-etinye ụkwụ nke ụlọ ihicha, pụọ n'efu. Agba na-esote na-enye maka ịtọọ nkwado na akuku igbe. Maka ndozi ha, gluu na scars na-emegharị onwe ya. Ihe ndị na-adịbeghị anya na-afụgharị n'èzí. Iji mee ka tebụl gị nọrọ na-adịgide adịgide ma na-adịgide adịgide, a na-etinye ụkwụ ahụ na akuku na njupụta kachasị. Ngwongwo dị njikere maka ịrụ ọrụ mgbe ịchasịrị mmiri.

Isiokwu dị na Isiokwu: Gini bụ nhọrọ maka ịtọ taịl nile n'ala

Tebụl Tebụl na bọọdụ nke aka ha

Tebụl Tebụl na bọọdụ nke aka ha

Tebụl Tebụl na bọọdụ nke aka ha

GỤKWUO