Petunia na Kashpo. Foto

Anonim

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo - kedu ihe nwere ike ịmasị mma?

Ehihie ọma!

Nke mbụ, achọrọ m ikele onye ọ bụla na-eme ezumike na oghere nke Dacha!

Ulo ndị dị mma m abụghị naanị atụmatụ ụlọ na obere obere ihe ejiri aka ha mee, kamakwa ifuru ga-emekwa. Ka m bi n'ụlọ m, mgbe ahụ ma e wezụga ụlọ ahụ na-eto na ifuru ubi.

Na ndịda anyị ndịda, ọrụ ubi malitere tupu mgbe ahụ. Na akwa ifuru m na petunia blooms. Ifuru a dị ịtụnanya na-amasị okooko osisi na mma ya niile n'oge mgbụsị akwụkwọ.

Ikekwe ọtụtụ n'ime unu toro Perunia na obodo ma ọ bụ ụlọ obibi, ma ọ bụ na mbara ihu. Mana ọbụlagodi na ị naghị eto ifuru ubi, ọ na-atọ ụtọ mgbe niile ịtụgharị uche na ịma mma.

Karịrị petunias mara mma nke ukwuu na porridge, ite na vases.

Etu esi etotuturia na kashpo

A zụliteworị mkpụrụ osisi Peutania site na obere mkpụrụ. N'ihi na etiti wakporo Russia, ọ bụ oge ịkụnye ya na ite na vases ma na-ahapụ ebe dị mma, dịka ọmụmaatụ, na Veranda, ọ bụrụhaala na iyi egwu nke frosts.

Dị ọnụ ala Ekwesịrị iji ya? A na-akụ petunia na ọnụego otu osisi site na ite ite 5. Iwu a na-ezo aka ampel, cascade, terry iche, adọ ụdị ụfọdụ. Maka ụfọdụ petrunnations, ị nwere ike iweta efere dị obere ma ọ bụ efere buru ibu iji kụọ ọtụtụ osisi. Dịka ọmụmaatụ, dayameta nke 28 cm nwere dayameta nke 28 can nwere ike kụrụ 3-5 Terry ma ọ bụ 5-7 nkịtị petụ anya. Ọ bụrụ na obere - ga-abụ jọrọ njọ. N'ihi na ị gaghị esochi onwe anyị.

Dachfọdụ dachi nke ọma na-etotu petunia na bọket site na Mayonezi. (Otu bọket bụ otu osisi).

Na ala nke ite ị ga - eme oghere Nke mere na site n'aka ha ka ọnụnọ mmiri ozuzo. N'agbanyeghi eziokwu na Petunia hụrụ ịgbara mmiri, enwere ike ịghọta ya site na ngafe mmiri.

Isiokwu dị na Isiokwu: Kedu ka site na ihe ị ga-eji akwa bandres

A kwụsịtụrụ na mkpesa Caspo nke a na-agbakwunye na ikuku, na ihu igwe na ihu igwe na-ekpo ọkụ ga-enwe Mmiri ugboro abụọ n'ụbọchị . Ma ala ahu na Kashpo akwụsịghi nke ukwuu, Na ala nke ndị ifuru mara ifuru na-etinye obere roba ụrọ . Ọ na-abata mmiri, wee na-enye. Inwekwara ike ịzụta hydrogel pụrụ iche na ụlọ ahịa ifuru.

Bido site na mkpụrụ osisi, mgbe mbụ akwụkwọ 5-7 na-apụta, ọ dị mkpa fatịlaịza ọ bụla dị mgbagwoju anya na-ere. Na ọbụna ka mmiri na-egwu mmiri ọkụkọ na herbs dị iche iche.

Perunia na-enwe mmasị iri nri, egbula ya.

Petunia na Kashpo. Foto

Ala na porridge ahụ ezughị, na n'oge Peteria okooko, a chọrọ ọtụtụ nri, yabụ fatịlaịza kwesịrị ịme mgbe niile mgbe 7-10 ụbọchị. Nri - ọnọdụ kachasị nke ọtụtụ ifuru.

Maka lush okooko ị chọrọ Gbalịsie ike na-ejide okooko osisi a mkpado Yabụ na ike ahụ ga-emeghachi oge ntoju, ọ bụghị na e guzobere osisi. Na mgbakwunye, a na-emepụta ọmarịcha ohia na ihuenyo na-aga n'ihu mgbe ị na-etinye ya. Ee, echiche nke osisi dị mma karịa ịghọ.

Ọbụna nke mara mma, petunia na-ele na Kashpo bụghị onwe ya, kama na ihe mejupụtara ya na okooko osisi ndị ọzọ.

Banyere iwu nke ịkụ nke petunia na Kashpo, ị mụtara. Debe okooko osisi na ebe ntụrụndụ dị na obodo ahụ na-ekpori ndụ!

Na mmechi, m na-atụ aro ka ị nwee mmasị na foto dị iche iche na Kashpo na vases si na Russian Dachenssors gaa n'obodo ndị Germany.

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Petunia na Kashpo. Foto

Lee echiche ndị ọzọ dị ụtọ maka inye onyinye na ubi.

Yana foto mara mma nke Petunia na vidiyo a:

Banyere agba ndị ọzọ maka ogige na echiche maka imewe saịtị oge ọzọ. Agbagharala akwụkwọ a, denye aha na akwụkwọ akụkọ na mail!

Anyị ka nwere ọtụtụ ihe na-atọ ụtọ:

Zinnia dị iche iche dị iche

Okooko osisi Portulak. Na-enwu na-atọ ụtọ

Etu esi eme ubi ifuru mara mma

Okooko osisi na-egbu egbu. Foto, aha, ọdịda na nlekọta

Nkeji edemede dị na Isiokwu: Nkịta na-eji ya onwe gị na Crochet: klas nna na vidiyo

Isiokwu Blog niile

GỤKWUO