Ihe dị iche iche dị iche iche dị iche

Anonim

N'ezie ọtụtụ, na-abanye na ụlọ ahịa owuwu, gee ntị na nnukwu ụdị grids maka facade. Na ọ ga-eyi ihe dị iche na ya, e wezụga ihe site na nke ọ na-mere, na na agba? N'ezie, ihe dị iche buru nnukwu, na mbụ n'ime ihe niile. Tụlee ọtụtụ ụdị a na-ewu ewu, ka anyị nwaa ịchọpụta - gịnị bụ ihu okporo.

Agwaogwa nke ntuzi aka maka ikpe nile nke "iwu"

Ofdị Ntụaka na Ngwa

Nke mbụ, ihu Grid dịgasị iche dabere na ihe a si eme ya, ma enwere ike:
  • Stiil
  • Polyeran
  • Ahummadu
  • Faiba glaasi

Stiil

Ihe dị iche iche dị iche iche dị iche

Plasta grid

Nke a bụ a na-ewu mkwado okporo iji osụhọde ke screed. N'ihi ihe eji eme ihe welded, ọ na -emepụta njikọ siri ike na ntọala ma ghara ịgbaji ya.

A na-eji ụgbọ mmiri dị nro mere ya nke na-enweghị ike corrosion. Taa, a na-ahụ ụdị ihe ọkụkụ ndị dị otú ahụ n'okporo ụzọ. A na-etinye ya n'okpuru akwa a na-eji zere mbibi nke mkpuchi.

Fọdụ ndị na-ewu ụlọ na-eji okporo mmiri ahụ welded n'okpuru plasta ahụ, ma agaghị m adụ ọdụ nke a ime ihe, n'ihi ike ya na ụgwọ ya dị elu. Taa enwere nhọrọ dị mfe karịa, na ogo adịghị ala ala na igwe.

Na mgbakwunye na Wldd, enwerekwa okporo osisi a maara nke ọma. Emepụtara ya site n'iji ndị ọzọ eme ihe, na enweghị iji wezụlite. Ọtụtụ mgbe, a na-ejikarị ogige ahụ. Mana ekwesiri iburu n'uche na o siri ike ịrụ ya, ọnụahịa ahụ na-adị elu karịa nke analog analog.

Polyeran

Ihe dị iche iche dị iche iche dị iche

Mesh plasta 1000mm 55 50mm 145grm

Ihe dị ka, na aha ya na-etinye ọtụtụ n'ime ihe ọzọ ọ pụtara. N'ezie, ọ bụ ihe ọkụbe na-echebe maka scafflings. Ruru ya ike, ọ bụ ike idi a ezigbo ibu, n'ihi na ihe atụ, ọ bụrụ na a onye ma ọ bụ ụlọ ihe dara si ọhịa. Nke a na-acha uhie uhie nwere ogige pụrụ iche na n'ọnụ, ka enwere ike ịnakọta ya na nnukwu kwaaji.

Isiokwu dị na Isiokwu: Nhọrọ maka iji aka ha emecha windo

Idozi dị otú ahụ a facade okporo na n'akuku banyere scaffolding, ma nyefee elu dị ka mkpa. Na-adịbeghị anya, na ojiji nke a na-echebe okporo na ewu na saịtị aghọwo a omebe iwu norm iji nọrọ ná nchebe na-arụ ọrụ site na-ada site na oke ohia.

Na mgbakwunye, a na-ejikarị okporo osisi plastik na ala, ebe enwere ike ị wepụta ya ma ọ bụ anụmanụ. N'ezie, akụkụ ya dị mma dị mkpa maka ngere ụdị mkpali dị otú ahụ karịa nchebe ngwa ngwa, mana a na-etinye ya ngwa ngwa, na ọnụ ahịa ahụ dị ala karịa, dịka ọmụmaatụ, rabaiti.

Ahummadu

Ihe dị iche iche dị iche iche dị iche

Na Fashion dị ka nsu

Ọtụtụ mgbe, a na-akpọ ya - ndò ma ọ bụ n'ọdịdị. Ná mmalite, nke a ntupu e ji nanị ndị agha, ebe ọ yiri eke ahịhịa na ya ịbịaru. Ma taa, a na-eji ya na-awụ akpata oke ọhịa mgbe a na-arụ ọrụ na-ewu ewu. Ọ na-egbochi uzuzu ma na-echebe ụlọ site na mmiri ozuzo ma ọ bụ snow. Ya shadowing ọrụ dịkwa mkpa, karịsịa mgbe na-arụ ọrụ a rụrụ na-ekpo ọkụ ihu igwe.

Ọzọkwa, ozuzo okporo a na-eji ekpuchi facade nke ụlọ, ma ọ bụrụ na-ewu ọrụ nwa oge kwụsịtụrụ, ma ọ bụ na ọ dị mkpa inye akọrọ agba.

A na-ejikarị ọrụ ndochi nke anụ ahụ ihe na ndụ kwa ụbọchị, ebe a na-eji ya eme ka àkwà mmiri si na-enwu enwu. Ke adianade do, ozuzo camouflage nwere usoro okike ga-echekwa ọdịda site na nnụnụ ndị na-ewere ya maka ala ala dị mma.

Faiba glaasi

Hibere, ọ dị nnọọ ukwuu yiri a echebe net maka oké ọhịa, ma kpamkpam usụhọde ya site ike ọdụdọ. FAPRGLGHASTASTASTASTADSADIDIRIDIRIRIRICADRAY N'IME N'IME N'IME N'IME N'IME N'IME N'IME N'IME EGO. Ọ bụrụ na a na-eji ihe eji eme ihe maka icho mma, dika taịlị ma ọ bụ granite, ọ dị mkpa. A na-akpọkarị ndị Grid a naanị na eserese, ọ ga-abụkwa akụkụ ọzọ.

Isiokwu dị na Isiokwu: Otu esi ewepụ ebu si mgbidi ma chefuo ya banyere ya ruo mgbe ebighị ebi

Na-agba ume, eserese

Ihe ngosi

Onye ọ bụla maara na gluu na akwa ciment, nwere alkali na alkali na nchịkọta ha, nke nwere ike ịhapụ ọtụtụ plastik. Ọ bụ ya mere eji mee ihe osise na-acha uhie uhie dị elu, nke na-enweghị atụ nke nsonaazụ mgbaze na alkalis.

Mkpa: Iji plasta ụlọ, ọ na-atụ aro iji a sere ntupu na SSA 1363-4SM marking, ebe 4SM bụ designation nke size nke cell 4 site 4 cm.

Onye na-ebufe ahụ na-enweghị isi kpamkpam ịgbanwe ọnọdụ okpomọkụ. N'adịghịkwa ka plastik, enweghị ihe ọ bụla iji gbasaa. N'ihi nke a, ọ na-enwe ike ijide onweghị ọ bụghị naanị ciment mkpuchi, kamakwa ọ ga-anyụ taịl ma ọ bụ nke a na-egwuri egwu.

Ma dabere na nke ihe onwunwe na-ahọrọ n'ihi na mgbidi mma, na njupụta nke nwee ume okporo họrọ. A na-akara ya dị ka ndị a:

  • 70 g / m
  • 120 g / m
  • 145 g / m
  • 165 g / m

Nọmba ahụ na-egosi ibu dị na otu mita square nke elu ahụ na-akwado. Gịnị bụ uru dị n'elu, enwere ike iji ihe kachasị sie ike.

Ihe dị mkpa: ụfọdụ ndị na-emepụta, dị ka "Serezite", mepụta ma gluu na gburugburu grid. Na nke a, ọ dị mma iji ngwaahịa nke onye emeputa, mgbe ahụ mkpuchi ga-adịru ogologo oge.

Akuku na grid

Ihe dị iche iche dị iche iche dị iche

Ihe ngosi (njupụta 145 g / m2)

Faiba glaasi facade ntupu, nnọọ mgbanwe, n'ihi na nke a na ọ bụ ike iji n'ebe nkọ ikwu n'ụzọ ma ọ bụ na nkuku. Ya mere, a akuku na-kere kpọmkwem maka ndị a na nzube, na ọgịrịga, nke a na-ama ofu site na sere ntupu. A na-etinye akuku na gluu wee na-agbatị grid.

Fọdụ ndị na-ewu ụlọ na-azoputa, ma jujua jack, mana m na-akwado ike na ọ naghị eme. Mbibi nke oyi akwa, dị ka a na-achị, na-amalite kpọmkwem site n'akụkụ ụlọ ahụ, yana akuku na Grid nwere ike igbochi ya.

Ya mere, ka ichikota niile n'elu na-egosi na isi uru nke na-eji a iko ike gwụrụ ntupu:

  1. Na-abawanye ụba ndụ nke elu
  2. Na-echebe elu site na ọdịdị nke cracks
  3. Ọ dị mfe iji
  4. Na-eme ka njupụta elu dị elu ma na-echebe mmetụta arụ ọrụ.
  5. Na-eme ka ihe ndị na-ekpuchi ihe metụtara ọnọdụ okpomọkụ

Isiokwu dị na Isiokwu: Teknụzụ na GVL

Na-arụ ọrụ na iji ume

Ihe dị iche iche dị iche iche dị iche

Ihe ngosi

Tupu nwee ume, i kwesịrị ịrụ a ọnụ ọgụgụ nke preparatory ọrụ, nke ga-emecha budata ịgbatị ọrụ ndụ.

Nke mbu, aghaghi iji nlezianya kpochapu ahihia ahu. Ma ọ bụghị ya, gluu nwere ike ịmalite peeling.

Ọzọkwa, a ga-akwụpụta elu site na impregnation na ala, a ga-akwụ ya ụgwọ pụrụ iche na ebe a ga-eji ya mee ihe, ebe ọ bụ na mmiri na-abụkarị na ya n'okpuru ya.

Mgbe elu a na-akpọ nkụ kpamkpam, a na-edowe nkuku.

Ihe dị mkpa: site na iji usoro ụlọ ọrụ ahụ "LIANTREYD", ọ dị mma implations na gluu "Cerezit".

Mgbe nkuku ahụ guzobere, a na-etinye gluu a na elu, nke, site na enyemaka nke mkpụrụ osisi ma ọ bụ, ọ ga - ekwe omume, ma ugbu a Ọ dị mkpa ka ahapụ ya ka ọ kpọọ nke ọma.

Ihe dị mkpa: Mgbe ọnọdụ dị iche iche sitere na +15 ruo +30, gluu "ga-akpọnwụ ma ọ dịkarịa ala otu ụbọchị.

Ugbu a elu ahụ akpọnwụwo kpamkpam, ị nwere ike ịga n'ihu na ihe eji achọ mma. Grading Grid na-ewusi ntọala ya ọtụtụ oge, yabụ ị ga - eji igwe eji eme ihe kpamkpam iji gwụ, nke nwere ọtụtụ oke.

Mmechi

Ihe dị iche iche dị iche iche dị iche

Mesh plasta 1000mm 55 15mm 145grm

Na mmechi, m ga-achọ ịmata nke a, agbanyeghị na myirịta dị iche iche bụ echiche owuwu bụ echiche zuru oke. Ma, dịka ọmụmaatụ, a gaghị adabara maka ichebe oke ohia, na plastik na-atụ egwu gluu alkaline na plasta.

Na-enweghị ihe nnọkọ, enweghị otu ụlọ taa, ọkachasị mgbe ọ dị mkpa iji rụọ ọrụ na elu.

Iji zere nsonaazụ na-adịghị mma, ọ dị mkpa ịghọta nke ọma ihe dị iche na nke bụ ọdịiche dị n'etiti ha, enwere m olileanya na isiokwu m merela ụfọdụ doo anya.

GỤKWUO