Boenectic na 'gashes

Anonim

Ehihie ọma Ezigbo-agụ akwụkwọ nke saịtị "Vse-elektricHestvo.ru". Anyị agwalarị banyere uwe elu dielactric ma ugbu a ọ bụ oge ikwu gbasara boelectoc Brots maka ọkụ eletrik.

Boenectic na 'gashes

Daileccric maka eletrik

Akpụkpọ ụkwụ ndị dị ndụ taa bụ:

  • boenectocric bots;
  • Goelccric Goyhes.

Boenectic na 'gashes

Dieleccric Goleshes 1000 volts

A na-ejikarị ihe dị omimi na-echebe mmadụ site na voltaji n 'ihuenyo ma ọ bụ voltaji.

Ọ dị mkpa ịma! Stepper voltaji bụ voltaji n'etiti isi ihe abụọ n'elu ụwa, nke a na-ewere n'ogologo nke nzọụkwụ onye ahụ.

Boleccric bots na 'gashes bụ naanị ihe mkpuchi pụtara na nrụnye eletriki. Ruo taa, a na-anabata akpụkpọ ụkwụ nchebe na nrụnye eletrik, nke na-emezu ihe niile GOST. A na-ahapụ bonecuric bots ka ọ rụọ klaasị niile. Enwere ike iji doelectric Haloshs na ntụgharị aka na ntinye eletrik ruo 1000 volts. Zọpụta maka Njirimara Njirimara:

  1. Bots - eV.
  2. Galosh - en.

Boenectic na 'gashes

Na bots dielectric niile enwere ajị

Agba nke boneectric bot na osisi na-adị iche na agba akpụkpọ ụkwụ ọzọ, nke a na-eji roba. Doozectocric ị ga-ahụ lapse. Ogo nke bot kwesịrị ịbụ opekata mpe 16 cm.

Inwa

Nyochaa akpụkpọ ụkwụ nchebe a na-enweghị ihe dị iche na ịlele uwe mkpuchi dinectocric. A ga-arụnyere bots na galshes na ebe ịsa ahụ n'ogo. Ọkwa mmiri kwesịrị ịdị n'ime 45-55 mm site na nsọtụ ikuku na 15-20 mm site na nsọtụ Gatus.

Boenectic na 'gashes

Inwa

Nnwale Bolectocric

Vitage Vitage maka boneyacric bot kwesịrị ịbụ mita 15. Oge ule ahụ na-abụkarị ihe dịka 1 nkeji. Ugbu a nke dị ugbu a na-agafe bọlbụ kwesịrị ịbụ ihe karịrị 7.5 ma. A ga-enyocha akpụkpọ ụkwụ na-echebe a 1 oge n'ime afọ atọ. Mgbe nyochachara, ekwesịrị idekọ data nkwenye niile na magazin pụrụ iche.

Isiokwu dị na Isiokwu: Itinye ụzọ ọla: teknụzụ na nke

Nnwale ule dielectric

Maka Gallosus na Gallectoc, Vitanata ule bụ 3,5 square. Oge nnwale ahụ kwesiri ịbụ 1 nkeji. Ugbu a nke na-agabiga na Bots ekwesịghị gafere 2 ma. A ga-enyocha njirimara a na-echebe ya 1 oge kwa afọ. Mgbe ịlele, ekwesịrị ịbanye na data niile.

Usoro ojiji

N'ime ime ụlọ ọ bụla na nrụnye eletriki kwesịrị ịga bots na ifuru. Tupu ịmalite iji ya, ekwesịrị nyochaa ya. Na usoro nyocha, toaa ntị na ihe ndị a:

  1. Teta.
  2. Mmebi nke mebere.
  3. Mmetọ.
  4. Ibepu ahihia.

Ugbu a ị maara ihe kpatara na ọ bụ boro na galos dị mkpa. Ọ bụrụ na usoro ịmụ ihe ị nwere ajụjụ ọ bụla bilitere mgbe ahụ ọ ga-ekwe omume ịtụle ha n'ihe ndị ahụ. Anyị nwere olile anya na ozi a bara uru ma na-atọ ụtọ.

Anyị na-akwado ịgụ: Bulgarian maka mac uctine 230 eletrik.

GỤKWUO