Nwụnye profaịlụ n'okpuru plasta bọọdụ: Ntuziaka Ntụziaka Nzọụkwụ

Anonim

A na-anabata mkpebi ahụ ma ị na-amalite nrụzi. Imirikiti ụzọ kachasị ntụkwasị obi na ụzọ dị mma iji mee ka ime ụlọ mbụ - wụnye plasta blọs na mgbidi. Mana tupu ịga n'ihu na ogbo a, ọ dị mkpa iji guzobe profaịlụ n'okpuru nkụ.

Nwụnye profaịlụ n'okpuru plasta bọọdụ: Ntuziaka Ntụziaka Nzọụkwụ

Ụdị profaịlụ maka plasta.

Bido ọrụ Indent na ntinye nke profaịlụ n'okpuru GLC, ọ dị mkpa ịnwe usoro ngwaọrụ ga-adị mkpa site na usoro iwu ụlọ ọzọ:

  1. Ọkwa mmiri.
  2. Ngwurugwu akara.
  3. Akara.
  4. Routert Roulette.
  5. Corolnic
  6. Ụlọ obibi.
  7. Perfortor na a setịpụrụ ihe.
  8. Mkpa maka igwe.
  9. Passatia.
  10. Sikruriiri.
  11. Scraindrover na recers.
  12. Hama.

Ọ dịkwa mkpa ka a zụta gị:

  • Pịa Walker na aja aja;
  • Oke LELLEls na ihe;
  • Chepụta ụdọ (ọ bụrụ na elu mgbidi ahụ karịrị ogologo igwe ahụ);
  • Nkwusioru kwụ ọtọ (GOID);
  • Ijikọ crab;
  • Profaịlụ: mgbidi (UD); Ndu ntuziaka (UV); Uto (CD); Na-eduzi uko ụlọ (UD).

Tinye akara

Nwụnye profaịlụ n'okpuru plasta bọọdụ: Ntuziaka Ntụziaka Nzọụkwụ

Ihe atụ nke akara akara etiti maka plasta.

Tupu ịwụnye profaịlụ maka nkụ, ịkwesịrị itinye akara ya, ọ na-amalite site n'akụkụ elu ọ bụla. Iji ọkwa mmiri, anyị na-eme akụkụ elu nke ụlọ ahụ site na itinye akara nke akara na akuku nke ọ bụla. Mgbe ahụ, na-eji eriri eji akara, were eriri mbido ụlọ elu ụlọ n'ogo ụlọ ahụ dum. Iji onye na-eme ihe ndị na-emekọ ihe, anyị na-eme oghere dị na iji oge na-eme ihe owuwu nke 500 m, mezie ndị nduzi nke Dowels dowels, jiri ha ha na-eme ụlọ. Na ntuziaka na-eduzi na profaịlụ ụlọ. Edozi na akụkụ ọ bụla nke uko ụlọ (CD) na profaịlụ ntuziaka na profaịlụ nke na-eji ihe mkpuchi. Ntinye nke CD ndị a na-eme na anya nke 600 mm. A na-agbachi nkwụchi kwụ ọtọ na akwa abụọ na dowels abụọ na ihe, yana cd - abụọ ma ọ bụ anọ na-eji aja aja.

Maka oke akụrụngwa, ọ dị mkpa ijikọ CD n'ime 500 mm na-eji ogologo 600 my na crab na-enweghị ohere na-enweghị ọrụ na-enweghị ọkụ na ya ma tinye n'ọrụ na-ewu plasta ụlọ, n'oge nrụnye na nhazi na-esote erughị mmezi.. Okwesiri iburu n'uche na elu nke uko ulo uka weputara, na-adabere na nkwusioru a, n'ihi na, ebe anakpo a na - enweta ya, na wires maka oku, na nkwukọrịta kichin.

Isiokwu dị na Isiokwu: Atụmatụ nke ntinye electrocamines n'ime ime

Ntinye nke calkass

Nwụnye profaịlụ n'okpuru plasta bọọdụ: Ntuziaka Ntụziaka Nzọụkwụ

Usoro nke mgbidi na-awụpụ plasta na igwe igwe.

Site na ịwụnye profaịlụ maka plasta na ụlọ ahụ, gaa na mgbidi mgbidi. Ogo nke ezumike nka n'agbata mgbidi na etiti ahụ na-ahọrọ eziokwu na eziokwu na ọ dị mkpa itinye mgbidi ahụ ma ọ bụ setịpụ ihe mkpuchi mkpuchi. Anyị na-amalite akara na CD site na iji ọkwa owuwu, mepụta akara kwụ ọtọ na ala. Mgbe nke ahụ gasị, iji roulette na akụkụ, anyị na-eduzi akara iji wụnye profaịlụ nduzi. Ọ dị mkpa ka ị na-eme ihe niile na-akwadebe ihe niile iji mee ụlọ ahụ, nke a na-eme nke ọma na plasta, nwere ihe dị mma geometric, ya bụ, ọnụnọ nke iduzi akụkụ na njirimara profaịlụ. Nke a, n'aka nke ya, ga-ebelata ogo nke owuwu nke ọnụ ọgụgụ mkpofu site na ihe mkpofu site na ihe mkpofu site na ụlọ nke na-ewu ewu ma belata ụgwọ mmefu ego, nke dị mkpa.

Dabere na ala na mgbidi, a na-eme ahịrị ndị ahụ na-edozi profaịlụ mgbidi na iji ọgwụ na mgbidi. N'agbata onwe ha, ha ejikọtara na nkwonkwo na a na-eji agba aja aja. Izigharị mgbidi ahụ n'ụzọ ziri ezi, na-enweta eriri quadranlar, nke profaịlụ mgbidi na-agbachi. Ọ dị mkpa ịmalite ọrụ na akụkụ nke ụlọ ahụ, site na n'elu ọ bụla 600 mm kwụ ọtọ na mgbe 500 mm, na-eji nkwụsị nke dowels, na etiti ahụ - nke a na-eji akpopụta.

Ọrịa ọnya ahụ akọwapụtara bụ mgbidi niile nke ụlọ rụziri arụzi. A na-ejikọ ọnụ site na mpaghara naanị ebe ndị dị mkpa iji wụnye windo ma ọ bụ ibo ụzọ, mana na nke a ịkwesịrị ịgbaso iwu nrụnye. Profaịlụ maka nkụ a na nke a ga-amalite n'elu ọnụ ụzọ ma ọ bụ saịtị nrụnye nke mpio iji nweta ihe siri ike nke pastboard.

Mgbe emechara ntinye nke ihe kwụ ọtọ, ọ dị mkpa idozi ha n'etiti onwe ha gburugburu na gburugburu na ụlọ na ala. Nke a ga - ekwe ka izere nsogbu mgbe ị na - eme ngwa ahụ n'elu plinth n'ala ụlọ, yana mgbe ị na - agbago uko ụlọ.

Ogo dị elu na ogologo nke ụlọ ahụ, nke a rụziri, nwere ike ịdị iche, n'ụzọ dị iche na ogologo profaịlụ.

Ọ bụrụ na ọkọlọtọ profaịlụ ọla ezughi oke, ọ dị mkpa itinye ụdọ ndọtị mmepụta ihe maka ya. A na-etinye ya na enyemaka nke akụkụ Akwụkwọ Nsọ.

Isiokwu dị na isiokwu: ụlọ mposi nwere oghere kwụ ọtọ n'ala

Nwụnye nke plasta

Mgbe emechara nrụnye, ọ gaghị ekwe omume ịkwaga ozugbo nwụnye nwụnye nke plasta. Ọ dị mkpa ịtọdụ akụkụ, ịgbanyụ, oriọna na ngwa ụlọ ndị ọzọ, na-elekọta mkpuchi nke mgbidi, mgbochi mmiri ha na veporizoles ha. Ọ bụ naanị mgbe enwere ike ịkwaga ogige ọrụ niile na ọkwa ọzọ.

Ntuziaka zuru ezu banyere otu esi eme elu iji bulie profaịlụ maka ịkagbu kwesịrị inye aka rụọ ọrụ nke ọma.

GỤKWUO