Na-arịgo elu na tebụl n'elu

Anonim

A maara kichin bụ otu n'ime ebe ndị a kacha aga n'ụlọ, n'ihi ya, m chọrọ ka ọ bụrụ naanị ọtụtụ ihe, kamakwa ọ mara mma. N'akụkụ a, imewe nke kichin na-aghọ karịa, na isiokwu nke imewe, akụrụngwa ndị a na-aghọ akụrụngwa nke ezubere maka ebumnuche ezinụlọ.

Na-arịgo elu na tebụl n'elu

Nwụnye nke shei na tebụl dị mfe bụ usoro dị mfe, o zuru ezu iji nweta ngwá ọrụ dị mkpa ma mara ọtụtụ akụkụ nke nrụnye.

Na-asa na kichin nke ugbu a bụ isi ihe dị mma na ịdị ọcha. Mgbe azụrụcha ụgbọ ala ụgbọ ala ọhụrụ, mgbe ahụ ọ ga-arapara na mbadamba. Ha nwere ike ịbụ ụdị dị iche iche - gburugburu, akụkụ anọ, square. Iji mee nke a, ọ dịghị mkpa ịchọ enyemaka site n'aka ndị ọkachamara, enwere ike iji aka gị rụọ ihe niile.

Mgbe a ga-edobe na tebụl nri na mbadamba ahụ, okike nke kichin na mmasị kwesịrị ekwesị.

Iji mee ka ngwakọta nke kichin dị na tebụl n'elu, ị kwesịrị inwe ụfọdụ nkà. N'otu oge ahụ ịchọrọ iji ụdị ngwa a:

  • akua aku aku;
  • Diski Diamond;
  • Nkọwa dị iche iche nke na-ebugharị ngwa ngwa;
  • mma pitty;
  • selant;
  • ahịhịa.

Nwụnye nke ịsa ahụ na mbadamba

Na-arịgo elu na tebụl n'elu

Ingssacha na-asacha na-asacha na-ekwe omume naanị na nkịtị ọkpụrụkpụ nke tebụl n'elu.

Nkwanye ahụ na-amalite na mkpa ọ dị ka etinye na tebụl kachasị họrọ ebe a họọrọ n'okpuru ịsa ahụ n'ọdịnihu. Iji mee nke a, ịkwesịrị iji Template, ị nwere ike ikpebi saịtị ahụ. Mgbe nke ahụ gasịrị, na mbadamba ahụ, ị ​​ga-egbutu olulu nke akụkụ a chọrọ, maka nke a, ọ na-eji ndekọ ma gwuo ya. Iji rụọ ọrụ nke ọma, a ga-etinye ya n'elu ala, mgbe ahụ nwụnye ga-adị mfe.

Mgbe emechara ọnụ mmiri, ha kwesịrị ihicha ájá na sawdust, a na-ejikọ ngalaba ndị dịnụ dịnụ, yabụ na-echebe countertop site na nsonaazụ mmiri. Enwere ike iji ya chebe ya, enwere ike iji silicone resin. N'ihe mere na a na-eji plastictop eme ihe, ọ dị mkpa iji mmanya na-egbu egbu ka ịhazi oghere ndị ahụ jupụtara, ahịhịa na spatula etinyere. A ga-eji akwa echegbue ya na akwa dị larịị ka e jiri oghere ahụ kpuchie ya, mgbe ahụ ka a ga-ewepụ ha.

Isiokwu dị na Isiokwu: Ebe a na-ekpo ọkụ n'okpuru kapeeti: kapeeti kpụ ọkụ ọkụ na kpo oku eletrik, ime-ya - ọ na-efegharị infrared

Iji tinye mmiri na mbadamba ahụ, a na-atụ aro ka iji nkọwa maka ndị Fasteners. A na-etinye ya na mbadamba ahụ na tebụl ahụ na ebe a na-ahụ ebe a na-ahụ maka fastener n'ọdịnihu. Iji mee nke a, jiri igwe na-egbu egbu na diski Diamond, a ga-enwe ọnọdụ maka ngwa ngwa n'okpuru akụkụ akara akara. Na Fanenners dị elu, enwere ike itinye ndị na-ahụ maka ihe niile na iwu niile, mgbe a ga-eji ya, si n'akụkụ agaghị abụ akụkụ.

Tupu ịwụnye ihe niile maka Faceners, a na-eme ihe eji eme ihe, mgbe ọ bụla ịchọrọ ịchọpụta ma ihe niile dị n'usoro, nrụnye amalite na ọnụ ọgụgụ nke bolts na oghere a chọrọ.

Mgbe a na-asa ahụ na tebụl ahụ, ọ dị mkpa iji jide n'aka na akara ahụ na-asa ahụ kpamkpam, a ga-etinye consket pụrụ iche, ịnwere ike ịholite ya na silicone.

Nwụnye nke ịsa - Akwa bara uru

Na-agbago atụmatụ na ọrụ.

Mgbe emechara omume ndị a niile, a na-eji nwayọọ nwayọọ na-asa ahụ na ọrụ, ọ bụrụ na enwere isi silicone, a ga-ehichapụ ya n'oge. Ugwu a na-eme nke a iji mee nke a na ike niile na-eme ka ọ dị mkpa, dịka ọmụmaatụ, site na osisi, dị ka cracks nwere ike ịdị n'ụdị.

Mgbe nke ahụ gasị, a ga-ehiwe ya, n'oge a, a na-eji ya eme ihe eji eme ihe na-eme ihe na-eme ka ọ ghara ịdị.

Ekwesịrị iburu ya n'uche na ntinye ahụ nwere ike rụrụ naanị electrolovka. Ọ bụrụ na ọ nweghị ụdị jigsaw dị otu a, ị ga-achọ obere ọkara nke ụbọchị, ọ bụrụ na a na-ebu cubiut site na jigsaw na-eme, mgbe ahụ ọ ga-ewere ịdị ukwuu nke ukwuu. Ihe ịga nke ọma na nke ọma na-adabere n'echiche etu akara ziri ezi na eziokwu. Mgbe a na-arụ mgbe a na-arụpụta ihe, enwere ike ịdọba ọtụtụ kpochapụ na oghere ahụ n'ụzọ countertop anaghị abawanye na agaghịkwa agabiga njedebe. N'ihe mere na a na-eme ka comut si, a na-atụ aro ka etinye ya osisi na ya, a na-eme ya ka ọ bụrụ mgbe a na-apụ apụ apụ apụ, e nweghị rọba rọba.

Isiokwu dị na Isiokwu: Agbọala ụbịa: Ọtụtụ echiche maka omenala

Gịnị ka m kwesịrị ịtụle mgbe ị na-etinye?

A na-atụ aro ịbepu ahụ dị ka akwa silicone oyido ya na-echebe ya site na mmiri ịbanye na mmiri, na mgbakwunye, phenol na formaldehyde bụ. Fanye na-achọ nkwadebe, karịchaa, ọ dị mkpa iji ghee teepu akara n'ime oghere dị n'etiti ntị iji dozie clamps na n'ọnụ nke ịsa ahụ.

Ọ na - eme na ọkpụrụkpụ nke tebụl dị obere maka imechi clamps, mana ọ dị mkpa iji mee ka ha jiri ọtụtụ kposara kpuchie ya . A ga-enwerịrị njedebe nke ndị Faceners na hama iji dozie ha na mbadamba. Tupu ịwụnye, na nsọtụ nwere ike gbanye ya na silicone iji mechie ihe nkiri dị n'akụkụ. Mgbe nke ahụ gasị, enwere ike ịtụle nrụnye ahụ.

Nyere atụmatụ nke ihe owuwu ahụ, ọrụ nwere ike ịnọgide na ntinye nke igwekota, harvester ma ọ bụ igbapu. Ibusilata igwekota na ojiji kichin nwekwara ike ime ya n'aka nke aka ha - na imi dị mkpa nke oghere dị mkpa iji wụnye creene ahụ. Ọ dị mkpa ịhọrọ igwekota ọma n'ụzọ ziri ezi, a ga-eme ya dịka ọnụọgụ nke oghere dị na panel na-atụgharị. Nhọrọ nke igwekota kwesịrị ịdịru nke ọma, ebe ọ dị mkpa iburu n'uche ihe ndị dịka ihe ndị na-emepụta ihe, na-eme ka ọ dị mma. Ikwesighi ileghara ọdịdị nke igwekota, ọ ga-ekwekọrị ya n'ime ime ụlọ ma dị ka ọ dị ugbu a. Agbanyeghị, mgbe ị na-ahọrọ igwekota ka dị, ekwesịrị ịkwụ ụgwọ maka arụmọrụ ya karịa nkasi obi. Enwere ike ịme nrụnye nke igwekota n'ụzọ dị iche iche: na agịga na mkpụrụ. Ọ bụrụ na ntinye nke igwekota site na onye mbido, ọ ka mma ịhọrọ nke abụọ, jiri ngwa ngwa dị mfe.

Nkeji edemede N'okwu: PVC Cover: ala na stovu, ogwe osisi na mkpọchi, nyocha na paset polyvinyl chloride, foto

Ọ bụrụ na a na-eme ihe niile n'ụzọ ziri ezi, mgbe ahụ ị ga - enwe obi abụọ ma ọdịdị nke kichin ga - adọta uche ndị ọbịa niile.

GỤKWUO