Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Anonim

Foto

Na nzuzo, ụlọ nke ụlọ na ụlọikwuu kachasị ewu ewu. Ọtụtụ mgbe, ime ụlọ ndị a na-eme n'okpuru ụdị ụlọ ndị a na-eme ebe obibi ma ọ bụ jiri ya dị ka ụlọ nkwakọba ihe ụfọdụ, nke na-enye ohere ịghara ịbawanye ụlọ na oge. Maka ụdị ụlọ ndị a, ọ dị mkpa iji kwadebe sistemụ ntụ.

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Mgbe ị na-etolite usoro ngwa ngwa nke ụlọ anọ nke anọ, na-ejikarị ụzọ echebe ya na-ejikarị ya.

Usoro dị na elu ụlọ anọ dị ka usoro esi eme ihe ntụgharị ahụ bụ mgbanwe ma ọ bụ na-ekwu okwu.

Site na itinye usoro, a na-eme ụlọ elu na owuwu nke nnukwu ụlọikwuu, nke na-enweghị akụkụ dị n'ime. A na-eme ka ụkwụ ndị ahụ dabere na mgbidi na-apụta.

Ofzọ mwepụ nke ihe mwepụ dị mfe na arụpụta. Nke a bụ nhọrọ dị ala. A na-eji usoro ahụ maka ụlọ anọ n'ụlọ nwere mgbidi nke dị n'ime ma ọ bụ na-akwado nkwado na ụdị ogidi. A na-akwado nkwado juru n'ọnụ na ntọala ihe siri ike. Ulo anọ-siri ike nwere mkpọda na-erughị 40 Celsius site na mgbanwe ahụ.

Sistemu slopile

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Eserese nke ngwaọrụ nke sistemụ rafter anọ.

Usoro a na-agbagharị n'elu ụlọ anọ ahụ nwere oghere anọ na-eme ka ihe anọ dị na ya. A na-arụ ọrụ abụọ iche iche na ụdị trapezium, na abụọ - nwere triangles ndị yiri ya na ọdịdị ha.

Usoro a gụnyere ihe ndị a:

  • Detuo Boogs na-eduzi ya na akuku akuku na mgbidi;
  • A na-edobe ahịhịa ndị ahụ dị mkpụmkpụ, edobere ya kpuchie ya;
  • racks na soot;
  • Lecks, Ruglels, na-agba ọsọ ma gbawaa na-enye ihe owuwu;
  • Mauerlates - a na-eji mmiri kpuchie na njedebe nke mgbidi ka ọ kwụsị ha ala nke na-akụ.

A na-edozigharị ụgbọ mmiri dị elu site na elu osisi na Bondị Bong 3:

  • ya na otu ọsọ (ebe a na-ekwu okwu dị na parallel ruo mauerlat);
  • mgbasa ozi abụọ;
  • Na bọọdụ a na-etinye na isi raff nke mkpanaka, mkpụmkpụ ogologo na nke na-agafe agafe.

Isiokwu dị na Isiokwu: Otu esi emeli mmepụta nke osisi sawn si gburugburu ọhịa

E nwere usoro na-acha uhie uhie na elu ụlọ anọ, ejikọtara ya na Mpekere ugboro abụọ, nke emere na akụkụ nke 90 Celsius, ma chekwaa ha na mmiri na-agba ọsọ.

Site na usoro abụọ-Rood, a na-awụkwasị ihe na-agba agba agba agba. Rack na-eje ozi dị ka ntọala maka ụkwụ nkwado USB. Maka nrụpụta nke affers, usoro na-emetụta bọọdụ ahụ.

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Atụmatụ nchịkwa.

Na-akwado nke osisi eserese na nnukwu osisi pere mpe. Ha na-agba ọtọ na-agbada elu nke ụlọ anọ. Maka ụlọ elu hip mere na teknụzụ Danish, bọọdụ na-ewere nha ogologo ma na-emechi ọnụ na obere anya. A na-etinyekarị nkwado na ịma jijiji nke raffers na osisi ọka. A na-eme slides anọ na emchediment a n'ụdị trapezoid.

Nhọrọ nke usoro iji kpoo ihe dị anya n'oge ngwaọrụ nke ụlọ nke Holmic na-emetụta ya site na imewe nke mgbidi na ọnụnọ nke nkwado nke agbadoro. A chọrọ ntinye nke nkwado ndị ọzọ na nnukwu ogologo nke SPAN. Mgbe ụfọdụ, Shpendel na-eme ya.

A na-eji ihe ngosi ma ọ bụ ndekọ ma ọ bụ ndekọ. Kedu ihe ga - enyere gị aka n'okpuru usoro nke elu ụlọ anọ na - adabere na ihe eji arụ ụlọ. Maka ụlọ nke osisi, nkwado a ga-abụ okpueze elu elu, maka ụlọ brik dị ka nkwado na njedebe nke mgbidi ahụ, a na-edozigharị ụlọ, na Skew.

Ugbo nke anọ n'ụdị ụlọikwuu

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Isiokwu nke onu ogugu iji gbakọọ ihe nke rafter sistem.

Ulo elu ulo di iche iche nke elu ulo anọ. A na-eme ihe dị iche na Holmova bụ na a na-arụ ọrụ ụlọikwuu niile nwere mmasị n'ụdị triangle. Usoro nke elu ụlọikwuu ahụ anaghị adị iche na nhazi na nrụnye site na sistemụ ụlọ peeji anọ. Ma emeputa ya choro obere ihe eji achọ ihe, ebe obu na ntinye a enyeghi ndoputa nke iru ala.

Edemede dị na okwu a: A na-akọ akụkọ maka ime ụlọ ịwụ ahụ n'okpuru taịlị - nha, iche na ojiji

Ewu nke elu ụlọikwuu na-amalite site na ịkọ mauerlatov na mgbidi ụlọ ahụ na njikọta na lita ha. N'okpuru mauerlat, ihe eji egbochi mmiri emechiri.

Isi nke si Mauerlatov na Lee na-aga n'ụwa, mgbe ahụ, emechara ememme ahụ na mgbidi, site na enyemaka nke ngwakọta agwakọta na oghere dị n'okpuru ya. Enwere ike inye dayameta nke oghere dị ntakịrị karịa nke a na-eji ngwa ọgụ Cross iji belata mmụba nke anụ ahụ mgbe ọnọdụ okpomọkụ tụkwasịrị. Si na mauerlatov jupụta ogbo. A na-akwado nkwado diagonal na akụkụ abụọ nke akụkụ abụọ nke ọzọ ma jikọta ya na elu ha na-akwụ ụgwọ na ụyọkọ na-skating, ala ngwa ngwa na usoro mauerlat. Ikwulite ntụkwasị obi nke usoro iwu nke ụlọikwuu nke ụlọikwuu ahụ na etiti ahụ na-etinye nkwado ọzọ.

Nkwụsi ike nke imewe na-enye ngwa ngwa na nkwado dị anya nke rafter akụkụ dị mkpụmkpụ, shpendel, racks etiti.

A na-emepụta nkwado ndị dịnụ ogologo oge iji hụ na mmiri achọrọ achọrọ. Ha na-etinyekarị na akụkụ nke 90 Celsius.

Mgbe ị na-etinye usoro rafter, osisi dị elu nke a mịrị amị na-emeso ndị na-echebe. Osisi kachasị mma maka ebumnuche ndị a bụ nkume siri ike, nhọrọ dị ọnụ ala bụ ojiji nke pine. A na-ahọrọ akụkụ dị iche iche nke rafter site na ibu dị n'elu ụlọ. A na-ebugharị ibu ahụ na-eburu n'uche oke nke ọdịda n'oge oyi, mmetụta nke mmetụta ikuku, ịdị arọ nke achicha ụlọ. Nchịkọta ahụ na-echekwa n'uche ịdị arọ nke mmadụ abụọ dị mkpa maka nrụnye na ndozi nke ụlọ ahụ.

A na-eme ka ihe dị ogologo nke ogologo dị ike na-esighi ike na ndị ọkọlọtọ. Ha na-eme ka ntụkwasị obi nke usoro ahụ ma bulie ndụ ọrụ nke ụlọ ahụ.

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

Varietieszọ nke sistemụ ntụ nke ụlọ anọ ahụ

GỤKWUO