Møbler skjoldskap

Anonim

Møbler skjoldskap

Lag dine egne hender kabinettet laget av møbler skjold - dette er ikke en lett oppgave, men hvis du ønsker, utfører. Uavhengige og innsamlede møbler har sine egne fordeler.

Først av alt, er det passende nye møbler for ikke-standard dimensjoner eller planlegger en leilighet. Alas, og i vår tid er byggingen av hus langt fra det ideelle, og i leilighetene selv er det ikke så lett å velge møbler.

Ja, og møbler som nåværende produsenter tilbyr oss, oppfyller ikke alltid sikkerhetskravene. Kan du garantere kvaliteten og miljøvennligheten av materialet som brukes i produksjonen?

Møbler skjold er et moderne, holdbart og trygt materiale som brukes til å montere møblene overalt.

Skjoldet kalles bladtre materiale, som oftest er laget av bjørk, spiste eller eik. Det moderne møbler skjold har en annen etikett, avhengig av treet av tre, tre kvalitet, tykkelse og størrelsen på arket.

Å jobbe med et slikt materiale er praktisk og behagelig, så hvis du er klar til å risikere og oppleve deg selv i rollen som en møbeltrener, vil skjoldet være den beste løsningen for deg.

Produksjonen av møbler skjold av hoder, skap, senger, trapper, som regel har en rekke lignende funksjoner der vi vil prøve å finne ut.

Hvordan lage et skap laget av møbler skjold?

Med fordelene med et slikt materiale som et møbler skjold, har vi allerede funnet ut. Dette er miljøvennlighet, og sikkerhet og motstand mot ytre påvirkninger. Kanskje en av de viktigste fordelene er budsjettet til dette materialet.

Møbler skjoldskap

For å selv gjøre noe møbel fra skjoldet, trenger du:

  • Møbler skjold;
  • skrujern;
  • Sander;
  • bore;
  • selvtillitskrue;
  • hacksaw;
  • Hersker og blyant;
  • Lakk og beslag.

Alt arbeid kan være betinget delt inn i flere stadier. Dette er et design, utarbeidelsen av deler og montering. Den endelige scenen vil gi det ferdige skapet til en attraktiv utsikt ved hjelp av lakkering og installasjon av beslag.

Artikkel om emnet: Vinylgulv Fordeler og ulemper: Hva er linoleum, selvklebende gulv, gummifrie paneler og vurderinger

Først må du bestemme størrelsen på kabinettet og dets dybde. Om nødvendig er møbler skjoldet trimmet med hacksaw til ønsket bredde, som i sin tur avhenger av stedet der den er installert.

Lag skuffene i skapet er ganske vanskelig. I stedet kan du forberede utsparingene i hyllens vegger. Ikke glem den nøyaktige markeringen som er bedre å gjøre med en blyant og linjal.

Bunnen av kabinettet er bedre å gjøre fra samme møbler skjold, men for bakveggene er det ganske egnet for et vanlig fiberplateark.

Etter markering og deling kan du gå til forsamlingen. Samle møbler fra møbler skjold ved hjelp av selvtillitskruer.

Møbler skjoldskap

Hvis kabinettet innebærer tilstedeværelse av en stang for klær på kleshengene, er den installert etter å ha montert sidedelene. Du har to alternativer: Gjennom hullene der stangen gjør, og vedlegg med alle de samme skruene.

Imidlertid vil det første alternativet se ut som ikke så estetisk. Du kan kjøpe en ferdig bar i en butikkbutikk.

Skapet døren må måles nøye slik at den ikke viser seg å være bredere enn huset. Du kan gjøre den vanlige svingdøren på løkkene.

Når kabinettet er fullt montert, kan du flytte til det dekorere. Og det er viktig å ikke overdrive det med tilbehør og velge detaljene som passer for fargeskjemaet i romdesign, hvor skapet vil bli installert.

Skapet i flere lag er dekket med lakk. Etter en komplett tørking av produktet kan du feste håndtakene, kroker og andre innredning planlagt.

Vi beskrev et eksempel på forsamlingen av det enkleste møbelfaget. Hvis du har noen erfaring med å jobbe med et slikt materiale, kan du enkelt eksperimentere med skjemaet, størrelsen og løse det fremtidige produktet.

Les mer