På gapparametrene mellom døren og boksen

Anonim

Installere innerdøren Arbeidet er ganske tidkrevende og ikke alle kan gjøre det selv. Så det er bedre å ringe en spesialist i installasjonen og tilbringe tid på å se på hvordan det fungerer.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Installere interroom dører

Men hvis du fortsatt besluttet å montere interroom dører med egne hender, kan du bruke vårt råd. Først av alt er det nødvendig å observere alle nødvendige dimensjoner.

Installasjonsdimensjoner

Først må du forberede deg på døråpningen. Det må ryddes og gjør målinger. Deretter velger vi døren som passer for design og nyanse, og viktigst i størrelse.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Gap mellom løyper og lerretet

Pass på å være oppmerksom på høyden på åpningen - avstanden mellom gulvet og den høyeste linjen til åpningen, hvor døren skal installeres. Dette tallet består av mengden indikatorer:

  • Gapet mellom døren og gulvet er minst 10 mm;
  • Dørhøyde;
  • Klaring mellom døren og dørkarmen fra over - 3 mm;
  • Tykkelsen på stråleboksen;
  • Clearance mellom bjelke fra oven og åpning - 20 mm.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Sjekk vertikal rørleggerarbeid

Standardhøyden på åpningen under interrommet er 210 cm, bredden er 80 cm. Høyden på innløpsdøren forblir den samme som for den indre døren, og bredden blir gjort mer - 90-100 cm. Imidlertid kan noen ganger byggefeil påvirke disse størrelsene.

Funksjoner av inngangsdøren

For inngangsdøren er vekten av dørkampasen av stor betydning. Dørens vekt er forårsaket av materialet som brukes i fremstillingen, tilstedeværelsen av enhver innføring i den eller fyllingsmaterialet. Avhengig av massen på nettet kan det være forskjellige spor mellom dørrammen og veggen. Dette fører også til klassen og kvaliteten på festene for boksen der døren skal installeres.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Montering av bokser

Artikkel om emnet: Sykkeloppbevaring i leiligheten - 25 kreative ideer

Det er også nødvendig å måle og ta hensyn til:

  • Gapene mellom døren og veggen er tjue millimeter på begge sider.
  • Gapene mellom døren og inngangsdørboksen er tre millimeter på begge sider.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Kombinere sidene av ludgen

Når dørblokken leverer hjem, er det nødvendig å nøye undersøke tilstedeværelsen av skade og ferdigstillelse av festemidler og beslag.

Installasjon

Til å begynne med, koble til utformingen av dørkarmen. Under forsamlingen er det nødvendig å ta hensyn til dimensjonene som er oppført ovenfor, så vel som høyden på beina på Lutka. Det er ofte beregnet på denne måten: Høyden på døråpningen er minus det øvre gapet mellom veggen og løyden og tykkelsen av strålen ovenfra, pluss høyden på beina som må tørkes.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Da må du feste en løkke, med tanke på siden der de skal åpne. Intervallet mellom den øvre delen av esken og den øvre sløyfen skal noteres på nivået på tre hundre millimeter. Mellom gulvet og hvor det skal være bunnsløyfen, bør avstanden være - 200 mm. Dra nytte av meiselen, lage spor for løkker.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Monter dørblokken nå. Den er riktig installert, kontroller med et nivå, dørenheten må installeres strengt vertikalt for å se det virkelige bildet av hullene. Rett posisjonen, om nødvendig, bruk plass til denne dørkarmen. Antallet av kiler som er levert, avhenger av hvert enkelt tilfelle. I tilfelle når du trenger å gjøre sporet mer, brukes små klemmer. Deretter, hvis nødvendig, installer du terskelen i henhold til instruksjonene.

På gapparametrene mellom døren og boksen

Deretter kutter vi låsen og installerer dørhåndtaket. Håndtaket er plassert, vanligvis i en høyde på 900-1000 mm fra gulvet. Når du installerer hoveddøren til døren, må du kontrollere om den er installert i forhold til veggen, og størrelsen på hullene mellom døren og den indre dørboksen som ble dannet rundt. Tilbring en test for å korrigere lukningen, om døren åpnes vilkårlig.

Artikkel om emnet: Building Cellar

Deretter eliminere hullene mellom boksen og veggen ved å bruke monteringsskumet. Under frosten av skummet, ca 24 timer, i intet tilfelle ikke bruk døren.

Les mer