Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Anonim

I mange artikler i gaten Lighting-delen fortalte vi deg at vi anbefaler å installere bevegelsessensoren. I denne artikkelen bestemte vi oss for å fortelle deg hvordan du konfigurerer bevegelsessensoren på spotlighten og gjør det virkelig funksjonelt. En slik enhet kommer ikke til redning, men bare hvis du konfigurerer den riktig. Alle funksjoner, ordninger og riktig installasjonsvinkel vi vil fortelle deg.

Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Bevegelsesføler Installasjonsvinkel

Slik kobler du til bevegelsessensoren Vi har allerede vurdert deg, nå vurderer hovedspørsmålet: Slik konfigurerer du bevegelsessensoren på spotlighten, avhengig av installasjonsvinkelen. Selvfølgelig kan nå moderne modeller kalles funksjonell og gjennomtenkt, som produsenter lover - de vil ta tak i alt som beveger seg. Men det er bare i ord, faktisk satt opp en infrarød bevegelsessensor må være riktig, ellers vil den ikke fungere normalt. Og her spiller ikke rollen ikke sin kostnad, feil innstilling er dårlig kvalitet.

Slik ser den optimale installasjonsskjemaet ut:

Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Prøv å gjøre bare som på tegningen som vises, så bør du ikke ha noen problemer.

Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Dette finnes alternativene.

Feil vinkel betyr bevegelsessensoren konstant utløser, husk dette. Også, se at ingen grener faller inn i synsvinkelen, de vil stadig provosere sin utløsing.

Slik konfigurerer du trafikksensor på Spotlight: Hovedstrinn

Enhver bevegelsessensor består av flere parametere, som vist på bildet.

Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Riktig innstilling vil spare mer enn 50% av strømforbruket, husk dette, og ta all alvor til installasjonen. Lær om hvordan du gjør belysning i garasjen.

Artikkel om emnet: Hvilket rør er bedre for et varmt gulv: polyetylen eller metallplast

Se hvordan bevegelsessensoren fungerer, så du vil forstå hva du trenger å konfigurere.

Lys

Den første innstillingen er lysgrensen, på bevegelsessensorhuset den vises som "lux". Vi anbefaler at du installerer det maksimalt, i dette tilfellet vil sensoren slås på bare i mørket. På ettermiddagen er det ingen mening fra ham, derfor er det ingen spesiell forstand.

Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Det er moderne sensorer hvor du selv kan installere tidspunktet for operasjonen, de er på bekostning av en størrelsesorden høyere, så vi kan ikke anbefale dette alternativet. Hvis sensoren ikke fungerer bra, eller denne parameteren mangler i det hele tatt, kan vi koble fotogelen.

Forsinkelsestid

Neste, konfigurer bevegelsessensoren avhengig av inkluderingsområdet, på sensoren, slik at en slik regulator er betegnet med "tid". Tid til å tilpasse den enkleste måten, velger du tiden når sensoren må fungere, området fra 5 sekunder til 10 minutter. Vi anbefaler å sette et minutt, og se i vår situasjon.

Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Følsomhet

Denne parameteren på sensoren er angitt med "Sens", den justeres av "+" og "-" -merket. Når den er konfigurert, vær forsiktig, og kontroller hele tiden arbeidet ditt. Vi anbefaler at du installerer gjennomsnitt, videre klokke, da sensoren vil fungere. I intet tilfelle bør han ha nok små dyr.

Tilpass bevegelsessensoren med egne hender

Merk. Hvis du har en ganske stor hund i gården (tysk Shepherd), vil sensoren fungere på den. Å gjøre det slik at han ikke virker, kan ikke, for i dette tilfellet vil han ikke fange folk.

Slik konfigurerer du en bevegelsessensor: Video

Artikkel om emnet: Hvordan tilbringe lyset i låven og kyllingskapet med egne hender.

Les mer