Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Anonim

Det er en stor mengde materialer for bygging og reparasjon, og forstår den vanlige forbrukeren blir vanskeligere. For eksempel, velg dørene til rommet, hva kan være enklere? Men her er det mulig å velge døren ikke bare ved oppdagelsesmetoden, men også dens form og materiale av produksjon.

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Velg RADIUS DOORS

Så i dag i den moderne utformingen av lokalene, blir radialitetene i økende grad brukt, de er radiale dører. Hva er deres fordel over vanlige dører, hvilke typer og design er, og som de produseres, vil vi forstå i denne artikkelen.

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Hvor gjelder radiusdører?

Området for anvendelse av radiale dører er ganske omfattende, det kan være:

  • Egen leilighet eller hus;
  • Kontorlokaler;
  • Forretningssentre eller hypermarkeder;
  • Hoteller og andre bygninger.

I tillegg til disse stedene har radiusdørene blitt omfattende brukt i møbelindustrien, nemlig i garderobeskapene, garderobeskapene, etc. for eksempel, en hjørne garderobe med en radiusdør ser bra ut i små rom, hvor hver centimeter av området "på vekten av gull ". Et eksempel på en slik utførelse kan ses på bildet nedenfor.

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Takket være de uvanlige dørformene, kan profesjonelle designere med letthet visuelt redusere eller øke rommet, dele det i soner.

Det er interessant å vite: COUPEs radiusdører passer perfekt til slike stiler som moderne og Art Deco.

Hva er typer og former for radiale dører?

Som vanlige dører kan radius være hovent og glidende, så vel som kombinert. I dette tilfellet kan formen på dørene være de mest varierte, nemlig:

  • konveks;
  • konkav;
  • oval;
  • kombinert;
  • Rund.

Artikkel om emnet: Hjemmelaget Arch i døråpningen: Instruksjon Hvordan lage

På grunn av dens eksklusivitet er eventuelle radiale dører laget under bestillingen, fordi hvert rom har en individuell geometri og bare anskaffer og installerer slike enheter, vil ikke fungere.

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Radius Interior Dører er laget og installert bare av profesjonelle arbeidstakere, og årsaken til dette er ikke bare en komplisert form for produktet, men også vanskeligheter i installasjonen.

Hva produserer radiusdører?

Som hovedrammen for interiør eller dressing dører, brukes en aluminiumsramme, som er dekket med forskjellige materialer, det kan være:
  • tre;
  • plast;
  • Normalt og loddet glass;
  • metall;
  • og mye mer.

Ofte brukes en kombinert produksjonsteknologi under produksjon av dører, hvor nesten alle typer materialer brukes, og derved kjøper et komplett utseende.

Siden radius innerdører har et aluminiumsgrunnlag, kan du gi deg design til nesten hvilken som helst form. Følgelig, når du bestiller sving eller glidende radiale dører, har klienten muligheten til å velge hvilken som helst grad av bøyning og krumning av produktet, og dermed gjøre rommet mer romslig eller kompakt.

Facing radius dører

Som de fleste vanlige, kan radiale dører swing eller glidning ha et annet motbelegg. Samtidig er det viktigste materialet i produktet det tre, metall, glass eller plast er dekket med alle slags mønstre og mønstre, og fra nylig begynte det å gå inn i moteprodukter med fotoutskrift. Et eksempel på slike dører kan ses på bildet.

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

For dører fra et tre er en fylling eller kunstig aldring mulig, som gir produkter en mer aristokratisk visning, noe som gjør dem veldig luksuriøse.

For radius skyvedører, påføres alle slags tegninger på radius, mønstre og gjør matting. Slike glassdører kan ses på bildet nedenfor.

Plastdørdører gir lett form og visning. Dermed enkelt kopiere tre av noen rase, metaller, granitt, marmor og mye mer.

Artikkel om emnet: Dekorative gardiner fra bambus gjør det selv

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Viktig! Plastdører har både en stor fordel og ulempe. De er lette og billige, men materialet er mildt og på overflaten er ekstremt raskt raskt riper og produktet mister utseendet. Derfor bør omsorg og bruk av slike produkter være veldig pent.

Som sådan er metall, tre- eller glassdører selv sjelden brukt, oftest er disse kombinert produkter. For eksempel, plast eller tre dører med glass eller metallinnsats innebygd i dem, hvor alle slags tegninger eller mønstre påføres.

Fordel ved å bruke radiusdører

Radius dører laget for garderober, garderober eller for interiørinstallasjon har interessante fordeler for vanlige produkter:

  • Hvis leiligheten eller huset har en uvanlig layout eller laget i henhold til designprosjekter, vil bruken av radikale dører tillate deg å gi noe rom et høydepunkt. Løsningen til fordel for radiale dører gjør det mulig å understreke egenskapen og stilen til eieren, og viktigst, dets moderne syn på livet og situasjonen.

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

  • Garderober og garderober med radiusdører som har en byttesign, er helt stille og lungene i bevegelse. Det er veldig viktig, spesielt når det er et lite barn i huset.
  • Siden produksjonen av radiusdører er laget i henhold til individuelle ordrer, blir det for deres fremstilling, en av de beste materialene på deres fremstilling, som selvfølgelig gjør produktet dyrere, men det vil være pålitelig og holdbart. Et skogkledd rekke lysraser, aluminium eller naturlig finér brukes som materialer for innerdører.
  • Radiusdører kommer til elskeren av østlige tradisjoner, hvor alt skal være på Feng-Shui, ifølge hvilke glatte linjer av avrundede hjørner bør være tilstede i rommet.
  • Takket være de radiale dørene, kan rommet bli visuelt utvidet og legge til noen ganger så mangler halvparten av ledig plass.

Artikkel om emnet: Nisje under en TV fra gipsplater, hvordan du lager en vegg med egne hender

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Konklusjon

Bruken av radiusdører i moderne design lar deg drastisk forvandle hele rommet, skape din eksklusive design. Ved å bestille skap med radiusdører, kan du ikke bare dekorere rommet med et elegant produkt, men det er mye mer rasjonelt å bruke ledig plass. Tross alt er slike garderober mer spesifikke sammenlignet med det vanlige.

Hvor gjelder Radiusdører: Arter og materialer

Hvis du bestemmer deg for å kjøpe og installere interroom-radiusdører, bestiller du en vinkel eller vanlig garderobe eller garderobe med buede dører, så dette kan være et visst høydepunkt i huset ditt. Hovedbetingelsen for det riktige valget og installasjonen er å appellere til fagfolk. Derfor, uten tjenester av designere og dører, ikke fungerer selskaper.

Les mer