Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

Anonim

Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

Utseendet på gnagere i huset er et veldig ubehagelig fenomen som foregår i noen private og sommerhus.

Musens urin og deres søppel forårsaker en bestemt lukt, og hvis gnagere døde, blir lukten ikke bare ubehagelig, men uutholdelig.

Før du utfører tiltak for å utlede mus, er det nødvendig å gi handlinger, hvis utførelse vil unngå utseendet på forgiftet kadaver på utilgjengelige steder.

Nøytralisering av sporene av urin og lukter av rotting

Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

Darchy Mouse kan i lang tid å sette livet til eierne av huset

Til å begynne med er det nødvendig å bestemme stedet hvor Sall lukter fra musen urin kommer fra og søppel.

De er de samme som luktene av forfallende gnagere, de bærer en viss fare.

Samtidig er deres utryddelse gjort av de samme aggressive midlene, som i kampen mot musens ånd.

Fryset av mus utmerker ikke bare lukten, men sprer også virus hvis bærere er gnagere. Sykdommer forårsaket av disse virusene er ekstremt farlige for en person.

Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

Pulver Adsorbents Miazma.

Hva å gjøre med overflaten av mulig eller ekte kontakt med gnagere, vil spørre metoden for å behandle denne overflaten, avhengig av hvilke typer materialer, hvorav det er laget på:

  1. Treflater bør ikke behandles med flytende preparater, siden urinen sammen med væske kan absorbere i dypet av treet, så i slike tilfeller er det bedre å bruke absorbenter i pulverform, og deretter for å bruke sprøyter for å kvitte seg med lukten.
  2. Mus spor fra gipsplater belegg slettet vanskeligere. Det anbefales å kutte et bestemt område av gips eller erstatte et helt ark.
  3. For overflatebehandling er det nødvendig å gni den med alkohol og deretter med en nøytraliserende kjemisk sammensetning.

Etter å ha utført tiltak for behandling av steder med mus urin og kull, er det nødvendig å gjøre en våt rengjøring av lokaler ved hjelp av rengjøring og desinfeksjonsmidler.

Måter å eliminere lukt på

Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

Bentonitt er godt absorbert lukt

Artikkel om emnet: Installasjon av PVC-vinduer med egne hender

Hvis en mus døde under gulvet, så kan spørsmålet om hvordan du blir kvitt lukten, du kan løse bruken av spesielle preparater som er testet i praksis og anbefales for bruk av deratizers.

Disse inkluderer:

  1. Absorbenter. Effektiv når de brukes direkte på plasseringen av den døde musen. Forberedelser som tillater deg å fjerne lukten av gnageren, i et stort utvalg er tilgjengelig på salg og presenteres i pulver, tabletter og aerosoler, men de fleste eliminerer ikke årsaken, men bare muffle stanken. Noen ganger bruker du bare kalk, salt eller brus. Disse stoffene ødelegger nedbrytningsprodukter, dreper bakterier og hjelp til å bekjempe lukter.
  2. Kjemiske rettsmidler har den mest effektive effekten når den nøytraliserer ubehagelig gult fra mus og rotter. Hovedkomponentene i disse stoffene skal være formaldehyd, som bidrar til opphør av oksidasjonsprosessen, og følgelig stopper valget av lukt. Når du arbeider med disse stoffene, er det nødvendig å overholde forholdsregler og bruk personlig verneutstyr: åndedrettsvern, hansker, briller eller maske.

For å eliminere ubehagelige Sinwings fra gnagere, kan du tiltrekke seg spesialister som bruker par av dampteknologi, ulike sorbenter og andre effektive metoder i sitt arbeid.

Hvis det er umulig å tiltrekke seg fagfolk, er det nødvendig å ta råd.

Folkemessige rettsmidler

Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

Om nødvendig, for å bli kvitt ravten igjen av gnagere som har vært i huset eller en mus, brukes også folkemessige rettsmidler som testes etter tid. Studien av mulige varianter av lukten vil tillate deg å velge den som passer best for en bestemt anledning.

Den vanlige metoden for å nøytralisere stencilen fra gnagere er behandlingen av overflater hvor musene var mus, eddik. Sporene som finnes i eddik, vil eliminere spor av musene, og den acetial lukten selv vil forsvinne om noen dager.

  1. En mangalls som brukes til behandling av overflater, er et desinfeksjonsmiddel, som ikke bare fjerner spor av oppholdet på rotter og mus, men også med dem skadelige bakterier og en ubehagelig lukt.

    Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

    Eddik fjerner perfekt sterk stank

  2. Hydrogenperoksid er et billig, rimelig og effektivt verktøy for å bekjempe gnagere og andre utenforstående. Det anbefales at bruken av dette betyr etter en grundig våtrengjøring av rommet ved hjelp av klorholdige vaskemidler og desinfeksjonsmidler.
  3. En uavhengig bruk av løsninger med klorinnhold tillater ikke bare å eliminere den ubehagelige ånden innendørs, men også å desinfisere den.
  4. De luftige stedene for det mulige oppholdet på gnagere er ikke like effektive, men en forutsetning for å bekjempe lukter som oppstår etter å ha vært i musens rom.

Død mus under gulvet: hvordan å bli kvitt lukt

Ved behandling av overflater av noen av de listede midlene, bør spesiell oppmerksomhet betales til steder av sokkel til vegger, hjørner og andre vanskelige steder.

For å forhindre utseendet på mus i hjemmet, er det nødvendig å utføre visse advarselsaktiviteter med frekvensen som er angitt i tabellen:

AdvarselsarrangementerYtelsesytelse
enVåt rengjøringDaglig
2.VeihandlerDaglig
3.Behandling med betyr skrikende musMånedlig
fireTetningshull og sprekkerÅrlig

Hendelser for å eliminere Mouse Amber må nødvendigvis inkludere fjerning eller forsiktig behandling av de tingene eller gjenstandene som gnagere hadde en lang kontakt. På hvordan du blir kvitt ubehagelige lukt som hjemme, se denne videoen:

Hvis en ubehagelig stamme kommer fra en kadaver av den døde rotte eller mus, er det først og fremst nødvendig å fjerne det, og allerede for å bekjempe lukten som er igjen fra den.

Artikkel om emnet: Hvordan stammer du vinduet i hallen?

Les mer